Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

2368_1_thumb[2]

 

Αγαπητοί φίλοι & φίλες,

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ απευθύνει από καρδιάς, ένα βαθύ, μεγάλο και ανυπόκριτο ευχαριστώ σε όλους εσάς που σε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, μας αναδείξατε ως την νέα κορυφαία πολιτική δύναμη των νησιών μας, περιβάλλοντας με απίστευτη εμπιστοσύνη την πολιτική μας πρόταση και στέλνοντας ένα κρυστάλλινο και ηχηρό μήνυμα για ακύρωση των αντιλαϊκών μέτρων του Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης της υποτέλειας.

Το τοπίο πλέον άλλαξε οριστικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί τη συντριπτική πλειοψηφία της αντιμνημονιακής και αντινεοφιλελεύθερης κοινωνικής αντίστασης, που ζητάει αταλάντευτη πολιτική στάση και εναλλακτικό ριζοσπαστικό πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, σε όφελος των πραγματικών αναγκών της κοινωνίας και όχι σε όφελος της ντόπιου & ξένου οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου.

Τις τελευταίες δεκαετίες, ποτέ κόμμα της Αριστεράς, δεν δέχτηκε τέτοια ομοβροντία πολιτικά ανήθικων επιθέσεων, λάσπης, διαστρέβλωσης των θέσεών του και συκοφαντιών όσο ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο από εκπροσώπους συμφερόντων εκτός Ελλάδας, όσο και από συμφέροντα στο εσωτερικό της χώρας, τα οποία, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαϊου, διέκριναν αμέσως τον κίνδυνο να τερματιστεί οριστικά από τον ΣΥΡΙΖΑ, η παρασιτική λειτουργία τους σε βάρος της κοινωνίας και της πατρίδας μας. Ακόμα όμως και ο πιο δύσπιστος δημοκρατικός προοδευτικός πολίτης απέναντι στο πρόγραμμά μας, δεν θα ανέμενε να συμπεριληφθούν σ΄ αυτόν τον ορυμαγδό απειλών & τρομοκρατίας, δυνάμεις της Αριστεράς, με τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να συνδιαμορφώσει ενιαίο λαϊκό μέτωπο στο πλαίσιο της στρατηγικής του για την ενότητα όλης της Αριστεράς και με στόχο την διακυβέρνηση του τόπου, υπέρ των λαϊκών κοινωνικών τάξεων.

Η συντριπτική πλειοψηφία όμως του κόσμου της μισθωτής εργασίας, οι νέοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες και οι φτωχοί και μεσαίοι αγρότες, αγνόησαν τις απειλές και έδωσαν περήφανο μήνυμα κοινωνικής & πατριωτικής αντίστασης, έχοντας στο χέρι και στην καρδιά το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο φόβος και η τρομοκρατία των ψευτοδιλημμάτων απέδωσε συγκυριακό μόνο αποτέλεσμα. Ο θλιβερός κυβερνητικός θίασος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, που προέκυψε ως αποτέλεσμα προειλημμένων αποφάσεων συναλλαγής, με στόχο τη νομή της εξουσίας, την πιστή εφαρμογή του αντιλαϊκού Μνημονίου και την εξυπηρέτηση του τραπεζιτικού κεφαλαίου, των ξένων τοκογλύφων και των διαπλεκόμενων οικονομικοεκδοτικών συμφερόντων, θα έχει απέναντί του μια μαχητική αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στη βουλή και μια δυναμική λαϊκή αντίσταση με επικεφαλής πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ έξω απ΄ αυτήν.

Φίλες και φίλοι,

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε περίτρανα ότι κρατάει τις υποσχέσεις του και δεν είναι διατεθειμένος να προδώσει τις λαϊκές κοινωνικές δυνάμεις που εκφράζει, συνεργώντας σε παρασκηνιακές μεθοδεύσεις που θέλουν το λαό στη γωνία, ηττημένο και εξαθλιωμένο. Από το λαό αντλούμε δύναμη, από αυτόν εμπνεόμαστε, μόνον σ΄ αυτόν λογοδοτούμε και μαζί με το λαό θα συνδιαμορφώσουμε πολύ σύντομα, μια νέα πορεία κοινωνικής δικαιοσύνης και εθνικής αξιοπρέπειας. Γιατί το μέλλον ανήκει στους κομιστές της ελπίδας!

27 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή