Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Τζιμάκος Ευτυχισμένος ο καινούργιος Κρόνος

Μια συνέντευξη στον Αντρέα Μπελέγρη του Πρώτου Θέματος

-Το νέο σας βιβλίο έχει τίτλο «Ο Στάλιν σκέφτεται για σένα στο Κρεμλίνο». Τι σκέφτεται για μένα ο Στάλιν;

Ο Στάλιν σκέφτεται πάντα τα καλύτερα και πρέπει να σας πω, σύντροφε -στο ίδιο κόμμα είμαστε, είδα τα χαρτιά σας πριν, ελέγχω πού θα δώσω συνέντευξη-, τον τίτλο του επόμενου βιβλίου που ετοιμάζεται τώρα και θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2011, που τελειώνει και η οικονομική κρίση και θα μπαίνουμε στο 2012 όλοι οι Ελληνες δισεκατομμυριούχοι. Θα λέγεται «Ο Γιώργος σκέφτεται για σένα στο Μαξίμου». Θα έχω εξώφυλλο τον Γιωργάκη ως Μοϊκανό, έχει κυκλοφορήσει και στο Διαδίκτυο, Τροϊκανός-Μοϊκανός. Θέλω να πω με αυτό ότι δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε εμείς πλέον. Αποφασίζουν άλλοι για μας, αυτοί που μας κυβερνάνε. Και αυτοί που μας κυβερνάνε είναι ό,τι καλύτερο. Εχουμε αυτή τη στιγμή, και είμαστε περήφανοι, το απαύγασμα από πολιτικές προσωπικότητες που έχει βγάλει ο κόσμος. Νομίζω, ο Γιωργάκης είναι ό,τι καλύτερο.

-Εχουμε πιάσει πάτο ή βρισκόμαστε ακόμα στον καθοδικό σωλήνα, όπως λέγατε παλιότερα;


Νομίζω ότι είμαστε στον καθοδικό σωλήνα. Παλιά είχαμε τηλεοράσεις, των οποίων ο καθοδικός σωλήνας οδηγούσε στο living room. Τώρα το ζωντανό δωμάτιο (living room) έχει γίνει πεθαμένο δωμάτιο και εκεί πέρα από τα παράθυρα της τηλεόρασης περνάνε διάφορα ανδρείκελα, διάφοροι μαϊντανοί και αυτοί οι σιχαμεροί τηλεπωλητές βιβλίων του ΛΑΟΣ, που έχουν μαγαρίσει τη ζωή μας. Εγώ είμαι αισιόδοξος, γιατί -επαναλαμβάνω- το οφείλουμε στον Γιωργάκη. Ο Γιωργάκης είναι το όνειδος της δυναστείας των Παπανδρεϊδών. Να το τονίσω αυτό: Ο πατέρας του ο ίδιος δεν του είχε καμία εμπιστοσύνη. Τον είχε στην ξεφτίλα. Τον πίεζε η γυναίκα του, η Μάργκαρετ, η μάνα του Γιωργάκη, να τον βάλει στη δουλειά με τα χίλια ζόρια, επειδή ξενοκοιτούσε και για να μην έχει κρεβατομουρμούρα αναγκαζόταν να βάλει τον γιο του στη δουλειά. Αλλά ήξερε ο Ανδρέας ότι ο γιος του θα ολοκληρώσει την καταστροφή που ξεκίνησε ο ίδιος.


-Ακούω στο ραδιόφωνο, το Ράδιο 9, όπου κάνετε την εκπομπή σας 12.00-12.30, ότι ξεκινάτε πολλές φορές με τη φράση του πρωθυπουργού «είμαστε αντιεξουσιαστές». Σας αρέσει αυτό;


Το πιστεύω αυτό. Προσπαθώ να βρω κάποια δικαιολογία, όπως όλοι οι Ελληνες. Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ένας άχρηστος, ένας ηλίθιος, ο οποίος πήγε και κάρφωσε τους προηγούμενους λες και οι άλλοι δεν είναι απατεώνες στην Ευρώπη. Μετά πιστέψαμε ότι ο τύπος αυτός είναι βαλτός. Τώρα πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε τι κάνει. Κατεβάζει στον ιδιωτικό τομέα τους μισθούς και καταστρέφει την οικονομία της χώρας. Και οι ίδιοι το έλεγαν ότι αυτά τα μέτρα δεν οδηγούν πουθενά. Οταν μειώνεις τον μισθό ενός εμποροϋπαλλήλου που δουλεύει 15 χρόνια και παίρνει 1.500 ευρώ και του το πας στα 740, γίνονται αυτόματα μισές και οι εισφορές του στα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία είναι υπό διάλυση και τα διαλύει τελείως. Διαλύει την παιδεία, διαλύει τα νοσοκομεία, διαλύει το κράτος. Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του αναρχικού και του αντιεξουσιαστή… Τηρεί όλες τις προδιαγραφές ενός αναρχικού.


-
Οδεύουμε δηλαδή προς την ιδανική κοινωνία.


Νομίζω, ναι. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Γιωργάκη γιατί πραγματικά καταστρέφει το κράτος.


-Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Αντώνης Σαμαράς, έχει τα φόντα να κυβερνήσει;


Δεν έχει τα φόντα και γι’ αυτό θα κυβερνήσει. Ο Αντώνης Σίγμα είναι εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα. Αυτούς από μικρούς τους ετοιμάζουν να κυβερνήσουν. Και ταυτόχρονα όταν τους βγάζουν τις αμυγδαλές γίνεται αφαίρεση του φιλότιμου, της τσίπας. Είναι τσίπα zero. Το άτομο είναι στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, μπορεί να κυβερνήσει, όπως και η Αννα Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Παιδείας. Δεν είναι τυχαία στο υπουργείο Παιδείας. Είναι του ίδιου φυράματος, στην ίδια λέσχη. Η Διαμαντοπούλου θα μείνει στην ιστορία ως ποικιλία βερίκοκου. Θα καταστρέψει την παιδεία να έρθουν οι ξένοι να δουλέψουν στα πανεπιστήμια. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα εμείς, εμείς θα φύγουμε έτσι κι αλλιώς, θα μείνουν μόνοι τους εδώ.
-Ο κ. Σαμαράς λέει ότι θα μηδενίσει το έλλειμμα σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Σας πείθει;
Πάρα πολύ! Νομίζω ότι είναι χειρότερος από τον Γιωργάκη. Δηλαδή αν φτάσουμε σε σημείο να μας κυβερνήσει ο πρώην γκόμενος της Αννας Βίσση, εκεί είναι ο πάτος του βαρελιού.


-Ο μοναδικός πολιτικός που έχετε κάνει τραγούδι είναι η κυρία Αλέκα Παπαρήγα. Οι συνθήκες τείνουν να γίνουν κατάλληλες για επανάσταση. Πιστεύετε ότι θα το αποφασίσει;


Κοίτα να δεις, εγώ είμαι φαν της Αλέκας. Για τελείως διαφορετικούς λόγους, καθόλου ιδεολογικούς. Είναι ένα περίεργο κόμμα, γι’ αυτό το γουστάρω, ο υπαρκτός σουρεαλισμός που έχει αντικαταστήσει τον υπαρκτό σοσιαλισμό. Κάτι αντίστοιχο βλέπουμε στους μάρτυρες του Ιεχωβά. Είναι οι μάρτυρες του Περισσού. Σε όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο ελληνισμός πάντα αυτοί είχαν την πρόταση να διασπαστούν, όλοι αυτοί οι αριστεριτζήδες σε όλα τα κομμάτια της Αριστεράς. Στην υπόθεση της Αριστεράς οι γονείς μου και εκατομμύρια ελληνικές οικογένειες έχουν πεθάνει γι' αυτό το πράγμα. Εχουν δώσει το αίμα, τη ζωή τους, έχουν καταστραφεί για να βγούνε κάποιοι τύποι οι οποίοι πήραν τις σφραγίδες του κόμματος και τις μεταχειρίζονται σαν λείψανα αγίων. Κανονικά είναι θρησκευτικού χαρακτήρα και αυτό είναι το στοιχείο που μου αρέσει στην Παπαρήγα. Είναι η Τσιτσιολίνα μου.


-
Θα ψηφίζατε κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, αν και ξέρω ότι δεν ψηφίζετε.


Ναι, δεν ψηφίζω ποτέ και με καμία Παναγία τον Καρατζαφέρη. Ο Καρατζαφέρης είναι από τις χειρότερες περιπτώσεις. Εχει μαζέψει κάποιους τηλεπωλητές φασιστικών βιβλίων, τους έχει κάνει βουλευτές και είναι αδίστακτοι τύποι. Τα επιχειρήματά του μπορεί να ξεκινάνε από τον Μπακούνιν και να φτάνουν στον Χίτλερ, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Λέει ό,τι κάτσει. Νομίζω ότι ο εξωτικός ΛΑΟΣ δεν έχει θέση στη χώρα. Αυτός ο Καρατζαφέρνης, όπως τον λέω εγώ, είναι ένας τύραννος προηγούμενης εποχής.


-Ο Αλέξης Τσίπρας ως νέος πολιτικός αντιπροσωπεύει το νέο;


Δεν είναι από τις χειρότερες περιπτώσεις ο Αλέξης. Είναι κορμοράνος βέβαια. Εχει και αυτός μεταλλαχτεί από το μαγικό ραβδάκι της αρσενικής Κίρκης, του Κίρκου. Αυτοί οι κορμοράνοι είναι περίεργοι. Είναι πάντα το βαθύ κράτος. Σε όλες τις κυβερνήσεις, κυρίως στο ΠΑΣΟΚ, πάντα αυτοί οι τύποι, άμα κοιτάξεις στα υπουργεία στις καίριες θέσεις, αυτοί που κάνουν όλη τη λάντζα την κυβερνητική είναι πάντα από τον χώρο αυτό, το λεγόμενο «ΚΚΕ Εσωτερικού». Βέβαια από όλους τους άλλους προτιμώ αυτούς του Τσίπρα.

 
-Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη είναι πλέον πρόεδρος κόμματος.


Κίνημα. Είναι κίνημα. Ακόμα το κόμμα δεν έχει ψηφίσει πρόεδρο, μπορεί να βγει κάποιος άλλος.

 
-Θα πάει καλά;


Νομίζω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά. Είναι νέο αίμα η Ντόρα. Εχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν τα έχουν άλλοι πολιτικοί. Το να είσαι κόρη του Δράκουλα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Εχεις ένα background αιώνων. Το αίμα νεκρό δεν πίνεται, που λέει και ο πατέρας της, πρέπει να είναι ζωντανό το αίμα. Η Ντόρα έχει διαμερισματοποιημένο στομάχι, που είναι και αυτό πολύ σημαντικό. Εκτός από την τεράστια περιουσία που έχει, την κτηματική, τα real estate, έχει και μια περιουσία εσωτερικού, αυτό δεν το έχουν άλλοι πολιτικοί. Και μ’ αρέσει και ο τίτλος του κινήματός της που λέει ΣΥΧΑΜΑ, είναι Συμμαχία Χαροκαμένων Μανάδων.

-Πριν από λίγες ημέρες είδαμε την Αρχιεπισκοπή να συμπράττει με το Μέγαρο Μουσικής στον Αγιο Παντελεήμονα στο πλαίσιο διοργάνωσης μιας συναυλίας. Τραγουδούσε ο Γιώργος Νταλάρας και ήταν και η σύζυγός του, που είναι πλέον υφυπουργός. Σας άρεσε αυτή η συνεργασία;


Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό. Είναι μια πρωτοβουλία του προέδρου του Μεγάρου Μουσικής, του Αρχιεπισκόπου και του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Παπούλη όπως τον λέω εγώ.


-Κάποιες πληροφορίες λένε ότι ήταν ιδέα της κυρίας Αννας Νταλάρα.


Ναι, εντάξει, πίσω απ’ όλα είναι η κυρία Νταλάρα. Πίσω απ’ όλο τον κύκλο του Γιωργάκη είναι η κυρία Νταλάρα. Να πούμε ότι αυτή τη συναυλία την είχε ανάγκη ο κόσμος στον Αγιο Παντελεήμονα. Ο κόσμος θέλει συναυλίες. Βέβαια έρχονται και τηλεγραφήματα στην Προεδρία αλλά και εδώ στον σταθμό μας: «Οχι άλλο Νταλάρα». Εχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ο κόσμος που λέει: «Ακόμα και τον Πλιάτσικα φέρτε μας». Δηλαδή είναι τρομακτικό να κάνεις μια συναυλία σε μια περιοχή προβληματική, ένα γκέτο μεταναστών και πρεζοναυτών, και να είναι ο κόσμος με πέτρες και τα ΜΑΤ να φυλάνε. Αφιλοκερδώς βέβαια γίνονται όλα αυτά. Αμα κοιτάξεις το κονδύλι που ήταν για τον ήχο ήταν 113 τεχνικοί. Σκέψου το κονδύλι όπου ενσωματώνεται και η τιμή του καλλιτέχνη.
Ο Γιώργος έδιωξε την Αντζελα Γκερέκου που είχε τραγουδιστή φοροφυγά σύζυγο, έβαλε τώρα την Νταλάρα, γιατί πρέπει να υπάρχει μια σύζυγος φοροφυγά - είχε πρόβλημα με τον Πανταγιά, αν θυμάσαι. Το λάθος του Γιώργου ήταν ότι δεν έπρεπε να αφήσει τη γυναίκα του να πάει στην κυβέρνηση. Βγήκαν τώρα αυτά τα ψεύτικα τα πόθεν αίσχος των βουλευτών και είδαμε ότι έχει 58 ακίνητα. Βγάζεις 58 ακίνητα με αφιλοκερδείς συναυλίες;

-Θα έχει βάλει η Εκκλησία τα έξοδα…


Δεν νομίζω να τα έχει βάλει η Εκκλησία, πρέπει να τα έχει βάλει το υπουργείο. Η Εκκλησία για να δώσει λεφτά δεν δίνει. Μόνο παίρνει η Εκκλησία. Εχεις δει πουθενά παγκάρια να δίνουν; Τα παγκάρια έχουν μόνο τρύπες για να παίρνουν. Με τα ίδια λεφτά που χάλασαν για μια συναυλία, μη σου πω και με τα μισά, θα μπορούσαν να φτιάξουν δημόσιες τουαλέτες. Να γίνει ένα έργο.


-Τελειώνοντας θέλετε να κάνετε μια ευχή για το 2011;


Θα ήθελα να ευχηθώ, σύντροφοι καταναλωτές, ευτυχισμένος ο καινούργιος Κρόνος και τα παιδιά του καλοφάγωτα.

Κείμενο από Preza tv

3 σχόλια:

  1. http://rapidshare.com/files/440153164/Dourios-Ixos_26_12_2010.mp3

    ΚΙ ΕΔΩ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΤΟΥ

    ΠΗΓΗ:
    http://dourios-ixos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτσε φίλε "Αντιπάριε". Για τον δημοσιογράφο δεν έγραψες ούτε μια κουβέντα. Σας ευχαριστούμε οικογενειακά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://rapidshare.com/files/440160818/Dourios-Ixos_31_12_2010.mp3
    to swsto link

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή