Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου για το χαράτσι

den_plirono_xaratsi-300x180_thumb[2]

Η επιβολή μέτρων στον ήδη πιεσμένο οικονομικά Ελληνικό λαό έχει ξεπεράσει τα όρια πλέον των δυνατοτήτων του.

Οι αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας που πιέζεται, με τους πολίτες να αγωνιούν, να οργίζονται και να υποφέρουν είναι απόρροια της αλλαγής της καθημερινής ζωής όλων μας προς το χειρότερο.

Η επιβολή του έκτακτου ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών με τους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η., αποτελεί μορφή άσκησης ψυχολογικής βίας και ιδιαίτερα στα οικονομικά αδύναμα άτομα. Ο Δήμος Πάρου είναι αποδέκτης όχι απλά διαμαρτυριών αλλά και προβλημάτων επιβίωσης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την αντίθεσή του στο νέο χαράτσι που αποστέλλεται με τους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η.

Αποφασίζει να στηρίξει με κάθε τρόπο κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο, μικρό επαγγελματία που αρνείται να πληρώσει τα νέα εξοντωτικά μέτρα επειδή δεν μπορεί.

Είμαστε αντίθετοι στην επιβολή κυρώσεων όπως διακοπή ρεύματος κ.λ.π.

Σε αυτή την κατεύθυνση ο Δήμος της Πάρου θα εξαντλήσει τις δυνατότητες που έχει με τις υπηρεσίες του (νομικές, προνοιακές κλπ), αλλά αναπτύσσοντας και νέες προνοιακές δομές στο μέλλον, προκειμένου να στηρίξουν όλους όσους θα υποστούν τις συνέπειες της άρνησης πληρωμής των χαρατσίων με διακοπή ρεύματος κ.λ.π.

Το ψήφισμα αυτό να κοινοποιηθεί στον Πρωθυπουργό, στις αρμόδιες υπηρεσίες, στην διοίκηση της Δ.Ε.Η. και να δημοσιευθεί σε όλα τα ΜΜΕ.

http://fileleutheros.pblogs.gr/2011/11/to-pshfisma-toy-dhmotikoy-symboylioy-paroy-gia-to-haratsi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή