Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Μειοψηφία είστε Εσείς

29-10-2011 9-21-20 μμ

Από το εκλεκτό blog  http://roides.wordpress.com/

Το «ΟΧΙ» τιμήθηκε δεόντως, όπως ταιριάζει στις περιστάσεις που Εσείς δημιουργήσατε

Αν πάρει κανείς στα σοβαρά τις επίσημες δηλώσεις των κυβερνόντων, οι χτεσινές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας έγιναν από μια «φασίζουσα μειοψηφία»…

Πόσοι αναλυτές ή μη, πρέπει να συνεχίζουν να σας επαναλαμβάνουν ότι ο τρόπος που επιχειρείτε τη μείωση του ελλείμματος είναι αποδεδειγμένα αποτυχημένος;

Πότε θα καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε την άδικη αφαίμαξη, μέσω οριζόντιων αλλεπάλληλων φόρων, αποκλειστικά από αυτούς που ήδη πληρώνουν και δεν φοροδιαφεύγουν, δηλαδή τους αδύνατους και μικρομεσαίους.

Απορώ, εσείς, όπου όλες ανεξαιρέτως οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την περιορισμένη απήχησή σας στο εκλογικό σώμα, τολμάτε και μιλάτε για «φασίζουσες μειοψηφίες» απαξιώνοντας την οργή του κόσμου, που είναι –πάρτε το απόφαση- η συντριπτική πλειοψηφία.

Αυτές οι «φασίζουσες μειοψηφίες» αναρωτιούνται ακόμα με οργή που να βρίσκεται αυτός ο «θεσμός», ο «πυλώνας» της Δικαιοσύνης. Πόσοι από τα λαμόγια των διάφορων Βατοπεδίων, Ζήμενς, των κουνάμενων υποβρυχίων, των C4I, των Τσουκάτων, των Άκηδων των μεγαλοοφειλετών με τις υπεράκτιες τιμωρήθηκαν.

Δικαιοσύνη κύριοι. Δικαιοσύνη οικονομική, νομοθετική, εκτελεστική. Αυτό παραμένει το Μέγα Ζητούμενο. Αυτό είναι το μεγάλο έλλειμμα. Κανένα δάνειο, όσο χαμηλότοκο κι αν είναι, δεν πρόκειται να το ξεχρεώσει.

Σύμφωνα με την τελευταία που θα δημοσιευτεί αύριο στο Βήμα –εφόσον επαληθευτεί- δεν ξεπερνάτε το 15% (συγκεκριμένα 14,7%) στη πρόθεση ψήφου. Το ίδιο περίπου ποσοστό με το οποίο  ξεκίνησε κι ο μπαμπάς του σημερινού σας προέδρου, ο παπατζής με το ζιβάγκο, εκείνος του «Τσοβόλα δώστα όλα» που ακόμα πληρώνουμε.

[[Δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ RESEARCH για το ΒΗΜΑ της Κυριακής, δίνει: 22,2% στη Ν.Δ. 14,7% στο ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ (9,1% ), ΛΑΟΣ (6,3% ), ΣΥΡΙΖΑ (5,1% ), Δημοκρατική Αριστερά (4,2% ), Οικολόγοι Πράσινοι (3,4% ), Δημοκρατική Συμμαχία (2,6% ), Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών (1,8% )…]

Και πάψτε πια να θριαμβολογείτε περί του «νεότερου» κουρέματος που θα αποδειχτεί στη πράξη ότι όχι μόνο δεν μειώνεται το χρέος κατά 100 δισ. αλλά θα αυξηθεί τουλάχιστον κατά 30 δισ.+ ακόμη, σύντομα θα αποκαλύψουν το αποτρόπαιο πρόσωπό τους και οι λεγόμενες «γκρίζες ζώνες» της Νέας… σωτήριας διάσωσης.

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…

Ως Εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή