Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Να φύγουν

arvanitis skoupa_high

clip_image002

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 19 & 20 ΟΚΤΩΒΡΗ!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!!!

Οι “ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ” χαιρετίζουν τις μεγάλες κινητοποιήσεις των εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, χαιρετίζουν τη συλλογική και ατομική δράση των πολιτών, που με κάθε τρόπο, ξεπερνώντας το φόβο, τα εκβιαστικά διλήμματα και την τρομοκρατία, εκδηλώνουν με όλους τος πρόσφορους τρόπους την αντίθεση και την οργή τους απέναντι στην πολιτική φτωχοποίησης που εφαρμόζει η τρόϊκα και η πειθήνια κυβέρνηση τους.

Πλέον όλοι καταλαβαίνουν ότι τα μνημόνια και οι πολιτικές βίαιης περικοπής μισθών, συντάξεων και εισοδημάτων των ασθενέστερων τάξεων, οι πολιτικές κατάργησης εργασιακών και συλλογικών δικαιωμάτων, οι πολιτικές εκποίησης του δημόσιου και εθνικού πλούτου, αποσκοπούν μόνο σ' ένα στοχο: το στόχο της περαιτέρω αναδιανομής του πλούτου υπέρ του κεφαλαίου, το στόχο της τρομοκράτησης ενός ολόκληρου λαού, που χρησιμοποιείται ως πιλοτικό πρόγραμμα για όλη την Ευρώπη.

Όμως είμαστε σίγουροι ότι τα σχέδια τους δεν θα περάσουν....Το ποτάμι ήδη ξεχείλισε. Οι μαζικές λαϊκές κινητοποιήσεις που ήδη προχωρούν, θα ενταθούν και θα συμπαρασύρουν στο διάβα τους όλα τα εμπόδια.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 19 & 20 ΟΚΤΩΒΡΗ!!!

 

clip_image002

Πάρος,14 Οκτώβρη 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου ,ο Σύλλογος Καφεστιατόρων Πάρου ,ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ,ο Σύλλογος Ηλεκτρολόγων ,ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Πολιτικών Μηχανικών,η ΕΛΜΕ Πάρου-Αντιπάρου και η Πρωτοβουλία Πολιτών Πάρου θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση

ΤΗΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ 2011

Πλατεία Μαντώ Μαυρογένους

11:00 πμ

ΚΑΛΟΥΜΕ

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ

Το Μέλλον Των Παιδιών Μας

Είναι Αλυσοδεμένο

Και Εμείς Θα Μείνουμε Με Σταυρωμένα Τα Χέρια ?

Σηκώνουμε Τα Μανίκια

και

διαμαρτυρόμαστε γιατί δεν αντέχουμε άλλο σ’αυτή τη φοροεισπρακτική πολιτική ,

στα συνεχόμενα φορολογικά χαράτσια που μας έχει εξαντλήσει οικονομικά και

ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ.

«δεν αντέχουμε και δεν μπορούμε να πληρώνουμε τα χαράτσια».

Πιστεύουμε ότι αν αγωνιστούμε όλοι μαζί με τέτοιου είδους κινητοποιήσεις,

που δυστυχώς για εμάς είναι ο μόνος τρόπος αντίδρασης, ίσως μπορούμε να περισώσουμε κάτι από την φορολογική λαίλαπα που μας επιβάλλεται.

Πρέπει, Ολοι μαζί από τούτο το νησί,απ’όλη την Χώρα ,να δώσουμε ένα μήνυμα αντίστασης η κατάσταση που βιώνουμε είναι τραγική και

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ

γι’αυτο και

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Μέσα από το σύνθημα «κλείνουμε τα πάντα για μια μέρα για να μην κλείσουμε για πάντα» , εκφράζουμε την αγωνία όλων για την ακολουθούμενη πολιτική που εφαρμόζεται και την οικονομική φιλοσοφία της Τρόικα, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια ολόκληρη την ελληνική κοινωνία σε χρεοκοπία και σε πλήρη εξαθλίωση.

Τονίζουμε ότι δεν είναι δυνατόν να διαλύεται μια κοινωνία και ένας σφικτά δεμένος εθνικός ιστός με την πρόφαση της σωτηρίας και του αδιεξόδου, που άλλοι δημιούργησαν, όπως δεν είναι δυνατόν να διαλύεται η επιχειρηματικότητα, το μικρεμπόριο και η ανάπτυξη χωρίς σοβαρό επιχείρημα ή λόγο.

κλείνουμε τα πάντα για μια μέρα για να μην κλείσουμε για πάντα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Καλούμε τους εργαζόμενους/ες σε μαζική και μαχητική συμμετοχή στην 48ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία, αλλά και στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις της χώρας την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη 19/20 Οκτωβρίου.

Το απεργιακό αυτό διήμερο πρέπει να σταματήσουν όλα στους χώρους εργασίας. Κανείς και καμιά δεν πρέπει να εργαστεί. Κανείς και καμιά δεν πρέπει να μείνει στο σπίτι του.

ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ να είμαστε στις απεργιακές συγκεντρώσεις και στους δρόμους. Στην Αθήνα να πάμε με πορεία στο Σύνταγμα και να μείνουμε εκεί όσο χρειαστεί περικυκλώνοντας τη Βουλή.

Αγωνιζόμαστε για:

•    Να διώξουμε την τρόικα και να ανατρέψουμε την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου αλλά και το δικομματικό  πολιτικό κατεστημένο

•    Να πάρουμε πίσω ότι μας έκλεψαν τα 2 τελευταία χρόνια σε μισθούς, συντάξεις, θέσεις εργασίας και δικαιώματα

•    Να ανοίξουμε το δρόμο για μια άλλη πορεία της χώρας μας και για θετική για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα διέξοδο από την κρίση με διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, σύγκρουση με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ευρωζώνης, ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, εθνικοποίηση – κοινωνικοποίηση των στρατηγικών κλάδων και επιχειρήσεων και ριζική αναδιανομή εισοδημάτων και δικαιωμάτων σε βάρος του  κεφαλαίου.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι, μικρομεσαίοι επαγγελματίες και αγρότες στους δρόμους των αγώνων.

Μπορούμε και πρέπει να τους ανατρέψουμε.

Τετάρτη, 19/10 προσυγκέντρωση 10:30π.μ. στο Μουσείο και πορεία στο Σύνταγμα

Πέμπτη, 20/10 ολοήμερη, και ολονύχτια αν χρειαστεί, παραμονή στο Σύνταγμα και περικύκλωση της Βουλής.

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

afisa_apergia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή