Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Πάρου-Αντιπάρου

clip_image001

T.E. ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Εργαζόμενοι –Άνεργοι και συνταξιούχοι –Αυτοαπασχολούμενοι-Επαγγελματίες-Νέες και νέοι

Ζήσαμε το 2011 μια από χειρότερες χρονιές της ιστορίας μας.

Μια βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματα μας, στην αξιοπρέπεια μας, στο τρόπο ζωής μας, στα όνειρά μας, στις ελπίδες μας.

Εκφραστής αυτής της επίθεσης, ο «μαύρος συνασπισμός» των νεοφιλελεύθερων σοσιαλιστών, των μεγαλοεργολάβων, των ακροδεξιών, των συνασπισμένων δυνάμεων του κεφαλαίου, των αντικοινωνικών πολιτικών δυνάμεων, όπως αυτές εκφράζονται σήμερα με τη συμμετοχή τους, στη κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ζήσαμε όμως και το μεγάλο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού. Το ζήσαμε στις πορείες, στις πλατείες, στις συγκεντρώσεις. Είδαμε ανθρώπους όλων των ηλικιών, να αγνοούν τις προκλήσεις, να ξεπερνούν το φόβο, να τα βάζουν απευθείας με την εξουσία. Ζήσαμε την έκπληξη στα πρόσωπα των πολιτικών εκφραστών της υποταγής, των πολιτικών εκφραστών της διαπλοκής και της μιζέριας. Οι πολίτες τους έκαναν τη ζωή δύσκολη.

Η επέλαση του «μαύρου μπλόγκ» δεν σταμάτησε. Όμως η αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο, υπάρχει πλέον στο μυαλό των Ελλήνων. Και είναι συνυφασμένη με τους αγώνες που μας περιμένουν.

   Οι αγώνες είναι πλέον ο δικός μας μονόδρομος, η αντίσταση , η παρεμπόδιση και η οργάνωση των δικών μας αγώνων, είναι ο μόνος τρόπος για να ανατρέψουμε την πιο αντιλαϊκή, αντιδημοκρατική αντισυνταγματική κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών.

Αγώνες για ανατροπή του σκηνικού. Για μια κοινωνία που οι άνθρωποι είναι πάνω από τους αριθμούς.

Στις Κυκλάδες και ειδικά στο νησί μας, το 2012 έρχεται με τις πλέον δυσοίωνες προβλέψεις. Η Δημοτική αρχή – και σε επίπεδο περιφέρειας αλλά και σε επίπεδο Δήμου – αγχώνεται μόνο για το αν είναι αρεστή στα κυβερνητικά εκείνα στελέχη, που βοήθησαν στην εκλογή τους.

Αγνοεί τα προβλήματα των δημοτών και αρκείται στο να προσυπογράφει αποφάσεις που λαμβάνονται «άνωθεν».

Οι αγώνες λοιπόν και σε τοπικό επίπεδο πρέπει να ενταθούν. Ενωτικά, χτίζουμε τη λαϊκή ενότητα στη βάση. Για την ανατροπή της βαρβαρότητας σε όλα τα επίπεδα

Χτίζουμε την αλληλεγγύη των πολιτών και ενισχύουμε όλοι τις συλλογικότητες εκείνες, που αλλάζουν το σκηνικό.

Ενωμένοι θα νικήσουμε τη λαίλαπα.

Πάρος 28/12/2012

apergia

.pict1769

a--5-thumb-large

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή