Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Για ώμους ράμπες και άλλα δημοκρατικά ζητούμενα

pepsi_2Dmeilleur_2Dcoca_small

Συνεργάτης του blog έλαβε το εξής δελτίο Τύπου από την Κοινότητα Αντιπάρου.

Το αναρτούμε συμπάσχοντες με τον Βαραββά.

Σχολιασμοί όποτε μπορέσουμε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΡΟΥ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ 03/08/2009

ΤΗΛ. 2284061570

ΦΑΞ. 2284061218

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέο Φιάσκο των Συκοφαντών

Για μία ακόμα φορά ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ρήγας παρέσυρε σε μια αλυσίδα αδιέξοδων νομικών ενεργειών και δημοσιεύσεων,(Σblog ποιους εξοχότατη?) θίγοντας και την προσωπικότητα της εκλεγμένης Κοινοτάρχη και το κυριότερο τραυματίζοντας βάναυσα τον ιστό της Κοινωνικής συνοχής κάτι που είναι δημοκρατικό ζητούμενο (Σbog μάλλον Αττικη σύνταξη αυτό)και απ’ την άλλη, πράξη πολιτικά ανήθικη για όσους την κάνουν.

Μολονότι έχω εκλεγεί και λειτουργώ νομίμως (Σblog η άδεια λειτουργίας είναι αναρτημένη στην είσοδο του καταστήματος?)ως Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιπάρου και η εκλογή μου έχει επικυρωθεί αμετάκλητα με τις υπ’αρ. 285/2006 και 150/2007 αποφάσεις του Διοικητικού Πρωτοδικείου Σύρου, έχω δεχθεί από τους αντιπάλους μου όλη την τετραετία πλήθος δυσφημιστικές υποτιμητικές και προσβλητικές για το πρόσωπό μου δημόσιες δηλώσεις και δημοσιεύσεις από τις εφημερίδες, ¨Φωνή της Πάρου¨ και ¨Παριανό Τύπο¨ που δεν αναγνωρίζουν την νομίμως εκλεγμένη Πρόεδρο της Κοινότητας, μη αναγνωρίζοντας την Κοινοτική Αρχή ως νόμιμη.(Σblog δις για να το εμπεδώσουμε)

Οι επιθέσεις κορυφώθηκαν με τις δήθεν παράνομες μεταδημοτεύσεις 18 ενηλίκων και 5 ανηλίκων παιδιών σύνολο 23 άτομα. (Σblog αριθμητικώς σωστά, περάσατε )

Επικαλούνται την έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών που στηρίχθηκε αποκλειστικά και μόνο στις Διευθύνσεις που απόσπασε από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων,(Σblog με βασανιστήρια ?) πολλές από τις οποίες δεν μετέβαλαν οι ενδιαφερόμενοι για μεταδημότευση μετά τη μετοίκησή τους στην Αντίπαρο, αγνοώντας πλήρως όλα τα άλλα κύρια στοιχεία και πρόσφορα μέσα, με αποτέλεσμα να απορρίπτουν κατοίκους που χρόνια είναι κάτοικοι Αντιπάρου και νομίμως μεταδημότευσαν στην Αντίπαρο. (Σblog εδω σοβαρεύουμε, η μεταδημότευση  είναι διοικητική πράξη και την στιγμή που υπογράφεται πρέπει να συντρέχουν οι προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος και να υπάρχουν και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά)

Κατηγορήθηκα ότι μου υπεβλήθη ένας μήνας ποινή αργίας( Σblog δεν κατηγορηθήκατε σας επεβλήθη και οχι υπεβλήθη αλλά δεν το πήρατε είδηση) γιατί δεν τους έδωσα τα στοιχεία των μεταδημοτεύσεων που είχαν ζητήσει, έτσι αόριστα χωρίς να επικαλούνται λόγους συμφέροντος για να τα χρησιμοποιήσουν.(Σblog σωστά μόνο που μαζί τους συμφωνούσε ο πρώην Υπουργός Παυλόπουλος Ο πρώην περιφερειάρχης κΚόκκινος ο εισαγγελέας Σύρου και η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων).

eisa kokios meta7

Κατά τη συζήτηση στο Δικαστήριο του Πρωτοδικείου Σύρου δύο φορές και στο Συμβούλιο Επικρατείας που προσέφυγε η μειοψηφία για το εκλογικό αποτέλεσμα αμφισβήτησε ψηφοδέλτια. Δεν πρόβαλλαν ποτέ αίτημα παρανόμων μεταδημοτεύσεων, ούτε και διατυπώθηκε αίτημα προσκόμισης στοιχείων παρανόμων δήθεν μεταδημοτεύσεων. Δεν πρόσβαλαν ποτέ το κύρος των εκλογών του 2006 επικαλούμενοι τις δήθεν παράνομες μεταδημοτεύσεις.

meta1ΣBLOG τα σχόλια θα συνεχιστούν

Το θέμα των μεταδημοτεύσεων πήρε πολιτική ένταση με την αποστολή φακέλου από την Περιφέρεια που ζητούσε την παύση της Προέδρου γιατί δεν διέγραψε τους 18 ενήλικες και τα 5 ανήλικα τέκνα από τους καταλόγους, κάτι που της ζητήθηκε μόνο μετ΄ εκλογικά.( Σblog αυτό που της ζητήθηκε είναι να προβεί στην ανάκληση όσων αποφάσεων εγγραφής εξακολουθούν και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις)

mane3245 (Large)_thumb[3]

Απαντήσαμε στο έγγραφο με προσφυγή με αρ. πρ. 4544/18-11-2009 κατά της απόφασης στον Περιφερειάρχη με κοινοποίηση στον Υπουργό Εσωτερικών και ζητήσαμε την ακύρωσή της εκθέτοντας τους λόγους, διότι θα δημιουργούσαμε σοβαρό Κοινωνικό πρόβλημα. Η απάντηση δεν ήρθε επί της προσφυγής μας, και εμείς δεν μπορούσαμε με δική μας ευθύνη να διαγράψουμε μόνιμους κάτοικους Αντιπάρου. Αντί της απάντησης ήρθε πρόσκληση για το πειθαρχικό την Τετάρτη 28-07-2010 και ώρα 7:30μ.μ. για να κριθεί την Παρασκευή 30-07-2010. Σχετικό δελτίο τύπου απέστειλε ο Υφυπουργός Εσωτερικών πριν τις 28-07-2010 που έγινε η επίδοση της κλίσης στην Πρόεδρο,(Σblog  ρίξτε λίγη σαβούρα να έρθετε  στα ισα )που με τοποθετεί μαζί με τον φερόμενο ως καταχραστή Κοινοτάρχη και μάλιστα σε μία εποχή που γίνεται κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος και παραβιάσεις του Εθνικού Συμφέροντος (Σblog με F-16 )απασχολούμε το Υπουργείο για να κερδίσουμε εντυπώσεις εκεί που δεν υπάρχουν.

Φωνάζει ο κλέφτης στην Αντίπαρο για να φύγει ο Νοικοκύρης.(Σblog υπάρχει και άλλη παροιμία Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα.) Να βγάλουμε παράνομη την Πρόεδρο για να καλύψουμε τις δικές μας παρανομίες. Την καταπάτηση Κοινοτικού κτήματος 55τ.μ. που οικοδομούσε σε 518τ.μ. και η Κοινότητα σταμάτησε με ασφαλιστικά μέτρα της παράνομες οικοδομές.(Σblog καμία δικαστική απόφαση δεν υπάρχει) Όλοι οι παράνομοι ενωθήκανε να χτυπήσουν την Πρόεδρο γιατί μπροστά στα προσωπικά τους συμφέροντα δεν υπολογίζουν κανένα.

Δεν μπορούσα να αδιαφορήσω όταν σε πλακόστρωτο πεζοδρόμιο μεγάλων διαστάσεων, από το έργο που πρόσφατα ολοκληρώθηκε σε όλη την παραλιακή οδό ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου κατασκεύασε κακότεχνη ράμπα με μπετό για να κάνει parking το οικόπεδό του, για να παρκάρουν τα οχήματα με διπλή παρανομία α) περνώντας στο αντίθετο ρεύμα και β) ανεβαίνοντας στο πλακόστρωτο πεζοδρόμιο καθώς και πολλές άλλες παραβάσεις.(Σblog ο ιδιοκτήτης έχει την σύμφωνη γνώμη του Λιμενικού Ταμείου)

Οι αντίπαλοι της Κοινότητας με απειλητικά δημοσιεύματα προς το Βουλευτή Κυκλάδων κ. Ρήγα ζητούσαν να εφαρμόσει την υπόσχεσή του, να διώξει την Πρόεδρο της Κοινότητας.

Παράλληλα, αποτυχών σύμβουλος της μειοψηφίας που ανήκει(Σblog μπα τον πούλησαν στον Παναθηναϊκό) στο Συνασπισμό ζητά από το Βουλευτή κ. Δρίτσα να κάνει επερώτηση(Σblog ερώτηση είναι) στη Βουλή σύμφωνα με τα ψευδή στοιχεία που του έδωσαν, αντίθετα με τις οριστικές τελεσίδικες αποφάσεις που επικύρωσαν οριστικά την εκλογή της Προέδρου. Απαράδεκτο είναι και το δελτίο τύπου που έστειλε ο Υφυπουργός των Εσωτερικών(Σblog η αχαριστία στο μεγαλείο της) προς τον Τύπο για πειθαρχική δίωξη ενός ενδεχομένως καταχραστή 1.300.000,00 € Κοινοτάρχη μαζί με την Πρόεδρο της Κοινότητας Αντιπάρου χωρίς να διευκρινίζεται ο λόγος παραπομπής για τον καθένα. Όλοι μαζί στο ίδιο καζάνι, γιατί μέχρι εκεί έφτασε η Πολιτική δίωξή της Προέδρου.(Σblog ναι ο Θεοδωράκης έγραψε το καινούργιο αντιστασιακό …κτυπούν το βράδυ στη ταράτσα την Μανέτα… )

Όπως έγινε αντιληπτό ο λόγος που εκλήθη η Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιπάρου στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Υπουργείου Εσωτερικών είναι η διαγραφή από τους καταλόγους των 23, παρά τις αντιρρήσεις της Προέδρου και των Συμβούλων της πλειοψηφίας, που τονίζουν ότι αυτοί κατοικούν μόνιμα στην Αντίπαρο. Είμαστε υποχρεωμένοι ώμος(Σblog λογω εξάρθρωσης) να το πράξουμε με ευθύνη αυτών που το ζήτησαν.

Η απάντηση των μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου δικαίωσε πλήρως την τάξη στις διαδικασίες που είχε ακολουθήσει η Κοινότητα στο θέμα. (Σblog δεν σας δικαίωσαν αναβολή πήρατε) Απογοητεύοντας τους συκοφάντες και τους σκηνοθέτες της. (Σblog άλλη αρχαϊκή σύνταξη)

Στη θεατρική παράσταση που στήθηκε εις βάρος της νομίμως εκλεγμένης Προέδρου, τα συμπεράσματα αφήνονται για τους πολίτες…

8 σχόλια:

  1. Με κάτι τέτοια δελτία τύπου, μου 'ρχεται να το ξανανοίξω το ρημάδικαι να αρχίσουν πάλι τα παραμύθια του Σανταπόρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά, αυτές τις μέρες πρέπει να υπάρχουν στο νησί γιατροί,ψυχολόγοι,ψυχίατροι.Δεν φωνάζετε κανένα να ρίξει καμιά ματιά στην ΜΑΝΕΤΑ..
    Θα μας τρελλάνει όλους.
    Οι σύμβουλοι της τα γνωρίζουν όλα αυτά που κάνει και γράφει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ' ότι λέει και η ίδια έχει πάρει κλίση. Έτσι εξηγειται....

    "έγινε η επίδοση της κλίσης στην Πρόεδρο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός ασυνείδητος ασελγει εις βάρος του πλακόστρωτου μεγάλων διαστάσεων? Ντροπή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κολολόπα εγινες φιρμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΓΕΛΙΑ

    Ζειτείται επειγόντως υπάλληλος που να γνωρίζει καλά την ελληνική γλώσσα(ορθογραφία,σύνταξη) για τα δελτία τύπου της κοινότητας ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ.
    Αμοιβή ικανοποιητική.
    πληρ. κυρία ΜΑΝΕΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ.

    σημ. επειγόντως γιατί έχουμε γίνει ρεζίλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βασικά πρόεδρο θέλετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αφήστε ήσυχη τη θείτσα ρεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή