Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Συνάντηση Εμποροεπαγγελματίων της Αντιπάρου.

 

clip_image002

ΠΑΡΟΣ 02/12/2009

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΘΕΜΑ:Συνάντηση Εμποροεπαγγελματίων της Αντιπάρου.

Η «μεγάλη οικογένεια» των εμποροεπαγγελματιών, τα τελευταία χρόνια βιώνει τις συνέπειες της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες βρίσκονται συνεχώς στο στόχαστρο των οικονομικών επιτελείων της εκάστοτε κυβέρνησης, στο στόχαστρο του αδηφάγου τραπεζικού συστήματος. Κάθε μέρα βρίσκεται σε κίνδυνο η προσπάθεια μιας ζωής, το μέλλον των παιδιών μας.

Η μοναδική διέξοδος στα αδιέξοδα της αντιεπαγγελματικής πολιτικής, η μοναδική απάντηση μας είναι η ενότητα μας και η οργάνωση στον σύλλογο μας.

Ο εμποροεπαγγελματικός σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει αξιόλογη δράση για την υπεράσπιση των συμφερόντων των εμπόρων και θα συνεχίσει από σήμερα να παλεύει για τα συμφέροντα όλων των επαγγελματιών της Πάρου και της Αντιπάρου.

Στην τελευταία Γ.Σ. αποφασίσαμε ομόφωνα για την τροποποίηση του καταστατικού και έτσι έχεις το δικαίωμα να είσαι κι εσύ μέλος του Ε.Σ.

Σε καλούμε λοιπόν να προσθέσεις και εσύ την δύναμη σου στο υπόλοιπο δυναμικό του συλλόγου έτσι ώστε πιο δυνατά, πιο αποτελεσματικά να δώσουμε τις μάχες για την επιβίωση των επιχειρήσεων μας για να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες των δεκάδων προβλημάτων που μας απασχολούν.

Θα συναντηθούμε στην Αντίπαρο την Τετάρτη 9/12/2009 και ώρα 18:00

στο σχολείο, στην αίθουσα Καλουδά, έτσι ώστε να συζητήσουμε και με τους άλλους συναδέλφους μας, ώστε να αποφασίσουμε και να δημιουργήσουμε την επιτροπή του σωματείου στην Αντίπαρο ,του συλλόγου μας στη βάση της ομόφωνης απόφασης της Γενικής Συνέλευσης μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς ,

Ο Πρόεδρος

Αλιπράντης Απόστολος

και από την Φωνή της Πάρου 11/12/2009

11-12-2009 3-32-13 μμ

1 σχόλιο:

  1. Πολύ σωστή κίνηση. Ευχομαι να λειτουργήσει συντονισμένα και ομαδικά. Ελειπε απο το νησί.

    Με την ευκαιρία να πω και τα παρακάτω:

    -Υπάρχει δυνατότητα τα ισχύει το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων σωστά?
    -Υπάρχει δυνατότητα, οταν έρχετε τουρίστας το χειμώνα να αγοράσει ενα χαρτί υγείας και νερό?
    -Υπάρχει δυνατότητα να μην κάνουμε "εισαγωγή" κυριακάτικων εφημερίδων?

    Ευχαριστώ και καλή αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή