Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

H Δεύτερη τρόικα

setikosmo3

γραφικό του Αntista/chef

Δεν μας έφθανε η μία Τρόικα, η Αμερικανοευρωπαϊκή, αποκτήσαμε και δεύτερη Τρόικα,

κακέκτυπο

της πρώτης (και για αυτό πιο επικίνδυνη), την

Τρόικα Λοβέρδου - Ραγκούση - Διαμαντοπούλου (ή μήπως πάει αλλοιώς η σειρά;).

Είναι σαν αυτό που λένε στα χωριά μας! μάθανε οι υπομείονες ότι έχουν ανέβει στο κρεβάτι μας οι ανθύπατοι και πλάκωσαν και οι ίδιοι!

Δεν μας φθάνει ο ΡΑΪΧενμπαχ, έχουμε και τον Ραγκούση να θέλει να αποδείξει (στον ΡΑΪΧενμπαχ) ότι είναι βασιλικότερος του βασιλέως, όπως θέλει το ίδιο κάθε γιούσφουλ πραιτωριανός και πρόθυμος γενίτσαρος.

Ομως από την Τρόικα Διαμαντοπούλου - Λοβέρδου - Ραγκούση (με αυτήν τη σειρά;) πιο Τροϊκανοί είναι οι Μπενύτο και Καστανίδης. Των οποίων -και των δύο- οι τελευταίες αγορεύσεις στη Βουλή

όχι μόνον αυτά που λένε, αλλά κυρίως ο τρόπος που τα λένε, θα έφερνε δάκρυα στα μάτια κάθε νοσταλγού των Ιταλών κολονέλων όπως τους αποτύπωσαν οι Ιταλικές ταινίες του '60! Τέτοιος στόμφος, τέτοιος ναρκισσισμός, ούτε ο Βιτόριο Γκάσμαν στον «Φανφαρόνο».

Αυτοί οι άνθρωποι που όσον αποσυντίθενται, τόσον ξεφτιλίζουν τις λέξεις (ονόμασαν εισφορά αλληλεγγύης το πιο αισχρό χαράτσι), δεν μπορούν πια ούτε να διαχειριστούν τον φόβο που οι ίδιοι παράγουν.

Τους υποστηρίζουν πλέον μόνον τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι που πλούτισαν απ' τη δυαρχία του δικομματισμού, αυτοί που αποσιώπησαν λόγου χάριν τη δήλωση Πεπελάση (με όλο το ειδικό βάρος που έχει ένα τέτοιο πρόσωπο) για τη θλίψη του περί την «αήθη» συμπεριφορά Παπανδρέου, την «περιφρόνησή του προς τον λαό».

Τελειώνουν τα ψέματά (τους)...

ΣΤΑΘΗΣ Σ. 17.Χ.2011 stathis@enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή