Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Οι επιστολές Μανέτα και Λεβεντάκη

4054510446_eb8600b9f8_b

Ανοικτή επιστολή Κας Βαρβάρας Φαρούπου Μανέτας Προέδρου Κοινότητας Αντιπάρου

Προς τον Κον Ιωάννη Λεβεντάκη επικεφαλή μειοψηφίας Κοινότητας Αντιπάρου

Αξιότιμε κ. Ιωάννη Λεβεντάκη

Εδώ και τρία χρόνια οι Αντιπαριώτες παρακολουθούν τις λυσσαλέες επιθέσεις σας, με κάθε μέσο στο πρόσωπό μου να ρίχνετε τόνους λάσπης, να παραποιείται τα γεγονότα, να λέτε τις μισές αλήθειες και ζητάτε συνεχώς την παραίτησή μου. Προφανώς αυτό είναι το όραμά σας, ο σκοπός σας, η «καρέκλα» και μόνο αυτή, αδιαφορώντας για τα προβλήματα του νησιού και οτιδήποτε αφορά το κοινωνικό σύνολο.

Έχετε πλήρη σύγχυση για τον ρόλο της μειοψηφίας, και τον έχετε μετατρέψει σε εκτοξευτή λάσπης και μόνον.

Ευθέως σας απευθύνω το ερώτημα που είναι στα χείλη κάθε Αντιπαριώτη. Τι έχετε προσφέρει στο νησί τα 7 χρόνια που ασχολείσθε με τα κοινά; Το ΔΙΧΑΣΜΟ των κατοίκων και ας δηλώνετε τιμητής της ομόνοιας και βέβαια ειδικός στις μηνύσεις αδιαφορώντας για την βλάβη που προξενείτε στο νησί, «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» σκέφτεστε. 

Σε ένα χρόνο εσείς θα μπορείτε να ζητήσετε την ψήφο των Αντιπαριωτών λέγοντας τους ψηφίστε με γιατί εγώ είμαι πεπειραμένος στις μηνύσεις των αντιπάλων μου και έχω ειδικότητα στον διχασμό των κατοίκων. Μόνο αυτήν την προσφορά θα μπορείτε να επικαλείσθε. Και επειδή έχω μάθει να είμαι πρακτική σας προσκαλώ δημόσια να απαντήσετε ευθέως χωρίς να κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας.

Καταγγείλατε ή όχι στο Σώμα Ελεγκτών τις μεταδημοτεύσεις ως παράνομες ενώ ξέρατε ότι ήταν νόμιμες και δεν τις επικαλεστήκατε στο εκλογοδικείο αλλά πολύ μετέπειτα μόνο και μόνο για εντυπώσεις και Διχασμό.

Σας προκαλώ να δηλώσετε ευθέως εσείς χωρίς να κρύβεστε πίσω από την Έκθεση Ελεγκτών τα 23 άτομα, που συμπεριλαμβάνονται και ανήλικα παιδιά, αν είναι ή δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι Αντιπάρου.

Είμαστε μία μικρή κοινωνία που όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και έχουμε προσωπική αντίληψη ποιος είναι και ποιος δεν είναι μόνιμος κάτοικος. Πολύ καλά ξέρετε ότι το Σώμα Ελεγκτών κρίνει από τα δικαιολογητικά και μόνο και πολλές περιπτώσεις μπορεί να φαίνονται παράτυπες ενώ στην ουσία είναι νόμιμες και πολύ γρήγορα θα αποδειχθεί η αλήθεια.

Εσείς κ. Λεβεντάκη ενώ περιφέρετε την Έκθεση Ελεγκτών σε όλα τα ΜΜΕ φοβάστε μήπως αποκαλυφθούν τα ονόματα των ενδιαφερομένων και σαν νέος Πόντιος Πιλάτος πλένετε τα χέρια σας.

Τουλάχιστον έχετε την στοιχειώδη υποχρέωση να αποκαταστήσετε άτομα που ήταν φιλικά διακείμενα στον συνδυασμό σας και συναντάτε καθημερινά στους δρόμους, πολλά δε εξ΄ αυτών έχουν τεράστια προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και είναι ντροπή να ισχυρίζεστε ότι είναι παράνομα και μην μου πείτε «όχι εγώ αλλά το Σώμα Ελεγκτών».

Εσάς προκαλώ να απαντήσετε ευθέως και περιμένω με ενδιαφέρον την απάντησή σας.

elr (Large)

Φίλες και φίλοι,

Για μια ακόμα φορά μας διανεμήθηκε ως δελτίο τύπου το σενάριο της συγγραφέως και Προέδρου Αντιπάρου κας Μανέτα με τίτλο «Προέδρου δρώμενα & κάλπικα όνειρα». Η ιστορία του σεναρίου ακριβώς ίδια όπως την περίοδο των εκλογών. Ατυχώς όμως η τακτική της κας Προέδρου παρά τις σε βάρος μου δυσφημήσεις, τη λάσπη, τη συκοφαντία της αξιοπρέπειας μου, και τις Παράνομες Μεταδημοτεύσεις, δεν κατάφερε να κερδίσει τον εκλογικό αγώνα με αποτέλεσμα ο συνδυασμός μας να αναδειχθεί νικητής.

Όσα τεχνάσματα και αν επιχειρεί η αλήθεια δεν αλλάζει.

Αν κα Πρόεδρε είχες τη τόλμη να κοιτάξεις κατάματα όλους εμάς τους Αντιπαριώτες και τις Αντιπαριώτισες θα διάβαζες στο βλέμμα μας ερωτήματα και απορίες όπως:

Ø Γιατί κα Μανέτα έπαιξες με την εμπιστοσύνη που σου δείξαμε;

Ø Γιατί έπαιξες με την ελπίδα μας για μια καλύτερη ζωή;

Ø Γιατί έπαιξες με το μέλλον των παιδιών και των οικογενειών μας;

Ø Γιατί μας στέρησες με τη κακοδιαχείριση και διοίκηση σου το δικαίωμα στην ανάπτυξη και τη πρόοδο;

Ø Που είναι η κοινωνική μέριμνα που μας υποσχέθηκες;

Ø Που είναι ο Βιολογικός;

Ø Που είναι η Αφαλάτωση;

Ø Που είναι το Αποχετευτικό; Γιατί η κοροϊδία με τα δήθεν εγκαίνια του;

Ø Γιατί εκχώρησες με αδιαφανείς διαδικασίες ακίνητη περιουσία της κοινότητας μας σε ημετέρους;

Ένας υπεύθυνος πολιτικός κα Μανέτα βλέποντας την απραξία του και τη ζημία που επέφερε στο τόπο του, θα είχε τουλάχιστον παραιτηθεί.

Σεις, ακόμα και τώρα, την ώρα της σε βάρος σας γενικής κατακραυγής από το σύνολο της τοπικής μας κοινωνία προσπαθείτε να αποπροσανατολίσετε τη κρίση και τη νοημοσύνη μας .

Ονειρεύεστε διχασμό, καρέκλες, αντιπάλους και διαφόρους άλλους μύθους.

Εάν έχετε δίκιο γιατί δεν μηνύετε το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης;

Συμπεριφέρεστε ως μονάρχης. Μηδενίσατε το ρόλο και την έκφραση του κοινοτικού συμβουλίου.

Είναι σκόπιμο να ενημερωθείτε σε ποιο χρονολογικό έτος βρισκόμαστε. Οι εποχές της φίμωσης του λόγου, της τρομοκρατίας και των πελατειακών σχέσεων, ο διαχωρισμός του πληθυσμού δυστυχώς για σας, αποτελούν παρελθόν.

Όπως αποτελείται πλέον παρελθόν στη συνείδηση και στη μνήμη των κατοίκων του νησιού μας, εσείς, οι πρακτικές και οπισθοδρομικές σας αντιλήψεις και η τάχα μεγάλη εμπειρία σας.

Η απάντηση μας είναι: Ευχαριστούμε πήραμε και σας δείχνουμε την έξοδο.

Η Αντίπαρος επιθυμεί Πρόεδρο έντιμο ειλικρινή και όχι ταχυδακτυλουργό.

Οι επερχόμενες εκλογές στη κοινότητα μας θα αποκαταστήσουν το ήθος την αξιοπρέπεια και τη νομιμότητα στο νησί μας.

Γιάννης Λεβεντάκης

Επικεφαλής του Συνδυασμού

ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή