Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Φωτογραφίες

1207pod13 (Large)

ΑP Kostas Tsironis

1449811

ASFALITIS

_1_~3

8-12-2009 10-15-43 πμ

2 σχόλια:

  1. "Αυτές οι μέρες ανήκουν στον Αλέξη" αλλά τα σχετικά post ανήκουν στον αστυνομικό(ή μπάτσο), στον κουκουλοφόρο, στις μολότοφ, στον δαιμόνιο υπουργό Χρισοχοίδη και στα δελτία τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

    Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω με την ανάρτηση και την θεματολογία της. Είναι αντιφατική.Διέκρινα μόνο τρεις φωτογραφίες ουσιαστικές όλες οι άλλες ήταν εκτός τίτλου.

    Γιατί θέλουμε να θυμόμαστε τα κακώς κείμενα? Αυτό μας έμεινε από τον περσινό Δεκέμβρη?Οι καταστροφές οι μπάτσοι και οι γνωστοί άγνωστοι με τον κλεφτοπόλεμο τους.
    Αν αυτό μας έμεινε συγχαρητήρια στην πολιτική ηγεσία στα ΜΜΕ και στις εφημερίδες που κατάφεραν μαεστρικά να αλλοτριώσουν τον κοινωνικό χαρακτήρα των γεγονότων και να το ανάγουν σε ένα βανδαλιστικό γεγονός.

    Οι μαθητές, οι φοιτητές χάθηκαν και ο κουκουλοφόρος έγινε πρωταγωνιστής.
    Δεν είναι όλα αυτά τα Δεκεμβριανά...

    είναι κάτι πιο αθώο πιο ουσιαστικό πιο γόνιμα αντιδραστικό, μακριά από πολιτικούς μανδύες και μάχες αριστερών δεξιών. Είναι η αντίδραση του μαθητή και του φοιτητή που βγήκε στο δρόμο για να αντιδράσει και φωνάξει....Αυτόν και το όραμα του πρέπει να προβάλουμε να ενισχύσουμε και να αναβιώνουμε κάθε 6 του Δεκέμβρη.

    Ibis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ-η Ibis
    Nα συμφωνήσω αμέσως ότι το post (Αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη) ούτε συμβαδίζει απόλυτα με τον τίτλο του ούτε εμπεριστατωμένο είναι ούτε με κοινωνιολογικές αναλύσεις φορτωμένο και με μόνες λέξεις μια ανακοίνωση του Συνασπισμού.
    Βεβαίως είχε προηγηθεί μια ομιλία του Αλέκου Αλαβάνου όπου κατά την γνώμη μου προσπάθησε να αναλύσει την κοινωνία του Δεκέμβρη και να αφουγκραστεί τις αιτίες της εξέγερσης της νεολαίας κυρίως.
    Απλά ο γράφων συμμετέχοντας σαν διαδηλωτής(όχι εξεγερμένος) κατά της κρατικής βίας πέρυσι και φέτος είδε σκηνές απίστευτης αστυνομικής βίας(πότε θα γίνει προστάτης και φίλη του πολίτη η ελληνική αστυνομία?) οπότε μάλλον επηρεασμένος και από την στάση του Σερίφη Χρυσοχοίδη τις παρουσίασα
    Κατά άλλα κάθε εξέγερση έχει και κακώς κείμενα…Δεν ξέρω πόσο αθώα ήταν τα Δεκεμβριανά αλλά σίγουρα αθωότερα από τις βόμβες μολότοφ του Βουλγαράκη του Εφραιμ της απάτης του Χρηματιστηρίου κλπ. Και σίγουρα είχε δίκαιο.
    Με ένα όραμα μια δικαιότερης κοινωνίας υπάρχει αυτό το blog με η χωρίς ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή