Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Η 'Aγονη Γραμμή"..... πιάνει λιμάνι στην Αντίπαρο

31-3-2011 12-17-56 μμ

Η 'Aγονη Γραμμή"..... πιάνει λιμάνι στην Αντίπαρο

Ο Δήμος Αντιπάρου συνεχίζει το πρόγραμμα "Άγονη Γραμμή -Γόνιμη" και διοργανώνει, για ενήλικες και παιδιά:

1) Συναυλία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών την Κυριακή

03/04/2011

2) Μαθήματα ψηφιδωτού, παραδοσιακών χορών και comic

03-07/04/2011

Όσοι ενήλικες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους, για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, Δημοτικούς Συμβούλους:

> Βιάζη Λίτσα, τηλ: 2284061437, 6946853333

> Μαριάνου Φιλοθέη, τηλ: 2284061079, 6934260070

• ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ

Μια πρώτη γνωριμία με την τέχνη και την τεχνική του ψηφιδωτού, κατά την οποία κάθε παιδί θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα δικό του μικρό έργο τέχνης με ψηφίδες!

Το εργαστήρι πραγματοποιείται από την Ειρήνη Συριανού. Η Ειρήνη διατηρεί εργαστήριο στην πόλη της Μυκόνου. Επίσης παραδίδει διδασκαλικά μαθήματα για την τέχνη του ψηφιδωτού ενώ συμμετέχει και σε Ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις καλλιτεχνών του ψηφιδωτού.

• ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ COMICS

Στο εργαστήρι comics τα παιδιά θα ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο των comics, θα γνωρίσουν διάφορες τεχνικές και τεχνοτροπίες και θα συνειδητοποιήσουν τις πολλαπλές δυνατότητες έκφρασης που προσφέρει η τέχνη των comics, φτιάχνοντας τις δικές τους ιστορίες.

Το εργαστήρι πραγματοποιείται από τους κομίστες Σπύρο Δερβενιώτη και Αλεξία Οθωναίου, σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Comicdom Press, που έχει ως αντικείμενο την προώθηση και τη διάδοση της 9ης Τέχνης. Στις δραστηριότητές της εντάσσεται το ενημερωτικό blog Comicdom.gr, η εκδοτική Comicdom Press και η διοργάνωση του Comicdom Con Athens, του μοναδικού ελληνικού φεστιβάλ -αποκλειστικά αφιερωμένου στα comics.

• ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

Μαθήματα παραδοσιακών χορών για παιδιά και μεγάλους!

Το εργαστήρι πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Λύκειο των Ελληνίδων, τη μεγαλύτερη και παλαιότερη χορευτική ομάδα διδασκαλίας και διάδοσης παραδοσιακών της χορευτική παράδοση της ελληνικής υπαίθρου, με σημαντικές άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, όπως τα προγράμματα των τμημάτων Mουσικής, παιδικής χορωδίας, παραδοσιακών οργάνων, ρυθμικής και ελληνικής γλώσσας για αλλοδαπές.

• ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΘΗΝΩΝ

Η Κρατική Ορχήστρα παρουσιάζει με τρόπο διασκεδαστικό διαφορετικά είδη ξύλινων πνευστών και δημιουργεί μουσικά διαδραστικά παιχνίδια με τα παιδιά.

Το εργαστήρι πραγματοποιείται σε συνεργασία την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, το αρχαιότερο μουσικό σύνολο στη νεότερη Ελλάδα. Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών πραγματοποιεί συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Μουσείο Μπενάκη, την Εθνική Πινακοθήκη, σε πολλές πόλεις της Ελλάδος, αλλά και σε διεθνή φεστιβάλ και διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή