Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Ράμπα για Ράμπο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 σχόλια:

  1. Αφου είναι άκυρη η κοινοτάρχης, ένας απο όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους δεν έχει φιλότιμο να το φτιάξει? Ετσι απο μεράκι, αφου ολων εκεί μέσα "πιάνουν" τα χέρια τους.
    Αλλα μάλλον ακουλουθούμε όπως πάντα τη σωστή σειρά...να γίνει διαγωνισμός, να περάσει απο κοιν.συμβούλιο κ.τ.λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι λέτε τώρα... Παρεξηγήσατε.. Αυτό που βλέπετε, αποτελεί τη νέα μέθοδο εκγύμνασης για ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ, ενώ παράλληλα εξυπηρετεί και σαν πίστα parkour.

    Αποτελεί μόνο ένα από τα πολλά αίσχη, μικρά αλλά πολλά, που μας προσβάλλουν καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάθος είστε εσεις κ. διαχειριστά και κύριοι σχολιατές και όχι το... μικρούλι σκαλοπατάκι μπροστά στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αντιπάρου, που το κάνετε και θέμα!!! Έχουν κυκλοφορήσει κάτι καινούργια ρυθμιζόμενα καροτσάκια που σε ανάλογες περιοπτώσεις πατάς το κουμπί και... τσακ ανεβαίνεις στη ράμπα χωρίς να το καταλάβεις. Για ρωτήστε και την κ. Πρόεδρο της Αντιπάρου, κάτι πρέπει να γνωρίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν επιτέλους φτιάξουν αυτή τη ράμπα, ας φτιάξουν και μία στην Αγία Μαρίνα τώρα που έρχεται το πανιγύρι, έτσι για να μην συνεχίζεται αυτή η προσβολή και ο εξευτελισμός στους ανθρώπους με κηνητικά προβλήματα που μόνο στην Ελλάδα δεν έχουν δικαιώματα αλλά μόνο υποχρεώσεις.Αν είναι δυνατον!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή