Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Ένα κείμενο για μια αγωγή

24-8-2009 9-52-12 μμ

Από την ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΤΙ ντροπής πράματα είναι αυτά; Πολιτικοί του τόπου μας είστε εσείς ή απολίτιστοι; Δηλαδή εσείς θα κάνετε όλα τα τρελά και ανισσόροπα και οι πολίτες οι δημοσιογράφοι και η αντιπολίτευση θα βγάζουν το σκασμό; Εσείς θα κάνετε τις κουτουράδες σας και θα προσβάλετε, με τις ενέργειες και τα λεγόμενα σας. την νοημοσύνη μας κι εμείς ταπεινοί και ταπεινωμένοι θα σας παρακολουθούμε; Δεν σφάξανε.

Δηλαδή αν δεν γράψουν οι δημοσιογράφοι και δεν κράξει η αντιπολίτευση ποιος θα γράψει για τα ανομήματα σας; Οι καιροί άλλαξαν οι άνθρωποι απέβαλαν το αίσθημα Του φόβου του χωροφύλακα, του ρουφιάνου, του φακέλου, του δυνάστη πολιτικού. Τώρα είστε όλοι υπό έλεγχο και οφείλετε να δίνεται εξηγήσεις, να έχετε υπομονή και διάθεση για τον τόπο, για τους πολίτες περισσότερο.

Διακόσιες χιλιάδες ευρώ γυρεύετε κυρία Μανέτα από τρεις συμπολίτες σας της Αντιπάρου που συμβαίνει να είναι του αντίπαλου συνδυασμού, αλλά συγχωριανοί σας, επίσης και από δύο δημοσιογράφους που έγραψαν για την καταγεγραμμένη από τη δικαιοσύνη πολιτική σας συμπεριφορά.

Έχει πλάκα τα 200.000 ευρώ να θέλετε να τα διαθέσετε για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως συνηθίζουν να λένε οι πολιτικοί για να δείξουν έτσι τις φιλάνθρωπες διαθέσεις τους. Εκτός αν προβλέπετε συνταξιοδότηση και θέλετε να ενισχύσετε το προσωπικό σας ταμείο, κάτι σαν εφάπαξ, για την ευδόκιμο υπηρεσία που έχετε προσφέρει στον τόπο.

Ειλικρινά πιστεύετε ότι θα βρεθεί δικαστής να επιδικάσει αυτό το τρομακτικό ποσόν; Φαντάζεστε ότι η δικαιοσύνη είναι το αρχονταρίκι των αποτυχημένων πολιτικών; Νομίζεται ότι τόσο αξίζει η κοινωνική υπόσταση του πολιτικού;

Ας υποθέσουμε ότι βρίσκεται ο τρελός της παρέας και παίρνετε τα 200.000 ευρώ. Έχετε ενημέρωση ότι αυτοί που θα υποχρεωθούν να σας πληρώσουν διαθέτουν αυτό το ποσόν; Πληροφορηθήκατε από το ληξιαρχείο ότι είναι γόνοι πλούσιων οικογενειών; Ρωτήσατε το υποθηκοφυλακείο της γειτονιάς και σας είπαν ότι πουλώντας τα ακίνητα τους θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν το ποσόν;

Η θα ζητήσετε να σας αποπληρώνουν το τίμημα από το μεροκάματο τους.

Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις ο διάβολος σπάει το πόδι του και ο Δικαστής αθωώνει τους κατηγορούμενους (πιθανότερη περίπτωση].

Οι κατηγορούμενοι με την σειρά τους ίσως απαιτήσουν δια της δικαστικής επίσης οδού αποζημίωση 200.00 ευρώ ο καθ' ένας, τι θα κάνετε; θα ληστέψετε κάποια τράπεζα ή θα χρεώσετε την Κοινότητα Αντιπάρου;

Αμέσως ανακαλέστε το ατόπημα ζητώντας δημόσια συγνώμη. Καλό θα σας κάνει, θα Βοηθήσει τόσο εσάς όσο το συνδυασμό σας, το πολιτικό κόμμα που υποστηρίζετε αλλά και τους ανθρώπους και δημοσιογράφους που έτρεφαν συμπάθεια στο πρόσωπο σας και στο έργο που προσπαθείτε να επιτελέσετε στο νησί σας.

Αυτοί που σας συμβούλευσαν να ακολουθήσετε σκληρή πολιτική, ζημιά σας κάνουν. Δεν έχουν συναίσθηση και αίσθημα, δεν αφουγκράζονται τους καιρούς, είναι σκληροί που ικανοποιούνται στο διασυρμό των πολιτών στις αίθουσες της δικαιοσύνης.

Εσάς, η θέση σας. είναι με τους πολίτες, καλούς ή κακούς, δημιουργικούς ή οπισθοδρομικούς, που σας συμπαθούν και ικανοποιούνται από τα σταθερά σας Βήματα και όχι τρικλίσματα, στα οποία παρασύρεστε από τους ,κόλακες ή τους κυνηγούς κεφαλών. Αυτοί που ζητάτε να σας πληρώσουν τα τρομακτικά ποσά είναι οι άνθρωποι που εσείς ζητήσατε να υπηρετήσετε και όχι να εξοντώσετε. Που ζητήσατε την ψήφο τους για να πάτε τον τόπο στη δύσκολη ανηφοριά και όχι στον εξοντωτικό κατήφορο της μιζέριας και ταπείνωσης.

Σε περίπτωση που τα μυαλά σας έχουν πάρει αέρα και έχετε καταληφτεί από το αλάθητο του Πάπα τότε λυπάμαι. Αλλά οι πολίτες δικαιολογημένα θα σας τοποθετήσουν στον κάδο ανακύκλωσης.

Το λιγότερο που θα πάθετε είναι πολιτική ανορεξία.

r03_20072559 (Large)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή