Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ενωτική κίνηση προόδου

fth (Medium)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έχει ήδη σχηματιστεί ο βασικός πυρήνας για την δημιουργία ανεξάρτητου εκλογικού συνδυασμού, που θα λάβει μέρος στις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις 7 Νοεμβρίου 2010. Το όνομα του Συνδυασμού είναι Ενωτική Κίνηση Προόδου.

Ο πυρήνας αυτός προέκυψε ως φυσικό επακόλουθο της συνεργασίας των Νίκου Μαριάνου και Αντώνη Πατέλη και αποτελείται ήδη από ικανό αριθμό αξιόλογων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που υποστήριξαν έμπρακτα και άμεσα την προσπάθεια αυτή.

Παρόλο που βρισκόμαστε εν μέσω ζωτικής επαγγελματικής δραστηριότητας, υπάρχουν σε εξέλιξη επαφές και συζητήσεις με παρά πολλούς από τους συμπατριώτες μας που μας επιτρέπουν να έχουμε την βεβαιότητα ότι ο εκλογικός μας Συνδυασμός θα αποτελείται από τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό που επιτρέπει ο εκλογικός νόμος.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Συνδυασμού μας είναι η συμμετοχή πολιτών όλων των πολιτικών πεποιθήσεων, που όμως τους ενώνει η αγωνία για το μέλλον του τόπου μας και η διάθεση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και την ενέργεια τους για να αντιμετωπιστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, σε ένα περιβάλλον κρίσης. Είναι ώρα ευθύνης για τις τοπικές κοινωνίες και μόνο με Ενότητα και Συνεργασία μπορούμε να προσφέρουμε ουσιαστικά στους εαυτούς μας.

Επαναλαμβάνουμε ακόμα μια φορά το κάλεσμα μας στον κάθε συμπατριώτη μας, ιδιαιτέρως δε την Νεολαία μας, να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί, προκειμένου να ανεβάσουμε το νησί μας στο επίπεδο που του αξίζει.

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις.

Με Ενότητα και Συνεργασία συντονίζουμε τις δράσεις μας.

Με αισιοδοξία ατενίζουμε το μέλλον μας.

Νίκος Μαριάνος

Υποψήφιος Δήμαρχος

3 σχόλια:

  1. Αυτη η καραμέλα με τη νεολαία πια...
    Νισάφι.
    Θέλουμε προγραμμα!!!
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ηθελες να συμμετεχεις στην δημιουργια του προγραμματος; Βρισκεται σε καλο σημειο, αλλα οποιαδηποτε υποδειξη θα μπορουσε να προσθεσει.

    Νικος Μαριανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη κατακρινουμε και καταδικαζουμε τον καθε ενα που εχει ενα οραμα και θελει να κανει κατι για τον τοπο του, αρκει να ειναι καλοπροέραιτο. ΝΑΙ η νεολαία, γιατι οχι? Αυτη είναι το μέλλον μας. Ολοι εχουν δικαίωμα σε αυτό και όλοι πρεπει να προβληματιζομαστε γιατι τόσα χρόνια δεν μονιάζουμε επιτέλους?
    Θα έλεγα να προσκαλεσουμε και να προκαλεσουμε τους νεους μας να γινουν ποιο δραστηριοι και να συμετεχουν στα κοινα περισσοτερο τωρα απο ποτε για το καλο αυτου του τοπου επιτελους.Ξεκολιστε απο τα blogs, το fb και τον φανατισμο και ανοιξτε τους οριζοντές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή