Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Όχι κΜανέτα σας συμπαθούμε αλλά αποτύχατε

P8190127 (Medium)

P8190128 (Medium)

P8190129 (Medium)

Την οριστική αποχώρηση της από την τοπική αυτοδιοίκηση το 2010 ανακοίνωσε η κΜανέτα

Σε μια συγκέντρωση 25 περίπου κατοίκων του νησιού που σκοπό είχε την ενημέρωση για το θέμα της ανεξέλεγκτης διάθεσης των βοθρολυμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών

Στη θέση Ακονητός αλλά και των έργων που έχουν γίνει επί της σημερινής κοινοτικής αρχής.

Η πολλών αμφισβητήσεων πρόεδρος της κοινότητας άρχισε την ομιλία της με την μνημειώδη φράση (σας φέραμε το μεγάλο έργο της αποχέτευσης- ακούστε την εδω) και προσπάθησε να μετακυλήσει τις ευθύνες της για την απένταξη και απώλεια του έργου στην προσφυγή ενός ιδιώτη στο ΣΤΕ και σε μια ομάδα κατοίκων που δεν ήθελαν να γίνει το έργο για να sic!!!!!!(μην κάνει έργο η Μανέτα) ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ότι στα 3μιση χρόνια που ήταν ενταγμένο το έργο η καθυστέρηση στο ΣΤΕ ήταν 8 μήνες και ότι

Ι. Όσον αφορά τον 1° Διαγωνισμό (2006), από την ημερομηνία λήψης της υπ' αριθμ. 252/02.10.2006 απόφασης του Κοινοτικού Συμβουλίου με την οποία κατακυρώθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, μέχρι την 02.04.2007, ημέρα επίδοσης της 256/2007 απόφασης της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ, είχαν συμπληρωθεί έξι (6) μήνες χωρίς η Κοινότητα να είχε προχωρήσει σε υπογραφή σύμβασης με τον Ανάδοχο.

Μεσολάβησε πρόσθετο διάστημα περίπου τριών (3) μηνών μετά την επίδοση της 256/2007 απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ έως ότου η Κοινότητα Αντιπάρου να καταθέσει την υπ' αριθμ. 1110/27.06.2007 αίτηση ανάκλησης της εν λόγω απόφασης.

Η υπογραφή σύμβασης (αρ. πρωτ. 68/14.01.2008) της Προέδρου της Κοινότητας Αντιπάρου με Μελετητή προκειμένου να γίνει επικαιροποίηση των τευχών δημοπράτησης, σε εφαρμογή της υπ' αριθμ. 309/20.11.2007 απόφασης του Κοινοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου πραγματοποιήθηκε περίπου δύο (2) μήνες μετά την απόφαση

Και βέβαια τις φαιδρές ιστορίες με την επίσκεψη του υφυπουργού κ.Καμμένου όπου ακούσατε

Με την υπ' αριθμ. 148/18.06.2008 απόφαση του το Κοινοτικό Συμβούλιο Αντιπάρου κατόπιν σχετικής εισήγησης της Προέδρου της Κοινότητας αποφάσισε την μεταβολή του υποεργου της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων ως εξής: «Εγκρίνει την απευθείας ανάθεση της τροποποιήσεως της μελέτης επεξεργασίας λυμάτων και την προμήθεια και εγκατάσταση με εφαρμογή της καινοτόμου τεχνολογίας ηλεκτρολυτικής επεξεργασίας αστικών λυμάτων Κοινότητας Αντιπάρου». Χάνοντας και τον τελευταίο πολύτιμο χρόνο

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ οι ευθύνες της διοίκησης είναι καίριες.

Στη συνέχεια με τις γνωστές αλχημείες προσπάθησε να εμφανίσει τα έργα που εκτέλεσε η ΕΓΝΑΤΙΑ στην Αντίπαρο ως κοινοτικό έργο αναφέρθηκε στο έργο του ΣΠΗΛΑΙΟΥ,

Στις προμήθειες που έχουν γίνει και στο έργο της παραλίας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Απέφυγε όμως να πει γιατί τα σοβαρά έργα του νησιού περιφερειακός ,αφαλατώσεις ,ψαραλυκή, αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης, καταφύγιο σκαφών, πολεοδομική μελέτη , βρίσκονται σε εμβρυακό στάδιο ωρίμανσης μετά από 7 χρόνια διοίκησης.

Το αν έκανε έργο η Μανέτα το λέει καλύτερα η ίδια

Αυτό είναι το προεκλογικό της φυλλάδιο του 2002

Εικόνα1

Μια ματιά στην πραγματικότητα και τα συμπεράσματα δικά σας

Ακολούθως αναφέρθηκε στη καταγγελία που έγινε από άγνωστο στο Επαρχείο για την ανεξέλεγκτη διάθεση των βοθρολυμάτων στο Ακονητό και έκρινε ότι μετά την απόρριψη από την Πάρο της μεταφοράς στο βιολογικό της η κατασκευή του έργου είναι μονόδρομος.Στην συγκέντρωση έλαβαν τον λόγο μέλη του κοινοτικού συμβουλίου και πολίτες και άσκησαν κριτική και εξέφρασαν απόψεις για τα θέματα

Τέλος δεν ξέχασε και τα αγαπημένα της συκοφαντικά blogs -ακούστε την εδώ

Ένα ερώτημα εξακολουθεί και πλανάται πάνω από την Αντίπαρο ποιοι μπορούν να την οδηγήσουν σε καλύτερες μέρες?

11 σχόλια:

  1. Μπράβο, εμπεριστατωμένο post.

    ...Αλλα και τι έγινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερό προεκλογικό φυλλάδιο, 'σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας της κοινότητας με τους κατοίκους', 'είμαστε καθημερινά δίπλα σας', 'μακριά από παλαιοκομματικές πρακτικές, μικροσκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα'.YES WE CAN!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρ' τον εναν και βάρα τον πάνω στον άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα ειπα οτι θα πει Π......ς! Η γυναικα τα κανει ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ και οι κασσανδρες την κακολογουν ! Ειστε σιγουροι οτι η γυναικα παει καλα ???????? Μηπως να την εξετασουν οι γιατροι μας ? Ειναι δυνατον μια ομαδα να μπορεσει να σταματησει ενα τοσο ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΟ ( Αποχευτευση ) μονο και μονο να σαμποταρουν την Μανετα ? ΤΟΣΟ δυναμη εχουν ?? Απο τον Νοεμβριο μας πουλησε φουμαρα οτι θα αλλαξει τους σωληνες Υδρευσης μεσα στον κεντρικο δρομο . Εγινε ?? Δευτερον παλι σε ενα συμβουλιο ειπε οτι θα φτιαξει τον δρομο του καμπου που ειναι μες στην λακουβα . Εγινε ? Η δεν το ηξερε ? Ο οδηγος του λεωφορειου δεν την ενημερωσε οταν πηγαινοεφερνε τα παιδια για το σχολειο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τριτον , που πεταξε εξω απο την κοινοτητα εναν που ηθελε ενα οκταμηνο να παρει συνταξη μονο και μονο γιατι δεν εκανε τον ρουφιανο και τα χατηρια της ? Και τους ειπε γιατι ετσι γουσταρω ? Αυτο ηταν που θα ειναι διπλα σε ολους τους κατοικους ? Που εδωσε νερο σε χωραφι και σε 17 ατομα που ειχαν σπιτια τους ειπε οτι δεν επαρκει το δικτυο ? Που μας επρηξαν με ανακοινωσεις περι ανακυκλωσεις και ψαχναμε τους καδους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αληθεια τι Αναπαλαιωση εκανε στο καστρο ? Μηπως εννοει τα σκουπιδια , τις συριγγες και τις κ.....ς ? Το φως που δεν εχει ? Τι να μας πει ρε παιδια η Μανετα . Που τρεχουν τα βρωμονερα στον κεντρικο δρομο και κοροιδευει λεγοντας οτι ειναι μικρος ο βοθρος για αυτο τα ριχνουν ? Οτι το νησι ειναι μες την βρωμα δεν το βλεπει ? Αλλα περναει απο τον κεντρικο δρομο για να τα δει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελος για να παω και για υπνο γιατι εχουμε και δουλειες την ευχαριστουμε παρα πολυ που μας εκανε γνωστο οτι ΔΕΝ θα ειναι υποψηφια ξανα ! Μπραβο μανετα με τα εργα σου ! Οι ευθυνες Βαραινουν Ολους ! Ολους που συμμετεχουν στο κοινοτικο συμβουλιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παντως οπως βλεπω και στην φωτογραφια . Την Σωματοφυλακα την εχει παντα διπλα της . Μην την προοριζει για την επομενη προεδρο ????????? Ευγε !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να μπει ενα τέλος στα βοθρολύματα της πολιτικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφου μια ομαδα ατομων καταφεραν να σταματησουν το εργο της Αποχευτευσης , πως αυτη η ομαδα δεν καταφερε να παρει τις εκλογες αφου ψηφισαν 37 που δεν επρεπε να ψηφιζουν ?????? Ε??????????????????? !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οταν μιλάει ο λουλάς, εσύ δεν πρέπει να μιλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή