Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Πριν ανοίξουν οι κάλπες

 

m908 (Large) logotypo (Medium)

Η Αντίπαρος ζει ιστορικές στιγμές .

Στις αυριανές εκλογές καλείται να εκλέξει το πρώτο Δημοτικό συμβούλιο της και τον πρώτο Δήμαρχο της που θα αντιμετωπίσουν τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα του τόπου και θα στήσουν ένα υγιή και δημοκρατικό Δήμο, ένα γυάλινο σπίτι του Δημότη .

Την προηγούμενη Κυριακή το εκλογικό σώμα έδωσε ένα σαφές προβάδισμα στον συνδυασμό Ανάπτυξη Ενότητα Δημιουργία και θεώρησε αναγκαιότητα την ύπαρξη φωνής από το νεοσύστατο συνδυασμό Μένουμε Αντίπαρο θετικό γεγονός που θα συμβάλει στην πολυφωνία και στην ποιότητα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Η συγκυρία είναι δύσκολη το θεσμικό πλαίσιο ασαφές, οι απαιτήσεις ενός Καλλικράτειου Δήμου μεγάλες, οι περικοπές πόρων για την Αυτοδιοίκηση γνωστές και η επιλογή κρίσιμη.

Κάτω από αυτά τα δεδομένα από την πλευρά μας πιστεύουμε ότι η Αντίπαρος δεν έχει ανάγκη από τον Ένα δεν έχει ανάγκη από τις δυνάμεις του χθες που δεν μπόρεσαν να λύσουν τα προβλήματα της .

Έχει ανάγκη από μια ομάδα δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας που θα παράγουν έργο καθημερινά συνεργαζόμενοι σε διαρκή βάση με όλες τις δυνάμεις της μειοψηφίας

Έχει ανάγκη από ένα Δήμαρχο προσηνή,εργάτη της Αυτοδιοίκησης,διεκδικητικό, ανοικτό στις προκλήσεις των καιρών που θα υπερβεί το Καλλικράτειο Δημαρχοκεντρικό μοντέλο θα συντονίσει την προσπάθεια και θα εμπνεύσει την συμμετοχή και την στήριξη των πολιτών βοηθώντας και αυτός στο στήσιμο ενός Δήμου πρωταγωνιστή της τοπικής αειφόρου ανάπτυξης .

Επιλέγουμε και αυτή την Κυριακή Ανάπτυξη Ενότητα Δημιουργία σαν την καλύτερη λύση της συγκυρίας με την ελπίδα ότι το μέλλον θα μας δικαιώσει. .

Η Τελική κρίση είναι του Κυρίαρχου Αντιπαριώτικου Λαού.

5 σχόλια:

  1. Να το πάμε και σε τρίτο γύρο παιδιά. Και να έχει ξαφνικό θάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να δημοσιευθεί το παρπάνω παρακαλώ θείο. Έχεις γίνει ξενέρωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κυμματάκι έχει νόημα. Σα τσουνάμι σα σκάσει ο Κυρίαρχος Αντιπαριώτικος Λαός στις κάλτσες....Σορυ κάλπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπίζουμε πως η φωτογραφία δεν αντικατοπτρίζει τη δύση της Αντιπάρου. Προσέξτε γιατί δεν έχετε καταλάβει σε τι καρέκλα θα κάθεται το νέο δημοτικό συμβούλιο. Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι Εκλογες ειναι του Λεβεντακη τελοςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή