Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Άκης :“Μαζί τα κάναμε”

vouli_right

Την ώρα που πραξικοπηματικά και με κατάλυση κάθε ίχνους δημοκρατίας, εφαρμόζεται μια δηλητηριώδης Μνημονιάδα, που οδηγεί τη χώρα στην άβυσσο, στη Βουλή, με ευθύνη της κυβέρνησης, παίχτηκε ένα κακόγουστο θέατρο με φόντο τον Α. Τσοχατζόπουλο και το μέγα πολιτικό, παραγωγικό και οικονομικό σκάνδαλο των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά!

Η κυβερνητική πλειοψηφία της Βουλής, μαζί και η ΝΔ, “κρύφτηκαν” κυριολεκτικά πίσω από τον Τσοχατζόπουλο για να βγάλουν “λάδι” όλους όσους στις διαδοχικές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συναποφάσισαν τις συμβάσεις των υποβρυχίων, όσους τις διαχειρίστηκαν και όσους πώλησαν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά σχεδόν “τζάμπα” στη Γερμανική HDW (σημερινή Thyssen Krupp) με 4,5 εκ. ευρώ και προίκα παραγγελίες 3 δις ευρώ!

Η κυβερνητική πλειοψηφία με συμπαίκτη τη ΝΔ παρέκαμψαν την επιστολή του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος ζητούσε, με την παραγγελία του στη Βουλή, διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών για αυτούς που συναποφάσισαν και διαχειρίστηκαν τις παραγγελίες των υποβρυχίων (με δυο λόγια τη μισή κυβέρνηση Σημίτη και τους Σπηλιωτόπουλο, Μεϊμαράκη). ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην ουσία έβγαλαν τους πάντες άρον – άρον ΑΘΩΟΥΣ και τα “φόρτωσαν” όλα στον Τσοχατζόπουλο.

Ανομολόγητος στόχος των δύο "συνεταίρων" είναι να βγουν στη συνέχεια τα αδικήματα παραγεγραμμένα και ο Α. Τσοχατζόπουλος να πέσει στα “μαλακά”!

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, υπεραμυνόμενος της υπόθεσής του, στην ουσία δεν ψέλισε ούτε ένα ουσιαστικό επιχείρημα, πέραν του ότι αναγνώρισε ότι πέφταν βροχή οι μίζες γύρω του, χωρίς, όμως να τον αφορούν!

Το πλέον συνταρακτικό επιχείρημα του Α. Τσοχατζόπουλου ήταν ότι τίποτα δεν έκανε μόνος του! “Μαζί τα κάναμε”, είπε στην ουσία ο Α. Τσοχατζόπουλος και τους πρόσθεσε κατάμουτρα: συνεχίζετε να κάνετε τα ίδια!

Πράγματι ο Α. Τσοχατζόπουλος τόνισε ότι όλες οι αποφάσεις ήταν συλλογικές, ενώ και τώρα ο Ε. Βενιζέλος, όπως είπε, συνυπέγραψε μια 'όμοια και χειρότερη συμφωνία για τα ίδια υποβρύχια!

πηγή ΙΣΚΡΑ

5d735c8a956ab9393f69f2e1297b19f4                                                                                                         

Τοποθέτηση Παναγιώτη Λαφαζάνη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ στη  Βουλή

Τοποθέτηση Σπυρίδωνα Χαλβατζή εκ μέρους του ΚΚΕ

http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=65326&cat_id=55

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=49633&catID=14

Ρεπορτάζ

 http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231105728

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή