Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Ένταξη του έργου «Αποχέτευση και Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων Αντιπάρου» στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα Κρήτης & Νήσων Αιγαίου 2007-2013

18-5-2011 8-23-23 μμ

Pages from 4ΑΘ0ΟΡ1Ι-7Μ-signed

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Φώτη Χατζημιχάλη εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης & Νήσων Αιγαίου 2007-2013, το έργο «Αποχέτευση και Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων Αντιπάρου» με προϋπολογισμό 6,5 εκ. €.

Το έργο περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων και βοθρολυμάτων, τους αγωγούς συλλογής και μεταφοράς λυμάτων συνολικού μήκους 8,2 χλμ., τρία αντλιοστάσια, δίκτυο απορροής ομβρίων συνολικού μήκους 2 χλμ., καθώς και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου στη θέση των εγκαταστάσεων.

Η σημασία και η προτεραιότητα αυτού του Έργου για το νησί δεν συζητείται.Ας ελπίσουμε ότι η  δημοπράτηση του δεν θα επηρεαστεί από τα μνημόνια και τις περικοπές του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

19-5-2011 9-24-00 πμ Kοινή Γνώμη

7 σχόλια:

 1. Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο μας και το επιτελείο του για τη μεγάλη επιτυχία τους!!!
  Για να δούμε τώρα τι θα λένε οι μάγοι του μηδενισμού

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. μπραβο στον λεβεντακη

  μαγε ρουφα το αβγουλακη σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΝΕΤΑ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ
  ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ολα τα παραπάνω τα λόγια ειναι περιττά αγαπητοί.
  εννοείται οτι πρέπει να γίνει αυτο το έργο

  θα γίνει πράξη η μελέτη η παλιά?
  με τις μεθόδους του τότε?
  Η είναι αποχέτευση τελευταίας τεχνολογίας?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η µέθοδος επεξεργασίας υγρών αποβλήτων µε τεχνητους υγρότοπους είναι µια αποτελεσµατική εναλλακτική λύση για την επεξεργασία λυµάτων ,εαν κατασκευαστεί ορθώς, έχοντας πολλά πλεονεκτήµατα. Αντικαθιστά πλήρως τους παραδοσιακούς βιολογικούς παρέχοντας υψηλότερη απόδοση λειτουργίας, ενώ ταυτόχρονα είναι φιλική προς το περιβάλλον και συνάµα οικονοµική. Εφαρµόζεται για περίπου 50 χρόνια σε όλο τον κόσµο µε επιτυχία ιδιαίτερα σε μικρούς Δήμους έξαλλου κάθε συζήτηση για αλλαγή μεθόδου και τοποθεσίας θα είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση του έργου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αν υπάρξει περίπτωση για αλλαγή μεθόδου με σωστότερο αποτέλεσμα, πιο υγιεινό και διαρκείας ας καθυστερήσει....τόσα χρόνια καθυστέρησε.
  Οχι να κάνουμε κάτι για να φανεί έργο να εισπράξει όποια εταιρεία είναι και οι ζημιωμένοι να είμαστε εμείς.
  Εχουμε ζωντανό το παράδειγμα του περιφερειακού.
  Δε νομίζετε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή