Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Μια καταγγελία για κλοπή με σοβαρά ερωτήματα

klopi%20009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Προς : Yπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Αστυνομική Διεύθυνση νομού Κυκλάδων

Νομαρχία Κυκλάδων

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Βουλευτές νομού Κυκλάδων

Κοινοποίηση: Aστυνομικό τμήμα Πάρου

Αστυνομικός σταθμός Αντιπάρου

Επαρχείο Πάρου

Κοινότητα Αντιπάρου

Τοπικά Μ.Μ.Ε.

Το βράδυ στις 03/10/2010 έγινε διάρρηξη στο σπίτι μου που βρίσκεται λίγο έξω από τον οικισμό της Αντιπάρου στην περιοχή Μαυρομάτης.Οι κακοποιοί γνωρίζοντας πολύ καλά ότι τις συγκεκριμένες ώρες δεν βρίσκομαι στο σπίτι μου λόγω εργασίας, αφού έσπασαν με μεγάλη πέτρα το παράθυρο αναστάτωσαν εντελώς όλα τα δωμάτια του σπιτιού(ντουλάπες,κρεβάτια,συρτάρια,ρούχα,τουαλέτες) και έφυγαν ανενόχλητοι, αποσπώντας ορισμένα ξένα χαρτονομίσματα και αρκετά κοσμήματα της οικογένειας μου, που έχω καταγράψει στην μηνυτήρια αναφορά μου.

Ελπίζω και εύχομαι η οικογένεια μου να είναι το τελευταίο θύμα, τέτοιου είδους κλοπής στο νησί μας.Από την μικρή Αντίπαρο καταγγέλω την αναλγησία του επίσημου Ελληνικού Κράτους και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης για την μη σωστή επάνδρωση του αστ. Φυλακίου Αντιπάρου. Είναι αδιανόητο σε τουριστικά μέρη σαν την Αντίπαρο(με τόσους τουρίστες και εκατοντάδες οικονομικούς μετανάστες…)να μην υπάρχει ένα σωστά επανδρωμένο αστυνομικό τμήμα για την τήρηση της τάξης στο νησί μας.Είναι αδιανότητο να πιστεύει κάποιος ότι 2 άνδρες και ένας διορισμένος αλλά μόνιμα…. απών με αναρρωτικές άδειες, θα μπορέσουν να αστυνομεύουν όλο το νησί 24 ώρες το 24ωρο και μάλιστα χωρίς καν την ύπαρξη υποτυπώδους περιπολικού!!!!ένα νησί που τους καλοκαιρινούς μήνες ο πληθυσμός του υπερβαίνει τις 6000. Την ίδια στιγμή στο νησί να είναι τοποθετημένοι 6-7 λιμενικοί????

Χωρίς σκέψεις ρατσισμού και ξενοφοβίας, ποιος είναι τελικά αυτός, που είναι υπεύθυνος να ελέγξει την νομιμότητα εκατοντάδων …πλέον μεταναστών που ζουν ανάμεσα μας χωρίς δουλειά, μετά από την μεγάλη οικονομική ύφεση στην χώρα μας??Με ποιό τρόπο αυτοί οι άνθρωποι θα μπορέσουν να επιβιώσουν τους χειμερινούς μήνες χωρίς στέγη και δουλειά?

Το νησί μας ήταν ασφαλές και έτσι θα πρέπει να το παραδώσουμε στα παδιά μας.Ολοι εσείς οι ανευθυνουπεύθυνοι που παίρνετε αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς είναι καιρός πλέον να σκύψετε και να ακούσετε τις ανησυχίες μας. Ένας λόγος που αποφασίσαμε να ζήσουμε εμείς και οι οικογένειες μας σε αυτά τα μικρά νησιά είναι το αίσθημα ασφαλείας που νοιώθαμε μέχρι πριν λίγα χρόνια.Επιμέναμε έτσι απλά, να αφήνουμε το κλειδί του σπιτιού <<κάτω από το χαλάκι>> και τα κλειδιά πάνω στο αυτοκίνητο….Εσείς όμως προσπαθείτε να μας κάνετε να νοιώθουμε φόβο μέσα στα σπίτια μας, προσπαθείτε να μας πείσετε ότι πρέπει να φρουρούμε το σπίτι μας ,ότι σώνει και καλά πρέπει να γεμίσουμε κάμερες παρακολούθησης και συναγερμούς τα υπάρχοντα μας να γίνουμε έτσι απλά ένα μικρό προάστιο της Αθήνας.

Πιστεύω τώρα ότι ο Καλλικρατικός πλέον Δήμος Αντιπάρου θα δικαιούται από το Ελληνικό κράτος ένα αναβαθμισμένο και επανδρωμένο αστυνομικό τμήμα γιατί ο τόπος μας το έχει ανάγκη. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους αστυνομικούς της Αντιπάρου και τον Διοικητή του τμήματος Πάρου για την άμεση κινητοποίηση μετά την διάρρηξη.

Ευχαριστώ για την κατανόηση και αναμένω τις

ενέργειες σας.

Με εκτίμηση

Τριαντάφυλλος Γιάννης του Αρτεμίου.

Μόνιμος κάτοικος Αντιπάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή