Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Παραίτηση Νίκου Μαριάνου

 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο επικεφαλής στο  συνδυασμό της μείζονος Αντιπολίτευσης << Ενωτική Κίνηση Προόδου>> κ.Νίκος Μαριάνος .

12 σχόλια:

  1. ...εδω ο κοσμος χανεται,
    εις την Νησον Αντιπαρον,
    βαρκουλες αρμενιζουνε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και τι ηθελες να γινει δηλαδη, να σταματησει να κινειται το τοπικο συμπαν μεχρι να κατσει η μπιλια στην ευρω ή τη δραχμή;Αν εχει σοβαρους λογους, καλως παραιτηθηκε. Για να μην υπεγραφε και το πολιτικο του τελος θα προτιμουσα να μεινει ως ανεξαρτητος, αλλδικη του η επιλογη, ο καιρος θα την κρινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. esas mpvrei na mhn sas endiferei to nhsi ths antiparoy Ο.Μ , emas omvs mas endiferei kai mas niazei, ara kalo ua htan na mhn sxoliazate to uema efoson o kosmos xanete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου κάνει φοβερή απορία το γιατί? Και ότι το θέμα μένει ασχολίαστο γενικός στην Αντίπαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μένει ασχολίαστο στα μπλογκς, γιατί έξω δίνουν και παίρνουν τα σενάρια. Λάθος η κίνηση να γνωστοποιηθεί προχτες η πραξη του αλλά να διαβαστει η επιστολή όποτε γίνει συμβούλιο. Μέχρι τότε ο καθένας θα λέει το μακρύ και το κοντό του. Εκτός αν το έκανε επίτηδες, για να κανει μεγαλύτερη φθορά στην παράταξη που έφτυσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ala tosa na toy sernene oi syntrofoi toy !!!!ti na ekane o anuropvs ??den toys efthse pisteyv ekane kati poy aytos ueorise svsto, o kyrios marianos pisteyv pvs jerei kala ti kanei!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ανεπίτρεπτο να παραιτηθεί,κάποιους εκπροσωπεί...
    άσχετο για τον παραπάνω φίλο που κάνει τον κόπο να γράψει σχόλιο και το γράφει στα αραμαϊκα...έλεος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παντως για προεδρος συμβουλιου ηταν φοβερος, στα τελαιυταια συμβουλια μαλιστα ειχε παρει πολυ σοβαρα τον ρολο μεχρι που θα πιστευε κανεις οτι ηταν αυτος και οχι ο κ.Φαρουπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για τον 11΄04 ΦΙΛΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΠΙΣΤΕΥΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΙΑΝΟΣΈΚΤΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ??(ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΤΗΣ????)Ε Λ Ε Ο Σ.Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΑΜΑΙΚΑ.ΕΣΥ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8 φεβρουαρίου κι ακόμα να μάθουμε τους λόγους που οδήγησαν τον Μαριάνο σε παραίτηση. Τι το ήθελε κι αυτός να διαβαστεί στο συμβούλιο; Δεν ήξερε ότι ο δήμος συνεδριάζει μια φορά το μήνα καν; Όσο για τους προστάτες του στα σχόλια ας περιμένουν. Σαν χαλίφης στη θέση του χαλίφη (Κ.Φαρούπος) καλά τα πήγε στα τελευταία συμβούλια, σαν βεζύρης στη θέση του βεζύρη όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να αναρτηθεί η επιστολιτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ισως ποτε μη μαθουμε την αληθεια για τους λογους παραιτησης του.Παντως αν αυτο που ακουγετε οτι δηλαδη εχει παει την επιστολη παραιτηςης στο δημο και δεν δινει το οκ να την παρουν οι πρωην συμβουλοι του ειναι μεγαλο λαθος και πολυ πονηρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή