Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Εφραίμ Θεέ πάρε την ΠΑΕ

PHASMA_EFRAIM_EXETASTIKI7_high

Εκεί που ο Άγιος Γέροντας έχει κάτι ψιλοπροβληματάκια με την Δικαιοσύνη

……….

Ελεύθερος λόγω διαφωνίας ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ο ηγούμενος της μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για το σκάνδαλο των "ιερών" ανταλλαγών δημόσιας περιουσίας.

Ο Εφραίμ σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του έκανε λόγο για πολιτική δίωξη, αρνήθηκε στο σύνολό του το κατηγορητήριο και υποστήριξε ότι οι πράξεις του δεν ήταν ιδιοτελείς.

Η ειδική εφέτης ανακρίτρια Ειρήνη Καλού, ενώπιον της οποίας απολογήθηκε ο αγιορείτης, είχε την άποψη ότι θα έπρεπε να κριθεί προφυλακιστέος, ωστόσο ο εισαγγελέας είχε την άποψη ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να παραμείνει ελεύθερος με εγγυοδοσία 200.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Τη διαφωνία τους θα επιλύσει τις επόμενες ημέρες το δικαστικό συμβούλιο με την έκδοση βουλεύματος……

πετιέται ο Καραθεοπαίκτης  και βγάζει πόρισμα δίνοντας προτροπές στους δικαστές

ομιλία 22-10-2008

αλλά χθες

Aπό το Γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Ηγούμενος ΕΦΡΑΙΜ τίμησε την Ελλάδα στη Ρωσία περισσσότερο από κάθε άλλον Έλληνα ανεξαρτήτως ιδιότητας.Ο σεβασμός και η εκτίμηση του Προέδρου ΠΟΥΤΙΝ λέει πολλά.Γι΄άλλη μια φορά το προκεχωρημένο φυλάκιο του Ελληνισμού, το ΆΓΙΟ ΌΡΟΣ στη δίνη της Διεθνούς απαξίωσης τη χώρα.Είναι η στιγμή που η Ελλάδα χρειάζεται όλους τους Έλληνες ενωμένους, δυνατούς και διαθέσιμους για τη σωτηρία της Πατρίδος.

Δεν είναι η ώρα για ακραίες προδικαστικές φυλακίσεις όταν μάλιστα εξασφαλίζεται η παραμονή του κατηγορουμένου στη χώρα, πολλώ δε μάλλον όταν οι εξεταστικές επιτροπές της Βουλής δεν βρήκαν ικανά στοιχεία απάτης για να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη τους αντισυμβαλλόμενους πολιτικούς.

Νόμιμον; Nαι. Ηθικόν; Όχι. Δίκαιον; Ελέγχεται. Εθνικώς επιζήμιον; Βεβαίως

2dec2008-002

βεβαίως  για να δούμε τι έκανε ο Άγιος επιχειρηματίας στην κόκκινη πλατεία 

 

Χρυσό παγκάρι στην Κόκκινη Πλατεία

Φλέβα χρυσού στην Κόκκινη Πλατεία βρήκε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, ο οποίος λίγο πριν περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας, επιστράτευσε τη θαυματουργή Αγία Ζώνη για να ενισχύσει το προφίλ του

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63566924

karatzaferhs-batopaidi ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΦΡΑΙΜ ΒΑΤΟΠΕΔΙ

2-12-2011 8-56-55 πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή