Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

P5126274 (Large)

Συμπατριώτες  και  Συμπατριώτισσες

φτάνοντας σε λίγες μέρες στην ψήφιση από τη βουλή των Ελλήνων του νομοσχεδίου με την ονομασία «Καλλικράτης»,  που αφορά στην διοικητική μεταρρύθμιση της αυτοδιοίκησης συνολικά στην πατρίδα μας σε τοπικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο και έχοντας εξασφαλίσει το αυτοδιοίκητο του νησιού μας σε επίπεδο δήμου.
η επιτροπή που αγωνίστηκε μαζί με συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας για το σκοπό αυτό, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους και όλες εσάς που με τη μαζική συμμέτοχή σας σε δυο λαϊκές συνελεύσεις στην καρδιά του χειμώνα και πριν το νησί μας βρεθεί μπροστά σε τετελεσμένα γεγονότα αποδείξαμε ότι μαζί όλοι ενωμένοι μπορούμε να κερδίζουμε μάχες για την πρόοδο του τόπου μας.
σας ευχαριστούμε επίσης για τη μαζική συμμέτοχη σας στη συλλογή υπογραφών που κατέδειξαν ακόμη και στους πιο δύσπιστους ότι το νησί μας και θέλει και μπορεί να αποφασίζει αυτό μόνο του για το μέλλον και την τύχη του.
στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους αυτούς που με τη στάση τους και τη βοήθεια τους ηθική η έμπρακτη βοήθησαν για τον δίκαιο αγώνα του νησιού μας και μάλιστα σε μια περίοδο που δυστυχώς άλλοι χλεύασαν αυτή μας την προσπάθεια και προσπάθησαν να μας «νουθετήσουν» και να μας «υποδείξουν» ότι άλλοι μπορούν να αποφασίζουν για μας «χωρίς εμάς» καλύτερα από μας!
αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι της Αντιπάρου σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την κάρδια μας!
ο αγώνας για ένα μέλλον καλλίτερο για τον αγαπημένο μας τόπο θα δίνεται από τώρα και στο εξής από καλύτερες και ισχυρότερες θέσεις

ο Δήμος Αντιπάρου
θα είναι σε λίγες μέρες γεγονός
ο αγώνας για το αύριο,
για ένα καλύτερο αύριο, δεν τελειώνει ποτέ
καλή δύναμη σε όλους μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή