Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Τρεις ακόμη Δήμοι ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ

5-11-2011 2-02-35 μμ

Ανακοίνωση Δήμου Σαρωνικού για την πληρωμή του ειδικού τέλους ακινήτων

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Με αυτήν την επιστολή απευθυνόμαστε σε όλους εσάς, τους κατοίκους του Δήμου Σαρωνικού, για να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος μας, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων δήμων, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την άρνηση πληρωμής του τέλους ακινήτων, το οποίο καλούμαστε όλοι να πληρώσουμε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Ο Δήμος Σαρωνικού καταγγέλλει τη σκληρή δημοσιονομική και φοροεισπρακτική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, την πολιτική του Μνημονίου και στηρίζει – συμμετέχει σε κάθε δράση που έχει στόχο την άρνηση πληρωμής του ειδικού τέλους ακινήτων και οποιουδήποτε άλλου «χαρατσιού».
Παράλληλα, στέκεται στο πλευρό όλων των πολιτών που αντιδρούν και αντιστέκονται στα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση, τα οποία πλήττουν κυρίως τους χαμηλόμισθους, τους συνταξιούχους, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κυρίως τους ανέργους, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται καθημερινά.
Ήδη οι έλληνες πολίτες έχουν κληθεί να καταβάλλουν στο κράτος μια σειρά από εισφορές και τέλη (ΕΚΑΣ, έκτακτη εισφορά εισοδήματος, ειδικό τέλος ακινήτων κτλ.), αλλά και να υποστούν τις συνέπειες από περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, μείωση του αφορολόγητου ορίου, νέο μισθολόγιο, αύξηση του ΦΠΑ και άλλα επώδυνα μέτρα.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, σας καλούμε να αντισταθείτε σε αυτήν την εισπρακτική πολιτική της κυβέρνησης, αρνούμενοι να καταβάλλετε το ειδικό τέλος ακινήτων.
Ο Δήμος Σαρωνικού θα σταθεί δίπλα σας και θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου όλοι μαζί να αποτρέψουμε την πληρωμή προς το κράτος του εν λόγω «χαρατσιού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=323459

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ;

2 σχόλια:

  1. αντε επιτελους κι ελεγα θα το πει δεν θα το πει. Ιδου οι Ροδος για τα παληκαρια των δημοτικων συμβουλιων ιδου και το πηδημα. Θα παει κοντρα στην κυβερνηση ο δημος μας ή θα σκυψουμε το κεφαλι?
    μπραβο για την επιμονη σας αντιπαριε, αυτη τη φορα δεν μεινατε στους υπαινιγμους αλλα πηρατε επιτελους και μια θεση. Κατι που δεν εχετε κανει εδω και καιρο (δρομος, πεζοδρομος, βιολογικος και μιζα, σχολικη επιτροπη, χανιωτης, επιπεδο δημ.συμβουλιων και πολλα αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Αντίπαρο φυσάει το αγέρι. Να μπουν ανεμογενήτριες να είμαστε αρχηγοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή