Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Δελτίο Τύπου Ναυτικού Ομίλου Αντιπάρου

prokrisi%20ethnikis%20027

 

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Μορφωτικός Εκπολιτιστικός και Αθλητικός

Σύλλογος ( Μ.Ε.Α.Σ. ) ΩΛΙΑΡΟΣ ANTIΠΑΡΟΥ

Ο Ναυτικός όμιλος Αντιπάρου στα πλαίσια της προετοιμασίας των αθλητών του και ειδικότερα της αγωνιστικής του ομάδας ενόψει του Περιφερειακού πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας Νοτίου Αιγαίου (25-28/03/2011) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τον ερχόμενο Ιούνιο και τους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα ιστιοπλοΐας στην Ιτέα τον Απρίλιο συμμετείχε με αποστολή 9 αθλητών στους διασυλλογικούς αγώνες ΟΔΥΣΣΕΑ μετά από πρόσκληση του Ναυτικού ομίλου Ελλάδος που έγιναν στις 19-20/03/2011 στο Δέλτα Φαλήρου.

Οι καιρικές συνθήκες και οι συνεχόμενες αλλαγές των ανέμων δυσκόλεψαν αρκετά τους 200 περίπου αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες. Οι εμπειρίες, ειδικά των μικρών αθλητών του ομίλου μας δημιουργούν βάσεις για καλύτερα μελλοντικά αποτελέσματα. Η κατάταξη των αθλητών μας είναι:

ΑΓΟΡΙΑ – ΠΑΙΔΕΣ (120 αθλητές)

MΠΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 18ος στα αγόρια και 28ος στην γενική κατάταξη

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ 22η στα κορίτσια και 46η >>

MΠΟΥΜΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ 40ος στα αγόρια και 66ος >>

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ 29η στα κορίτσια και 72η >>

ΦΑΡΟΥΠΟΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 44ος στα αγόρια και 73ος >>

ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 49ος στα αγόρια και 78ος >>

ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ( 80 αθλητές)

ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 18ος στα αγόρια και 27ος στην γενική

ΦΑΡΟΥΠΟΣ Α. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 20ος στα αγόρια και 31ος >>

ΑΠΟΚΟΤΟΣ ΝΙΚΟΣ 25ος στα αγόρια και 40ος >>

Επίσης οι 2 αθλητές του ομίλου μας Μπούμπας Ιωάννης και Τριανταφύλλου Αντωνία που ανήκουν στην προεθνική ομάδα Οptimist συμμετείχαν τον Φεβρουάριο σε διάφορους διασυλλογικούς αγώνες που διοργάνωσαν ναυτικοί όμιλοι στο Δέλτα Φαλήρου. Η αθλήτρια που αγωνίζεται στα Laser Φαρούπου Βίκυ συμμετέχει σε προπονητικό camp στην περιοχή του Μαραθώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έξοδα των αποστολών συνεχίζουν να τα πληρώνουν οι γονείς των παιδιών.

Οι προσπάθειες και τα αποτελέσματα των παιδιών, μας γεμίζουν αισιοδοξία και μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια που αρχίσαμε από το 2004.

Χαιρετίζουμε το ενδιαφέρον και τις αποφάσεις του νέου δήμου Αντιπάρου και του Λιμενικού Ταμείου Πάρου- Αντιπάρου σχετικά με την δημιουργία κατάλληλων εγκαταστάσεων του ομίλου στην θέση Γαλανταριά οι οποίες θα δώσουν αέρα…!! στα πανάκια των παιδιών του νησιού μας.

Το Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες του στην κοινοπραξία των ferry-boats για την δωρεάν μεταφορά των οχημάτων και αθλητών του ομίλου, το τουριστικό γραφείο ERKYNA και την εταιρία BLUE-STAR FERRIES για τα εκπτωτικά εισιτήρια της αποστολής του ομίλου. Kαι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος του Δ.Σ. Φαρούπο Ιωάννη για τον χρόνο και την τέχνη που αφιέρωσε για την κατασκευή του τρέιλερ μεταφοράς του φουσκωτού και των σκαφών για τις αποστολές του ομίλου.

Με ιστιοπλοϊκούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Φαρούπος Αναστάσιος Τριαντάφυλλος Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή