Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Η αλήθεια είναι μαλώτρα κύριε Ραγκούση

ngb

Δίνοντας στον εαυτό μας την δημοκρατική πολυτέλεια να ασχολιόμαστε στις μέρες μας και με τέτοιου είδους ζητήματα

Αναρωτιόμαστε

Είναι δυνατόν 9 μήνες από όταν διαβιβάστηκε η υπ αριθμόν 878/Α/2009  τελική έκθεση Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης στην εισαγγελία Εφετών Σύρου για την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών της ελέω δικαστηρίων προέδρου της Κοινότητας Αντιπάρου να  μην υπάρχει καμία εξέλιξη?

Είναι δυνατόν μετά από πέντε μήνες από όταν το πειθαρχικό συμβούλιο της Περιφέρειας έλαβε τον φάκελο της παραπομπής για παραβίαση της αργίας να μην έχει δώσει απάντηση (μην γνωρίζοντας αν έχει συνεδριάσει) παρά ότι το άρθρο 143 του ΚΔΚ προβλέπει διάστημα 60 ημερών  από την παραπομπή για την απόφαση?

Είναι δυνατόν μετά από πέντε μήνες που το Υπουργείο Εσωτερικών έχει λάβει το ερώτημα παύσης από την Περιφέρεια να μην έχει δώσει απάντηση?

Είναι δυνατόν μετά από εννέα μήνες να μην έχει γίνει η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων της Κοινότητας Αντιπάρου?

Είναι δυνατόν ο φίλος αλλά λογάς  Βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας επί επαράτου δεξιάς να καλεί την κυβέρνηση να στείλει σπίτι της την Πρόεδρο Αντιπάρου(διαβάστε και προπαντός ακούστε εδω) και τώρα να ποιεί την νήσσα κρυπτόμενος?

Είναι δυνατόν επί τέσσερα χρόνια το ζήτημα της λαϊκής κυριαρχίας στην Αντίπαρο να παραμένει μετέωρο?

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΩΤΡΑ ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

Kαι μερικές αποδείξεις για την ποιότητα Διοίκησης στην Αντίπαρο

http://antiparios.blogspot.com/2009/11/blog-post_05.html

updated 2/7/2010

Ο κ.Ρήγας κατανοεί…..

«Αθήνα 02/07/2010

Ο Βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Παναγιώτης Ρήγας ερωτώμενος σχετικά με την υπόθεση του ελέγχου, από τα αρμόδια όργανα, της προέδρου της Κοινότητας Αντιπάρου κας Μανέττα - Φαρούπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατανοώ απόλυτα την απαίτηση των πολιτών της Αντιπάρου να υπάρξει εφαρμογή του νόμου και απόδοση δικαιοσύνης στην περίπτωση των διαπιστωμένων παράνομων πράξεων της προέδρου της Κοινότητας.

Επιθυμώ να τους διαβεβαιώσω ότι σε ό,τι με αφορά ούτε λησμόνησα το χρέος μου ούτε εγκατέλειψα την προσπάθεια της πλήρους εκκαθάρισης των εκκρεμοτήτων που διατηρούνται στην υπόθεση του ελέγχου και της τιμωρίας της κας «προέδρου».

Η καθυστέρηση που παρατηρείται στις ενέργειες της διοίκησης στην εν λόγω υπόθεση είναι σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένη εξαιτίας της ολοκληρωτικής απασχόλησης του στελεχιακού δυναμικού του Υπουργείου Εσωτερικών αλλά και της πολιτικής του ηγεσίας με τις κορυφαίες θεσμικές αλλαγές που συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν από το Ελληνικό Κοινοβούλιο το προηγούμενο διάστημα.

Για την συγκεκριμένη περίπτωση της «προέδρου» της Αντιπάρου ήδη ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γ. Ντόλιος έχει ενεργοποιήσει τη διαδικασία συγκρότησης του αρμόδιου οργάνου εκδίκασης της υπόθεσης. Με έγγραφό του έχει ζητήσει από τον Υπουργό Δικαιοσύνης τον ορισμό των δικαστικών που προβλέπονται στη σύνθεση του συμβουλίου, προκειμένου να εκδικαστεί άμεσα η υπόθεση.

Παρακολουθώ -όπως έχω υποχρέωση- την εξέλιξη της υπόθεσης και προσδοκώ την ορθή και δίκαιη κρίση του πειθαρχικού οργάνου που θα εκδικάσει την υπόθεση.

Πιστεύω ότι τα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας μας θα κρίνουν αμερόληπτα και θα αποκαταστήσουν την νομιμότητα, εφαρμόζοντας το νόμο και ικανοποιώντας  το περί δικαίου αίσθημα της Αντιπαριώτικης κοινωνίας.

Επιβάλλεται η Αντίπαρος να μπει στο νέο αυτοδιοικητικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε με το σχέδιο «Καλλικράτης», έχοντας αποκαθαρθεί από τα άγη και τις παρανομίες της σημερινής κοινοτικής αρχής και της «προέδρου» της».

9 σχόλια:

  1. Εχει να φανε Μαυρο , που θα παει συννεφο . Οχι για να μην περνανε για Μ.....ς ! Εκλογες θα ξαναρθουν ..............!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομιζω οτι ο Ρηγας θα Ξαναπατησει το ποδι του στην Αντιπαρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αειθαλής Μανέτα αποδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ και τα ... λιονταράκια του είναι δυστυχώς για κλάματα.

    κ. Ρήγα, κάντε αυτό που πρέπει, άλλως απολαύστε τη θητεία σας όσο περισσότερο μπορείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μανετα δεν ειχε μονο τον παυλοπουλο να της κανει πλατες , τωρα εχει και τον Ραγκουση . Γεια σου ρε Μανετα . Γατα Εισαι !!!!!!!!!!!!!!!Σου βγαζω το καπελο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. XAXAXAXAXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγνωμη κυριε Ρηγα , αλλα ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ με ΠΕΙΘΕΤΕ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
    ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ
    ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΝΕΤΑ ;
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτοί δεν είναι πράσινοι,
    είναι μπλέ μαρέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο γαλάζιος ΚΟΚΚΙΝΟΣ
    καλύτερος απο τον πράσινο ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΟ
    και ο γαλάζιος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
    καλυτερος από τον πράσινο ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    11 8 88
    ΤΥΧΑΙΟ ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή