Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο Τύπου

lebe (Medium)

Δελτίο τύπου

Επειδή τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στο νησί μας φήμες ανυπόστατες και ψεύδη ασύστολα για το συνδυασμό μας, όπως για παραδειγμα ότι σκοπεύουμε να αφαιρέσουμε τραπεζοκαθίσματα από επιχειρηματία της πλατείας και να του μειώσουμε κοινοτικό χώρο που κατέχει, ή ότι ασκούμε πιέσεις σε συμπολίτες μας και άλλες τέτοιου είδους κακοήθειες, θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τους συγχωριανούς μας ότι:

Όλα αυτά είναι αναληθή, ανυπόστατα, και ανέντιμα. Εχουμε καταρτήσει το συνδυασμό μας που αποτελείται μέχρι τώρα από 18 άξια μέλη της αντιπαριώτικης κοινωνίας και ολοκληρώνουμε το πρόγραμμά μας.

Πρόθεση μας είναι ένας πολιτισμένος και έντιμος προεκλογικός αγώνας που θα βασίζεται στο διάλογο, τα επιχειρήματα, και το σεβασμό στην αντίθετη άποψη. Θα παρακαλούσαμε το ίδιο και για τους άλλους συνυποψηφίους συνδυασμούς.

Για το συνδυασμό

Ανάπτυξη – Ενότητα – Δημιουργία

Ο επικεφαλής

Γιάννης Λεβεντάκης

17 σχόλια:

  1. Καλά, μας έπεισε... Τι θέλει τώρα, ν' αναφέρουμε και ποιοι λενε τι; Άμα θέλει, λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΜΜΜΜ... ΟΛΟ ΑΥΤΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ? ΚΑΙ ΚΑΛΑ... ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ. ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ? ΚΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ... ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ? ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ, ΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΛΙΖΕΙ ΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΨΥΧΟΓΕΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΜΝΗΜΗΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ Π.Χ Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΑΛΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΡΕΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρχήν ο μάγος του photoshop έκανε καλή δουλειά και δεύτερον αυτό εδώ το blog είναι ο επίσημος εκπρόσωπος τύπου του συνδυασμού;

    Κάτι σα τον Πεταλωτή να πούμε!!!

    Αληθεύει ότι υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο που θα βγει οσονούπω;

    Ε ρε γλέντια, τύφλα να χει ο Ζούγκλας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λινάτσες όταν σας εξαγόραζαν και απειλούσαν όλο το χωριό κάποιοι άλλοι προσκυνούσατε εεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η τριχα που ξεπηδαει απο το πουκαμισο ειναι photoshop.δεν μπορειτε να ξεγελατε ετσι τον κοσμο,αν τον ψηφισουμε και αποδειχθει ατριχοs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν έχετε απόψεις για το ζήτημα πείτε τις αν έχετε σκέψεις για την Αυτοδιοίκηση γράψτε τις αν θέλετε να κανιβαλισετε αλλού τα επόμενα σχόλια για τρίχες θα διαγράφονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. διαγράψαμε ένα άθλιο σχόλιο γιατί το blog δεν πρόκειται να γίνει βήμα πόλωσης
    επώνυμα κείμενα δεκτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΜΠΩΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ?? ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΗΧΗΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άργησες Αντιπάριε να τους πετάξεις έξω... Όσο τους αφήνεις παίρνουν αέρα και κοπρίζουν περισσότερο.

    Τώρα για το δελτίο τύπου: επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω. Όποιος ζει και κινειται στο νησί ακούει πολλά αυτές τις μέρες, συκοφαντίες, ύβρεις και ψεύδη. Αρκετά από αυτά εκφέρονται από ανθρώπους που στηρίζουν τον παραπάνω συνδυασμό, ένας δυο μαλιστα είναι και υποψήφιοι. Δε νομίζω να χρειάζεσαι ονόματα, το νόημα του δελτίου τύπου ας είναι η υπόσχεση για τίμιο και πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα. Μέχρι τώρα υπαρχουν αντιρρήσεις επ' αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ένας δυο μαλιστα είναι και υποψήφιοι
    ονόματα δεν έχουν; πότε πια θα πάψουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλάκι μας;

    Το παλιό "καλό" Πασοκ (και ΝΔ) και οι "καλοί" του τρόποι- μέθοδοι είναι εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνώ απόλυτα με τον μάγο Γίσσπορ και νομίζω ότι οι διαφορές και οι διαφωνίες να λύνονται με πιο πολιτισμένο τρόπο όπως αρμόζει σε πολιτισμένους ανθρώπους και όχι με τέτοιου είδους σχόλια. Αν πάλι μερικοί δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον δαίμονα μέσα τους να ξεσπάσουν αλλού και όχι σε δημοκρατικά ΜΜΕ τύπου blogs ραδιόφωνα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΩΣ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ???
    18 Ο ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ 19 Ο ΑΛΛΟΣ 15 Ο ΤΡΙΤΟΣ ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΝΤΑ 50 ΑΝΟΜΑΤΟΙ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΑΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΟΣΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ ???
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γεμισαμε πια δεν παει αλλο πολυ ενδιαφερον απο ολους επεσε ρε ......και που ειστε ακομα τι εχουμε να δουμε .......αντε να περασουν και αυτες οι μερες μπας και ηρεμησουμε απο τους σωτηρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή