Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

Ψηλά η Αντίπαρος σαν προορισμός

Από http://www.protothema.gr/travelling/article/?aid=245211

Αμερικανική έρευνα

Η Αντίπαρος στους πιο «in» προορισμούς του 2013

 

Η διάσημη εφαρμογή Triposo «έκρινε» πως η Αντίπαρος είναι ανάμεσα στους πιο «καυτούς» ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2013!
Το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων μαζί με μερικά ακόμη μέρη από όλο τον κόσμο ενδέχεται να απασχολήσουν τους Αμερικανούς ταξιδιώτες που εμπιστεύονται την συγκεκριμένη εφαρμογή.
Κάποια από αυτά είναι μαγευτικά τοπία σε περιοχές όπως η Σρι Λάνκα, η Ταϊλάνδη, το Πουέρτο Ρίκο, αλλά και το Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ, το εθνικό πάρκο Jesmund στη Γερμανία και το παραλιακό Tenby της Ουαλίας.
Η επιλογή των hot τουριστικών προορισμών για το 2013 γίνεται από το Triposo με διαδικτυακές έρευνες. Πιο συγκεκριμένα, εξετάζεται ο αριθμός των φωτογραφιών στο Google, η επισκεψιμότητα των σχετικών άρθρων στην Wikipedia, όπως και οι συζητήσεις που αναπτύσσονται στα social media και έτσι αποτυπώνονται οι τάσεις της

http://blog.triposo.com/2012/12/tripgeist-2013.html

 

2. Greece - Antiparos (+49%)

The Greek need a break in 2013.  If you need a break too, pay a visit to beautiful Antiparos, our 2013 runner up. Antiparos іs well-recognized fоr іts relaxed, authentic atmosphere. Іt has beaches оn аll sides аnd offers а nice alternative tо the more crowded аnd hectic islands nearby. It's also known fоr іts excellent wind conditions fоr wind- аnd kite-surfing.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή