Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Διάπλους καναλιού Πάρος-Αντίπαρος 2010

bgfv (Large)

Με μεγάλη επιτυχία έγινε και φέτος ο διάπλους του καναλιού Πάρος- Αντίπαρος.Πάνω από 250 άτομα συμμετείχαν σκορπώντας την χαρά του ερασιτεχνικού αθλητισμού στα δυο νησιά.Νικητής ο κατά συνήθεια πλέον Αντώνης Γληνός.Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Τάσο Φαρούπο  και τον Ναυτικό Όμιλο Αντιπάρου για την άρτια διοργάνωση.

P7248772 (Medium) P7248503 (Medium) P7248792 (Medium) P7248592 (Medium) P7248600 (Medium) P7248632 (Medium) P7248635 (Medium)

P7248650 (Medium)

P7248668 (Medium)

P7248742 (Medium)

P7248771 (Medium)

P7248738 (Medium)

P7248675 (Medium)

P7248752 (Medium)

P7248789 (Medium)

P7248822 (Medium)

P7248686 (Medium) bgfffffff (Medium)

Για καλύτερη θέαση των φωτογραφιών κλικ στο View All Images και μετά Original View

ΥΓ.

Δεν συμμετείχε η Κυρία Βαρβέτα

cdfv

12 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια σε αυτους που σκεφτηκαν αυτο τον αγωνα ο οποιος τελικα φαινεται να γινεται θεσμος για τα νησια μας.
    ενα μεγαλο μπραβο για οσους βοηθησαν εντελως αφιλοκερδως............
    και τελικα μαλλον αυτοι που ειχαν αρνηθει το καπελλωμα απο επαψυ και δημο παρου εχθες δικαιωθηκαν.
    ο διαπλους ηταν και θα ειναι πνευματικο παιδι του ναυτικου ομιλου αντιπαρου.
    οσο για την ΜΑΝΕΤΑ μερικοι δεν την ειδαν αλλα αυτη και ο συζηγος της εκαναν τις σημαδουρες στην θαλασσα.........

    αντε και παντα τετοια

    ενας απλος παρατηρητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια πράγμται, αλλά αγαπητέ παρατηρητή δεν μπορείς να γράφεις "θεσμος για τα νησια μας" και ταυτόχρονα να αρνείσαι το ότι η διοργάνωση πρέπει να πλατύνει λιγο τους ορίζοντές της και πέραν του ΝΟΑ και της Αντιπάρου.

    Όσο για το περίφημο "καπέλωμα": το ότι φέτος είχε συμμετοχή πέρα από καθε προσδοκία δεν σημαίνει ότι διακιώθηκαν αυτοί που αρνήθηκαν τη συμμετοχή της ΕΠΑΨΥ και του Δημου Πάρου. Το νησι είναι γεμάτο κόσμο στα τέλη Ιούλη, οι κανονισμοί πιο χαλαροί (βατραχοπέδιλα, μασκες, κλπ), και είναι φυσικό να έχει περισσότερο κόσμο. Το αν θα ήταν πιο σωστό να συμμετέχει και άλλος φορέας φάνηκε από δύο τρία πραγματάκια: τα αναπόφευκτα οργανωτικά λάθη, απόρροια αιτίων που καλύτερα να μην αναφερθούν εδώ, την κακή διαφημιστική προώθηση του θεσμού στα ΜΜΕ, την έλλειψη κάποιου βασικού μυνήματος ή συνθήματος αλλά και την απουσία προσωπικοτήτων όπως πέρυσι, την αδιαφορία της Κοινότητας διά της Προέδρου της και άλλα πολλά. Αξίζει ένα σχόλιο για το Δήμαρχο Πάρου, αλλά και για το ιδρυτικό μέλος της ΕΠΑΨΥ κ. Στυλιανίδη που παρευρέθηκαν προς τιμήν τους, καθώς είχαν καθε λόγο να γυρίσουν την πλάτη τους μετά τα καπρίτσια του ΝΟΑ.

    Και του χρόνου ακόμα καλύτερα, πιο οργανωμένα, με περισσότερη αίγλη και λάμψη, αντάξια αυτού του θεσμού, που πράγματι είναι παιδί του ΝΟΑ, αλλά τώρα μπαίνει στην εφηβεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον αθέατο Δήμαρχο ποιος τον είδε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον έκανες βουτιές και δεν τον είδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για τον παρατηρητη 2 η νομαρχια κυκλαδων συμμετηχε ο δημος παρου εκληθει απο τους πρωτους να συμμετεχει και το ιδιο το επαρχειο παρου αντιπαρου και προς τιμην τους ειχαν δεχτει για αυτο και ηταν στις αφησες αρα ο νοα δεν βγηκε μονος προς τα εξω οπως ισχυριζεστε οσο για την διοργανωση και την διαφημιση της ξεχνατε τον παραγοντα καιρο για αυτο και η διαφημιση σε ολα τα μπλογκ εγινε 10 ημερες πριν αφου γνωριζαμε τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατησουν δεν ειναι τυχαιο οτι οι μισοι απο τους 280 και πλεον κολυμβητες που συμμετηχαν δηλωσαν συμμετοχη την τελευταια ημερα οσο για τις προσωπικοτητες οι μικροι αθλητες απο την παρο και την αντιπαρο και απο αλλα νησια που σαρωσαν κυριολεκτικα την αποσταση ηταν για μας η μεγαλητερη επιβραβευση τελειονωντας η συνδιοργανωση με αλλους φορεις ειναι θετικη αλλα δυστηχως η ολη προσπαθεια γινετε απο το τρεξιμο ορισμενων ρομαντικων του Ν.ΟΑ προς χαρη των παιδιων και των δυο νησιων παρου αντιπαρου Ν.Ο.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ενα μεγαλο μπραβο σε ολους σας στο ναυτικο ομιλο ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, να ειστε καλα και του χρονου για ακομα
    περισσοτερο κοσμο... Οσο για τους υπολοιπους κλάψτε μεχρι του χρόνου μπορει και να σας περασει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο και πάλι λοιπόν. Αν σκεφτεί κανείς πως ξεκίνησε και που έχει φτάσει σιγά σιγα ο διάπλους, μόνο αισιόδοξος μπορεί να είναι. Απλά του χρόνου ας βοηθήσουν κι άλλοι. Είναι απαραιτητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέλεια εμπειρία πραγματικά!Οι προσωπικότητες ήταν όλοι οι συμμετέχοντες,μικροί-μεγάλοι,με βατραχοπέδιλα και μάσκες ή μη.Όσο για τις άλλες "προσωπικότητες" που λέτε σε κανέναν δεν έλλειψαν.Απλά και λιτά και όλοι μια παρέα.Χωρίς μακροσκελείς ομιλίες και τιμητικές βραβεύσεις.Η επιτυχία κρίνεται από την συμμετοχή τόσων πολλών ατόμων και όχι από την παρουσία του κάθε χ,ψ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενα μπράβο σε όσους είχαν το θάρρος να κάνουν αυτή τη διαδρομή, μιλώ για τους απλούς πολίτες.
    Οι αθλητές μας δείχνουν πάντα το δρόμο!
    Μπράβο και στους διοργανωτές.
    Μα ένα μπράβο αξίζει και στο ρεπόρτερ που μας ενημερώνει.

    Οσο για την οργάνωση , νομίζω ότι θα πρόσεξαν και οι ίδιοι τα λαθάκια. Δεν είναι κακό να έβγαινε μια ανακοίνωση που θα ζητούσε εθελοντές. Υπάρχει κόσμος που θέλει να βοηθήσει αλλά δε ξέρει πως.
    Αρα την επόμενη χρονιά, μια συνάντηση πριν τα δρώμενα, να ακουστούν προτάσεις και να υπάρχουν και εθελοντές που θα προσφέρουν με χαρά τη βοηθειά τους για ένα καλύτερο οργανωμένο event! (της μοδός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνχαρητήρια στους συμετέχοντες πρώτα απ'όλους, μετά στους διοργανωτές που παρόλο που αμελούν κάποια βασικά πράγματα τα κατάφεραν ακόμα μια χρονιά! Συμφωνώ με το εθελοντισμό γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε την νεολέα να αφήσει πίσω τους φανατισμους, τις πολιτικές και κοινονικές διαφορές, τον ρατσισμό και επιτέλους να μάθουμε ότι δεν αρκεί η συμετοχή σε αυτού του είδους διοργανώσεις αλλά το ''ευ αγωνίζεσθαι''σε όλους τους τομείς αυτών.
    Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να αναφέρεται ονομαστικά στον κάθε κοινοτάρχη, δήμαρχο κτλ για την απουσία του ή κοροιδεύοντας για το πως είναι ο καθένας (βλ. σχόλιο για τις σιμαδούρες). Αυτό δείχνει το επίπεδο και την νοημοσύνη μερικών που το παίζουν ανώτεροι.
    Ανώτεροι θα ήταν αυτοί που ζήτάνε κάθε φορά την επιβράβευση για την οργάνωση και στο τέλος της βραδυάς μάζευαν τα σκουπίδια από το λιμάνι που σκορπίζουν!!!(το ίδιο φαινόμενο και της Αγίας Μαρίνας και στο Διάπλου.Τα σκουπίδια περίμεναν το ξυμέρωμα και τον πρώτο υπάλληλο της κοινότητας.) Ολοι ριχνουν την ευθύνη στον άλλον που δεν ήταν παρόν. Γιατί?????
    Μαζί με τα συνχαρητήρια για την κάθε εκδήλωση που γίνεται στο νησί μας, εκφράζω την δυσαρέσκειά μου για το ήθος μερικών που δεν βοηθάνε στην εικόνα του νησιού μας γενικώς. Οσο για τους ''επονήμους'' που παρεβρίσκονται και συμετέχουν σε αυτές τις διοργανώσεις και εκδηλώσεις, νομίζω πως είναι καιρός ποια να καταργήσουμε τις πρώτες καρέκλες και τις προσφωνήσεις για να γίνονται ποιο αρεστοί.Αλλωστε δεν κάνει ο τίτλος τον άνθρωπο.
    ΜΠΡΑΒΟ σε αυτούς που έχουν καλλές προθέσεις!
    Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συμφωνω με τον ανωνυμο αλλα μην προσπαθει να δικαιολογησει την απουσα κοινοταρχη.
    ολοι γνωριζουμε οτι ηταν στο νησι.
    φοβαται μηπως της παρουν την δοξα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλε μου, δεν δικαιολωγώ κανέναν. Ισα ισα που νομίζω οτι φαινεται πλέον ποιός είναι παρόν και ποιός όχι.Δεν χρηάζεται κάθε φορά να ασχολούμαστε με τους απόντες αλλά να συνχαίρουμε τους ''παρόντες''. Αλλωστε καλή πολιτική είναι να αποδήξει ο καθέ ένας τι μπορεί καλύτερο να κάνει και όχι να τονίζει συνεχώς τι δεν κάνουν οι άλλοι.Αυτός είναι και ο σκοπός του εθελοντισμού. Οσο ποιο γρήγορα το καταλάβουμε όλοι τόσο το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή