Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Συγκέντρωση-Συζήτηση του Συνδυασμού Ενωτική Κίνηση Προόδου

PA249547 (Large)

Σε συγκέντρωση στη Πλατεία του χωριού ο υποψήφιος Δήμαρχος κ.Νίκος Μαριάνος παρουσίασε τον συνδυασμό του και βασικά στοιχεία του προγράμματος του επακολούθησε ανταλλαγή απόψεων με τους Δημότες.

Αρνητικά σχόλια δημιούργησε ο ισχυρισμός του ότι οι Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι θα διανέμονται μέσω της “Ένωσης Δήμων” δείχνοντας απίστευτη άγνοια για Αυτοδιοικητικό

http://antiparios.blogspot.com/2010/09/blog-post_22.html

2 σχόλια:

  1. κ. διαχειριστή προσπαθείτε με ψέμματα να διαστρεβλώσετε την αλήθεια ο κ. Μαριάνος δεν είπε ότι οι αυτοτελείς πόροι θα διανέμονται από την Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων αλλά ότι η Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων θα γνωμοδοτεί που θα δοθούν οι πόροι, αυτό άλλωστε είναι πασιφανές από τον νόμο που ρητώς το επιβάλλει λέγοντας ότι "H κατανομή των Κ.Α.Π. στους δήμους γίνεται με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οικονομικών, ύστερα από γνώμη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, επί τη βάσει ιδίως των δημογραφικών, γεωμορφολογικών, διοικητικών, οικονομικών, κοινωνικών, περιβαλλοντικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών τους." αν εσύ καταλαβαίνεις κάτι διαφορετικό να μας το γράψεις να το εμπεδώσουμε και εμείς, όποιος ξέρει να διαβάζει καταλαβαίνει τι γράφει ο νόμος "Καλλικράτης".
    ΥΓ: Η συνεργασία σου με το ακροδεξιό μλπογκ της Πάρου βλέπουμε ότι καλά κρατεί, κρίμα γιατί πίστευα ότι ήσουν ολίγον τι πιο δημοκράτης απ' αυτόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλε και τη φωτογραφία που τράβηξα εγώ Θείο να γράψουν κι εδώ τίποτα όχι μόνο απο κάτω

    http://bit.ly/laothalasa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή