Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Μεγάλη συγκέντρωση του συνδυασμού Ανάπτυξη Ενότητα Δημιουργία

nhgb (Large)

PA239499 (Large)

PA239518 (Large)

PA239532 (Large)

PA239521 (Large)

Με μεγάλη προσέλευση των Αντιπαριωτών έγινε η Εκδήλωση- Ενημέρωση που οργανώθηκε από τον συνδυασμό Ανάπτυξη Ενότητα Δημιουργία για την Διοικητική Μεταρρύθμιση Καλλικράτης και την Προοπτική της Αντιπάρου μέσα από αυτή.

Παρευρέθηκαν: ο Υφυπουργός κ. Ρήγας, ο Ν. Συρμαλένιος υποψήφιος περιφερειάρχης με τον Συνδυασμό Πολίτες κόντρα στον καιρό, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τον Συνδυασμό Λαϊκή Συσπείρωση Β. Σιγάλας και η ιστορική μορφή της Αριστεράς και υποψήφιος Δήμαρχος Πάρου Μανώλης Γλέζος

Δυστυχώς οι ομιλίες περιορίστηκαν είτε στην κριτική του Καλλικράτη του μνημονίου και της Κυβέρνησης είτε στο εκθειασμό αυτών χωρίς να σκιτσάρουν την πραγματικότητα εφαρμογής της Μεταρρύθμισης σε ένα μικρό νησιώτικο Δήμο όπως είναι η Αντίπαρος γεγονός που επεσήμανε και ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Λεβεντάκης.

16 σχόλια:

  1. Που μαζευτήκαμε τόσος λαός στο νησί; Τις άλλες μέρες πο κρύβονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άνιση καταγραφή των δύο ομιλιών από το μπλοκ, αλλά αποδεκτή. Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η άρνηση των ομιλητών να δεχτούν απορίες. Κι ας μην το έγραφε η πρόσκληση... Ο κόσμος που ήρθε για να ακούσει αερολογίες του κ. Ρήγα ("για τα οικονομικά δε θα σας πω για να μη σας μπερδεύω" τόλμησε να πει - και πότε θα μαθουμε κ. βουλευτά μας;) είχε δικαίωμα να ρωτήσει ένα δυο πραγματα τους ομιλητές. Κι αν ο κ.Λεβεντάκης δεν το' χει το ομιλείν, υπάρχουν και οι γύρω του δίκην υποβολέος. Αυτά για να μαστε τίμιοι.

    Αφήνω ένα σχόλιο κ για τον κ. Μαριάνο εδώ: ελάχιστα στοιχεία προγραμματικά μας είπε, μόνο βασικές αρχές (διαφάνεια, αξιοπιστία, μπλα, μπλα, μπλα) και κοιτώντας μερικούς κλασικούς πολιτικάντηδες στο τραπέζι του αναρωτιόσουνα αν τα λέει για να τα πιστέψει ο ίδιος. Έκανε τρεις φορές φάουλ λαϊκίζοντας, την πρώτη όταν μας ξεκαθάρισε ότι είναι ντόπιος και το παιδί του θα λεγεται Γεωργαλάς, τη δεύτερη όταν χαιρέτισε τον σύμβουλό του που περιμένει και παιδί (άρα είναι πιο ντόπιος απο τους άτεκνους;) και την τρίτη όταν έκανε χρήση του ονόματος της συζύγου του για δραστηριότητες του συλλόγου γονέων, που προκάλεσε και καποιες, μέχρι ενός βαθμού λογικές, αντιδράσεις.

    Από πρόγραμμα όμως δεν ακούσαμε πολλά, μόνο για το δεσποτικό κάτι και το κάστρο.

    Όσο για τις φωτογραφιες που έχετε από τις δύο ομιλίες και τους χαρακτηρισμούς ("πολύ μεγάλη συγκέντρωση για το Λεβεντάκη, σκέτη "συγκέντρωση" για το Μαριάνο) διαφωνώ. Ίδιος κόσμος ήρθε, αν βάζατε και μια φωτογραφία από το πλήθος και στην συγκέντρωση του κ. Μαριάνου δεν θα βλέπατε και πολλές διαφορές. Λίγο από Μπιρσίμ μύρισε...

    Καλή συνέχεια, εγώ έτσι κι αλλιώς θα σας ψηφίσω, αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την ομιλια του κ.Λεβεντάκη μπορώ να πω οτι δεν ηταν καθόλου ευστοχη η προθεσή του και καθόλου μα καθόλου ενημερωτική. Ο κόσμος ήταν πάνω κάτω ο ίδιος αλλά όχι αντικειμενικά γιατί οι μεν είχαν τους δικούς τους και οι δε τους δικούς τους ακροατές. Αυτός ο φανατισμός και ο διχασμός δεν έχει τέλος.
    Οσο για τα φαουλ του κ.Μαριάνου θα συμφωνήσω μόνο για την αναφορά στο όνομα της συζύγου του.Τίποτα άλλο.Το πώς παρουσίασε τους υποψηφίους συμβούλους του, έχει το δικαίωμα να έχει μία οικιότητα και να αναφερθεί στον κάθε ένα ξεχωριστά όπως νομίζει και εφόσον δεν προσβάλει κανέναν.
    Αν κατάλαβα ακόμα η ομιλία του κ.Μαριάνου δεν έγινε για να παρουσιάσει το πρόγραμμά του αλλά για να ανταλάξει απόψεις με τον κόσμο. Εξάλλου την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι προεκλογικοί λόγοι και τών τριών υποψηφίων Δημάρχων και εκεί θα τα ακούσουμε όλα.
    Συμφωνώ και τις φωτογραφίες! 5 προς 1 δεν είναι αναλογία ισοροπίας...γέρνει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο διαχειριστής του μπλοκ είναι υποψήφιος του ρήτορα Λεβεντάκη τι ήθελες να κάνει να προβάλει τον Μαριάνο;
    ανώνυμε σχολιαστή αν δεν κάνω λάθος ο Μαριάνος είπε στην αρχή της ομιλίας του ότι θα μας πει για τις αρχές του συνδυασμού του και δεν θα αναλύσει το πρόγραμμά του τώρα εσύ γιατί γράφεις ότι δεν άκουσες κάτι προγραμματικό τι να σου πω. Όσο για τα άλλα που γράφεις για λαϊκισμό και λοιπά μόνο στη φαντασία σου μπορείς να τα δεις ως λαϊκίστικα γιατί μια αλήθεια δεν είναι ποτέ λαϊκίστικη, το βασικό χαρακτηριστικό του λαϊκισμού είναι η εσκεμμένη ανειλικρίνεια, αν αυτά που είπε είναι ψέμματα τότε ναι είναι λαϊκισμός, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι αυτά που είπε είναι αληθινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ok, εσεις ξερετε καλυτερα τι θα πει λαικισμος, οποτε σωπαινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κατά αρχή το blog είναι προσωπική ιστοσελίδα και όχι ειδησεογραφικό αντικειμενικό πρακτορείο ειδήσεων και κάλυψης των δημοτικών εκλογών στο νησί
    κατά δεύτερον ο συνδυασμός του κ.Μαριάνου έχει προβάλει εδώ αρκετές από τις απόψεις και τα δελτία τύπου του
    και τρίτον αποφύγαμε σχολιασμούς περαιτερω και για τις δυο συγκεντρώσεις για δικούς μας λόγους εκτός από ένα ανεπίτρεπτο για υποψήφιο Δήμαρχο
    πάντως η συγκέντρωση Η πρώτη είχε περισσότερο κόσμο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όσον αφορά τις φωτογραφίες η πρώτη συγκέντρωση είχε πέντε ομιλητές η δεύτερη ένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μηπως μπορεις να μας απαριθμησεις τους πεντε ομιλητες?Εγω ειδα ποιο λιγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λεβεντάκης Συρμαλένιος Σιγάλας Γλέζος Ρήγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κι εγώ 5 είδα αν θέλετε να ξέρετε. Να έτσι δεν μπορείται μετρήσετε τα σταυρουδάκια στα ψήφοδέλτια και μετά παραμιλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ψιτ εσείς που παραπονιέστε για άνιση προβολή. ΠΑΣΟΚ έχουμε. Βγαίνει ο πρωθυπουργός μόνος του σε εθνικό δίκτυο και μιλάει παραμονές εκλογών. Και μας λέει (υποθέσεις κάνουμε γιατί ουδείς κατάλαβε τι είπε) ΠΑΣΟΚ ή βουλευτικές. Και κλαίνε οι δημοσιογραφίσκοι και το λένε εκβιασμό. Από πότε το να πάμε σε εκλογές είναι εκβιασμός. Αυτός είναι ο σεβασμός στη δημοκρατία; Εδώ τουλάχιστον υπάρχει ο σεβασμός να προβάλονται όλοι.
    ΔΙαβάστε ότι γράφεται εδώ και σχολιάστε χωρίς κλαματα, αλλιώς κάντε δικό σας και βάλτε ότι θέλετε. Κι εμένα δεν μου αρέσουν όλα τα θέματα αλλά δεν κάθομαι να παραπονιέμαι στον admin. 'Αντε ξεπλυμένοι εγκέφαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητε ωλιαρε,
    ευχαριστούμε που μας ενημερωσες οτι το ΜΟΝΟ αντικειμενικο σου σχολιο ηταν οτι η ομιλια του σαββατου ειχε περισσοτερο κοσμο απο της κυριακης. Στα αλλα μας λες εμμεσως πλην σαφως να μην αναμενουμε αντικειμενικοτητα αφου το μπλογκ ειναι προσωπικο. Επισης θεωρεις απαραδεκτο οτι ο Μαριανος ειπε οτι "Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι θα διανέμονται μέσω της “Ένωσης Δήμων”, ενω δε θεωρεις απαραδεκτο οτι ο Λεβεντακης ζοριστηκε και μονο να διαβασει ενα κειμενο! (προφανως γραμμενο απο σενα).
    Λοιπον αυτο που ειδε ο κοσμος ηταν μια συγκεντρωση φιασκο το σαββατο, χωρις καποιον να δωσει απαντησεις για τον καλλικρατη, τον Λεβεντακη ανημπορο να κατευθυνει οτιδηποτε στις ομιλιες και το κερασακι στη τουρτα τη μανταμ σουσου στο τραπεζι των ομιλωντων, με ύφος δουκισσας...
    Οσον αφορα την κυριακη θα συμφωνησω λιγο πολυ με τον ανωνυμο των 11.15.
    Ευχαριστω για τη φιλοξενια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανηψι εσυ κοιτα να τελειωσεις το σχολειο και μετα βγες στα μπλογκς να κανεις μαθηματα. Ασε που κι ο θειος μι αχαρα τα παει στην αριθμητικη, αλλά όχι και στην δημοσιογραφια. Αλλά όπως είπε: είναι προσωπική σελίδα, όχι ειδησεογραφική. Τώρα γιατί ανεβάζει δελτία τύπου σε μια προσωπική σελίδα, ας μας πει ο ίδιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. barba Giwrgo

    Ως μικρό αν'Ιψι που είμαι (βάζω και τόνους και γράφω και ορθογραφημένα) δικαιούμε κι εγώ να γράψω κανά σχολιάκι δε νομίζετε;
    Τώρα αν και δεν το συνηθίζω να υπερασπίζομαι τρίτους μιάς και μου μιλήσατε προσωπικά θα το κάνω.
    Πείτε μου που γράφει ότι σε μιά προσωπική σελίδα, blog για την ακρίβεια, απαγορεύεται η δημοσίευση ειδήσεων; Ή το βλέπετε πρώτη φορά να συμβαίνει εδώ μέσα; Ή περάστηκε κάποια τροπολογία που απαγορεύει την δημοσίευση ειδήσεων σε blog αν δεν είναι καθαρά ειδησεογραφικά; Και τέλος και φωτογραφίες ανεβάζει αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ.
    Για ξαναδείτε τον συλλογισμό σας γιατί παρουσιάζει λογικό κενό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είσται πολύ καταπληκτικοί που μας ενημερώνετε ότι τα κείμενα δεν είναι 100% αντικειμενικά.
    Είσται και φοβεροί ρήτορες και αναγκάσατε τον admin να πει ότι είναι προσωπική σελίδα.
    Τίποτα από αυτά δεν είχα καταλαβει εγώ ο απλός αναγνώστης, που δεν έχω κριτική ικανότητα. Τώρα με πείσατε. Όχι απλά συμφωνώ μαζί σας ότι εδώ δεν τα γράφει καλά αλλά θα σας ψηφίσω κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή