Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

 

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Μορφωτικός Εκπολιτιστικός και Αθλητικός

Σύλλογος ( Μ.Ε.Α.Σ. ) ΩΛΙΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

image001

Αντίπαρος 28/09/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ναυτικός όμιλος Αντιπάρου, μετά από πρόσκληση του Ναυτικού ομίλου Μυκόνου, συμμετείχε με 11 αθλητές (την μεγαλύτερη αποστολή από όλα τα νησιά…..) στους διασυλλογικούς αγώνες ιστιοπλοϊας σκαφών τύπου optimist & laser που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 25-26/09/2010 στο λιμάνι της Μυκόνου.Στους αγώνες έλαβαν μέρος όμιλοι από τα γειτονικά νησιά της Πάρου,Σύρου,Τήνου,Μυκόνου.Οι καιρικές συνθήκες ήταν κατάλληλες, έγιναν 6 συνολικά ιστιοδρομίες και ήταν μια καλή ευκαιρία απόκτησης εμπειριών για τους αθλητές του ομίλου μας, ειδικά τους μικρότερους σε ηλικία, που συμμετείχαν πρώτη φορά σε αγώνες έξω από την Αντίπαρο.

Η αποστολή επέστρεψε με 3!!! κύπελλα και γενικά όλα τα παιδιά τα πήγαν υπέροχα κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους κ. Χατζηγρηγορίου Κοσμά Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών του ομίλου μας έχουν ως εξής:

Kατηγορία OPTIMIST

MΠΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 2ος στην γενική κατάταξη και 1ος στα αγόρια

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ 3η στην γενική κατάταξη και 2η στα κορίτσια

ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (του Ι.) 8ος στην γενική και 5ος στα αγόρια

ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ 9ος στην γενική και 6ος στα αγόρια

ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 11ος στην γενική και 8ος στα αγόρια

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ 12η στην γενική και 4η στα κορίτσια ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 18ος στην γενική και 10ος στα αγόρια

ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (του Α.) 20ος στην γενική και 11ος στα αγόρια

ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 23ος στη γενική και 13ος στα αγόρια

ΑΠΟΚΟΤΟΣ ΝΙΚΟΣ 29ος στη γενική και 17ος στα αγόρια.

Κατηγορία LASER

ΦΑΡΟΥΠΟΥ ΒΙΚΥ 6η στην γενική και 1η στα κορίτσια.

Ευχαριστούμε τον Ναυτικό όμιλο Μυκόνου για την φιλοξενία και την άρτια οργάνωση των αγώνων οι οποίοι έγιναν με την στήριξη του ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ, του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. και του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ, θεσμοί που στο νησί της ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ μέχρι τώρα έχουν αρκεστεί μόνο σε υποσχέσεις και ατελείωτα θα!!!!!!!!!!

Tα αποτελέσματα και οι φιλότιμες προσπάθειες των μικρών μας αθλητών, μας δίνουν κουράγιο για την μελλοντική ύπαρξη του ναυτικού ομίλου. Ελπίζουμε… ότι η νέα δημοτική αρχή θα κοιτάξει με άλλο βλέμμα αυτή την προσπάθεια για το καλό των παιδιών του νησιού μας.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Φαρούπος Αναστάσιος Τριαντάφυλλος Ιωάννης

mykonos_006

mykonos_015

mykonos_024

mykonos_035

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στο προπονητή του ομίλου,στον όμιλο μα πρωτίστως στα παιδιά.
    Εύχομαι διάρκεια στις επιτυχίες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΩΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ[ ΔΗΛ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ] ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ Π.Χ ΧΩΡΟ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!!!!!!!! ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή