Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Συνέντευξη Τύπου στην Πάρο του Νίκου Χρυσόγελου

P8098932 (Medium)

Σας προσκαλούμε στη συνέντευξη Τύπου στην Πάρο που δίνει την Πέμπτη 19 Αυγούστου ο Νίκος Χρυσόγελος, επικεφαλής της κίνησης για την περιφέρεια Ν. Αιγαίου “ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ” σχετικά με τους στόχους και το πρόγραμμα της κίνησης. 

Η συνέντευξη θα γίνει για συμβολικούς λόγους στον χώρο του ΑΓΡΟ-ΚΗΠΙΟΥ στην Παροικιά της Πάρου, (στο πρώτο τετράγωνο, κοντά στην είσοδο) την Πέμπτη 19 Αυγούστου, ώρα 19.00.

Η κίνηση για την περιφέρεια Ν. Αιγαίου ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ δημιουργήθηκε από ενεργούς πολίτες που έχουν τόπο διαμονής ή καταγωγής τα νησιά, αλλά κυρίως τα αγαπάνε, νοιώθουν μεγάλη υποχρέωση να συμβάλλουν σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον και πιστεύουν ότι χρειάζεται να φυσήξει άνεμος αλλαγής στην περιοχή, ιδιαίτερα σε μια εποχή βαθιάς οικονομικής, κοινωνικής, περιβαλλοντικής και πολιτισμικής κρίσης.

Η κίνηση έχει Blog http://ecoanemos.wordpress.com στο οποίο έχει δημοσιοποιήσει τη διακήρυξη και το Πρόγραμμά της, το οποίο θα οριστικοποιηθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου με συμμετοχικό τρόπο, με τις παρατηρήσεις και προτάσεις φορέων και ενεργών πολιτών.

Ο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ δεν είναι απλώς μια εκλογική κίνηση αλλά μια πρωτοβουλία που αφορά σε αλλαγές πολιτικών, πρακτικών, αξιών και τρόπων ζωής ώστε τα νησιά να έχουν ένα βιώσιμο μέλλον. Η κίνηση επιδιώκει αλλαγές μέσα από την κριτική αλλά και την κατάθεση προτάσεων, τη συνεργασία, την κοινή δράση, την ενεργή παρέμβαση στην καθημερινή ζωή των νησιών, τη συμμετοχή στους θεσμούς, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή