Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Προανάκριση για τις μεταδημοτεύσεις

242035-2

Σύμφωνα με πληροφορίες του blog φέρεται να ολοκληρώθηκε στο ειρηνοδικείο της Πάρου κατόπιν παραγγελίας των εισαγγελικών αρχών η προανάκριση για την αναζήτηση ποινικών ευθυνών στην υπόθεση των παράνομων εγγραφών στο δημοτολόγιο της κοινότητας Αντιπάρου.

Ακούστε την απολαυστική κ.Μανετα σε δηλώσεις της  για την υπόθεση σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη της στον ΗΧΩ FM εδω

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΦΟΡΕΤΙΚΗ

και σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται η τελική έκθεση των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης

προβλέπουμε δύσκολες στιγμές για την Κ.Μανετα και τον προστάτη της τον συμπαθή κ.Κοκκινο που εδω και 4 μήνες κάνει ότι δεν βλέπει την εισήγηση των υπηρεσιών του  για την παραβίαση της αργίας από την εκλεκτή φίλη του.

6 σχόλια:

  1. ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ Η " ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ " . ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΙΘΑΛΗ Κα ΜΑΝΕΤΑ ?
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΥΨΕΙΣ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mipos ginete na valete kamia foto apo tin plateia me kosmo, to limani me kinisi kai ton dromo anti gia tin fatsa tis kyrias? Efxaristo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ
    ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kleftes kai royfianoi.katavathos eiste oloi idioi.akrodeksioi kai akroaristeroi.dipsate gia eksoysia.agapate ton topo sas me lathos tropo.otan afhsete sthn akrh ta kommatika sas kai vretheite kapoy sth mesh pisteyw mono tote tha eiste etoimoi na prosferete ston topo sas kai oxi me klepsies kai royfianies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή