Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Στο φως του φεγγαριού τα σμαράγδια από το κολιέ Subversive…

P1010480 (Large)

Επειδή νοιώσαμε και μείς ένα ρίγος Αντιπαριωτικης Υπερηφάνειας το αναδημοσιεύουμε.

Όσο για τον Τζιμάκο ΕΡΧΕΤΑΙ…………………

«Οh! Μadonna mia! Επιτέλους! She is coming!» έβγαλε έναν βαθύ αναστεναγμό ανακούφισης η σύζυγος γνωστού πλοιοκτήτη. Την παρακολουθούσα να κινείται με άνεση στους εντυπωσιακούς χώρους της βίλας του Ιάσονα Τσάκωνα στην περιοχή Καταφύγιο της Αντιπάρου. Εφερε στα χείλη της ένα ποτήρι με παγωμένο λευκό κρασί και κούνησε στο φως του φεγγαριού τα σμαράγδια από το κολιέ Subversive του κορυφαίου σήμερα στον κόσμο Justin Giunta. Ενιωσα και εγώ να με διαπερνά ένα ρίγος... εθνικής υπερηφάνειας στο άκουσμα της είδησης ότι ναι, η σουπερστάρ Μαντόνα απέκτησε πλέον το δικό της σπίτι στο μικρό, πανέμορφο και αγαπημένο προορισμό των jet setters νησάκι των Κυκλάδων. Η πληροφορία αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού την επιβεβαίωσε ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα στους 30 προσκεκλημένους στο dinner του επιχειρηματία. «Η Μαντόνα επιθυμούσε εδώ και καιρό να αποκτήσει ένα σπίτι σε ελληνικό νησί» έλεγε ο συμπαθής και μόνιμος κάτοικος Αντιπάρου τους θερινούς μήνες κ. Χανκς. Η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον συμφωνούσε μαζί του. «Ακουγα και διάβαζα συνέχεια δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον της τραγουδίστριας γύρω από κάποια αγορά σε νησί του Αιγαίου ή του Ιονίου» απευθύνθηκε στον οικοδεσπότη, γιο επιφανούς πρώην διπλωμάτη. «Τελικά νομίζω ότι έπειτα από μια αρκετά μεγάλη έρευνα αποφάσισε να αγοράσει εδώ» συνέχισε. «Είχε ακούσει άλλωστε τόσα πολλά από τον Τομ και εμένα» κατέληξε χαρίζοντάς μας το πιο αστραφτερό της χαμόγελο. «Ιt΄s true, it΄s true λοιπόν!» σκέφθηκα ενθουσιασμένη.
Σήκωσα το βλέμμα μου στον ουρανό. Αλλωστε από εκείνο το υψηλό σημείο όπου είναι χτισμένη εδώ και χρόνια η οικία Τσάκωνα νομίζεις ότι μπορείς να...μιλήσεις με τον Θεό! Εκανα την προσευχή μου και ευχαρίστησα τους Αγίους για τον ερχομό της μικρόσωμης, πάμπλουτης Queen. «Μήπως κάτι ήθελε να πει για τις προθέσεις της μέσα από το λαοφιλές άσμα “Give it to me” (“Δώσ΄ το μου”- τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει τώρα...” και εμείς το είχαμε συλλάβει ως...
ερωτικό κάλεσμα;» αναρωτήθηκα φωναχτά. «Λες να έστελνε μήνυμα ότι κανείς δεν ήταν ικανός να τη σταματήσει από αυτή την αγορά των πολλών πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην Αντίπαρο;» συμπλήρωσε τη σκέψη μου η σύζυγος του εφοπλιστή, η οποία αθόρυβα βρέθηκε στο πλευρό μου. Την κοίταξα με ύφος μπλαζέ. Τι σημασία έχουν όλα αυτά... Το επόμενο καλοκαίρι ένα σκηνικό α λα Ιμπιζα, Πόρτο Τσέρβο, Μόντε Κάρλο θα έχει στηθεί στα νερά της Αντιπάρου. Τι το καλύτερο για την Ελλάδα! Η πρώην κυρία Γκάι Ρίτσι αποτελεί από μόνη της κολοσσιαία κινητή διαφήμιση για τη χώρα μας.
Ο παιδικός μου φίλος Ζήνων με πλησίασε διακριτικά. «Σκέψου ότι, όταν ο Ιάσων αποφάσισε να αγοράσει το σπίτι αυτό επιδεικνύοντας τις αναμφισβήτητες ικανότητές του στο real estate, κανείς από τους μεγαλόσχημους κυρίους και κυρίες δεν ενδιαφερόταν να έρθει στην Αντίπαρο» μου ψιθύρισε μασουλώντας ένα καρότο βουτηγμένο σε λευκή σος. «Τώρα οι μεγαλύτεροι έλληνες εφοπλιστές είναι ιδιοκτήτες μεγάλων εκτάσεων και πολυτελέστατων κατοικιών στο νησί. Θαλαμηγοί, προσωπικότητες του διεθνούς jet set, διάσημοι stars, big parties, όπως αυτά λίγες βραδιές πριν των οικογενειών Πάνου Μαρινόπουλου και Ανδρέα Μαρτίνου, δημιουργούν χολιγουντιανή ατμόσφαιρα. Πάνω από όλα όμως υπάρχει ένα privacy, μια αριστοκρατική essence σε αυτό το νησάκι» υποστήριξε. «Αχ poor, poor Μύκονος, με όλες αυτές τις ορδές επωνύμων και ανωνύμων να “πληγώνουν” τα κατάλευκα σοκάκια σου... Τι θα απογίνεις, μικρή μου αγαπημένη» κούνησε λυπημένος το κεφάλι του.

Πάνω από όλα όμως υπάρχει ένα privacy, μια αριστοκρατική essence σε αυτό το νησάκι

πηγη ΤΟ ΒΗΜΑ

1 σχόλιο:

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή