Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Μένουμε Αντίπαρο

clip_image002[3]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη νέα διοικητική περίοδο που μεταβαίνει το νησί μας στεκόμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την ποιότητα ζωής που οφείλουμε να διεκδικήσουμε. Η εποχή που ξεκινά με την εφαρμογή του νόμου Καλλικράτης είναι ιδιαίτερα απαιτητική και εμπεριέχει πολλές προκλήσεις.

Μετά την αποτυχία της προσπάθειας δημιουργίας ενιαίου ψηφοδελτίου που θα σηματοδοτούσε την αλλαγή εποχής στο νησί μας, έγινε φανερό ότι τα δημοτικά δρώμενα ολισθαίνουν ξανά στο δρόμο της στείρας σύγκρουσης και κομματικής αντιπαράθεσης που τόσο έχουν στοιχίσει στο νησί. Για όλους εμάς προκύπτει επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας ενός νέου πολιτικού φορέα, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και προσωπικές σκοπιμότητες, με σεβασμό στη διαφορετικότητα και στην αναζήτηση της πολυφωνίας.

Ο συνδυασμός μας δεν αποσκοπεί στην περαιτέρω διαίρεση αντιπαλευόμενη τις υπόλοιπες παρατάξεις -άλλωστε δε διεκδικούμε την αποκλειστικότητα ούτε στην ικανότητα, ούτε στην αγάπη για το νησί- αλλά αναζητά τη σύνθεση απόψεων και τη συναίνεση, με αποκλειστικό γνώμονα την ευημερία του νησιού, την αξιοπιστία, την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια. Η ίδια η εμπειρία του νησιού απέδειξε αφενός ότι η αυτοδιοικητική εμπειρία δεν αποτελεί εγγύηση για την ανάπτυξη, αφετέρου ότι οι πολίτες πρέπει να είναι περισσότερο συμμετοχικοί στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Υπό το πρίσμα αυτό γεννήθηκε η ομάδα πολιτών "Μένουμε Αντίπαρο", από ανθρώπους με γνώσεις, ιδέες και διάθεση για προσφορά, φιλοδοξώντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη των κατοίκων της Αντιπάρου και να αποτελέσει τη φωνή τους για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που καθορίζουν την ποιότητα της ζωής όλων μας.

Ο συνδυασμός μας είναι ανοικτός σε όλους όσοι συμμερίζονται τους προβληματισμούς μας και έχουν προτάσεις, ιδέες και όραμα για το νησί και τη διάθεση να είναι παρόντες στη δημοτική ζωή και μετά το τέλος των εκλογών, σαν την απαρχή μιας ενεργής ομάδας πολιτών της Αντιπάρου.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

Σφαλαγκάκος Παναγιώτης

19 σχόλια:

  1. Αυτοι ειναι αλλη ομαδα ? ή ειναι οι ιδιοι με την κινηση ενεργων πολιτων ? Γιατι εχω λιγο Μπερδευτει . Αυτος δεν ελειπε 2 χρονια ? Τωρα ειναι και αυτος ειδικος . Τελικα ολοι που δεν εχουν δουλεια θελουν να γινουν δημαρχοι . Πολλα τα Λεφτα της Δημαρχιας Τελικα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gia na mas poun tin omada tou menoume Antiparo gia na doume telws pantwn tous Evergetes mas . Kai an exoun suferon h oxi as afisoun emas na to krinoume !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη η ομαδα του Μενουμε Αντιπαρο τα προηγουμενα χρονια ( Δεν λεω μονο για εποχη Μανετα αλλα και πιο πριν ) ΠΟΥ ηταν ? Γιατι δεν ειχα ακουσει να διαμαρτυρεται για κατι . Τωρα ξαφνικα τους επιασε ο πονος να μας Σωσουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mε σεβασμό στη διαφορετικότητα και στην αναζήτηση της πολυφωνίας? Mε αποκλειστικό γνώμονα την ευημερία του νησιού, την αξιοπιστία, την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια? Nα κερδίσει την εμπιστοσύνη των κατοίκων? Ο συνδυασμός μας είναι ανοικτός σε όλους?
    Παιδιά κάποιο λάθος έχει γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελα ρε Σοβαρα ? Τι συμπτωση και εμεις στην Αντιπαρο Μενουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδη θα παρουν μαζι τους τον Τσιπουρα ή τον Λεβεντακη ? Ηταν το Ανεκδοτο της ημερας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να πάρει κάποιος την θέση του δημάρχου δεν φτάνει να αγαπάει την Αντίπαρο.Πρέπει να αγαπάει τους Αντιπαριώτες και να τον αγαπάνε και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι την εποικοδομητική κουβεντα. Για όλους σας υπάχρει μια απάντηση, αλλα τις ξέρετε και μόνοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραίο διάλογο προάγουν τα παραπάνω ανώνυμα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και γιατί δεν βάζουν τα ονοματάκια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εγώ πάντως λέω να μην μείνω άλλο Αντίπαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντιγραφή από τον Γιώργο Αμυρά του Μένουμε Ελλάδα
    που κατεβαίνει για Δήμαρχος με το Μένουμε Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. να είναι παρόντες στη δημοτική ζωή και μετά το τέλος των εκλογών,

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ.
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμε 6:33 πολύ εύστοχο το σχόλιό σου. Μήπως έχεις και καμμιά πληροφορία ότι πρόκειται και για franchise?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το σημαντικότερο είναι η ενεργοποίηση και συμμετοχή των πολιτών στα κοινά για να μην διαχειρίζονται τόσοι λίγοι εν λευκώ τις τύχες τόσων πολλών όλα τα άλλα στην πορεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αντε ρε αντιπάριε, μίλα επιτέλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Kalo tha itan na tsekaroume afta pou leme prin ta poume! kanei kalo! Tou Amira legete 'Epimenoume Ellada'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://il.youtube.com/watch?v=n__olgfNDX0&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Ανωνυμο 2/10 και ωρα 4:13 ΜΜ . Αμα σου πουμε τα ονοματα μας τι θα μας κανεις ? Ντα ? Αλλα και εσυ Ανωνυμος εγραψες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή