Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Operation Solidarity with Greece

 

 

 

«Κυβέρνηση της Ελλάδας,

»Είμαστε οι Anonymous.

»Παρακολουθούμε τα γεγονότα στην Ελλάδα και πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι.

»Τέσσερις χιλιάδες αυτοκτονίες, 2.000.000 άνεργοι, 500.000 άστεγοι, νοσοκομεία χωρίς τα απαραίτητα υλικά, μισθοί και συντάξεις στα όρια της πείνας και πολλά άλλα. Και εσείς το μόνο που κάνετε είναι να αδιαφορείτε.

»Προκαλείτε τον λαό σας προσκαλώντας την Μέρκελ , την στιγμή που αυτή σε συνεργασία με σας έφτασαν τους Έλληνες στα όρια της εξαθλίωσης. Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Απειλείτε τον λαό σας με μέτρα ασφαλείας που μόνο σε καθεστώτα κατοχής ταιριάζουν. 8.000 αστυνομικοί, ατσαλένιοι φράχτες, βατραχάνθρωποι στους υπονόμους, όλα τα σώματα ασφαλείας σε επιφυλακή, απαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους της πρωτεύουσας... Που ακριβώς διαφέρετε από την Χούντα; Ο λαός διαμαρτύρεται, και όπως φαίνετε τον φοβάστε.

»Εμείς σαν Anonymous είμαστε δίπλα στους Έλληνες που διεκδικούν την ελευθερία τους. Είμαστε δίπλα σε ένα λαό που πολέμησε τις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις.

»Έχουμε ήδη δώσει γραμμές dial up γιατί ξέρουμε ότι από τον φόβο σας θα προσπαθήσετε να φιμώσετε τους Έλληνες. Αυτό δεν θα το ανεχτούμε.

»Την ώρα που εσείς θα έχετε τον νου σας να κάνετε τα χατίρια των φίλων σας τραπεζιτών, εμείς θα είμαστε δίπλα στους Έλληνες, διαμαρτυρόμενοι μαζί τους για το δημοκρατικό τους δικαίωμα να ζουν ελεύθεροι και όχι στη φτώχεια. Η προσοχή των Ανώνυμων είναι πλέον στραμμένη στην Ελλάδα. Πολίτες της Ελλάδας, οι Ανώνυμοι πολεμούν τώρα μαζί σας»

από http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231216734

Αθήνα

Συντονισμένες επιθέσεις σε κυβερνητικούς δικτυακούς τόπους ανακοίνωσαν ότι πραγματοποίησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας οι Anonymous, προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον ελληνικό λαό και να διαμαρτυρηθούν για την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

Στόχοι των Anonymous υπήρξαν -όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι μέσω του Twitter- οι δικτυακοί τόποι της κυβέρνησης (government.gov.gr), της Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr), του υπουργείου Εξωτερικών (www.mfa.gr) και της Προεδρίας της Δημοκρατίας (www.presidency.gr). Οι τρεις πρώτοι ήταν εκτός λειτουργίας γύρω στα μεσάνυχτα, ενώ ο δικτυακός τόπος της Προεδρίας της Δημοκρατίας λειτουργούσε κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή