Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ομιλία Νίκου Μαριάνου

Ομιλια για τον Τουρισμο Σεπτ. 2010 (1)

28 σχόλια:

  1. Ακουσατε ακουσατε. Στο καπηλειο του Νικου ομιλία για τον τουρισμό. Μόνο για επαγγελματίες.

    Θα φάμε, θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κεφτεδακια απο τον Οικονομολογο Δημαρχο θα εχει ? Τσιπουρο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν οι ιδεες σου Κ.ΜΑΡΙΑΝΕ ειναι σαν αυτες που εκαναν το μαγαζι σου να δουλευει μονο 15 μερες τον αυγουστο αστο καλυτερα.Τα βηματα θα τα κανεις ενα ενα ,πρωτα θα οργανωσεις το μαγαζι σου να δουλευει καλα 60-70 μερες οπως ολα τα αλλα του ειδους σου και μετα θα ερθω να ακουσω τις ιδεες σου Υ.Γ εχει και ο κ.πατελης επιχειριματικες ιδεες;Μηπως εχετε υπερεκτιμησει τις ικανοτητες σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδη δουλεύει 15 μερες και στις υπόλοιπες κανει τουρισμό, γιαυτό το κατέχει το αντικείμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den eimai me to kyrio mariano

    alla ayto to epipedo syzitisis den odigei pouthena
    oute me prosvoles oute me yponooumena
    parte alliws dioti tha vroume oloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακριβώς. Ας μιλήσουν με επιχειρήματα κι όχι με αστειάκια όσοι έχουν να πουν κατι πέρα απο αστεία τύπου Σεφερλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασφαλώς και οι προσβολές δεν βοηθάνε πουθενά.Αλλά προκειμένου να κρίνεις την καταλληλότητα κάποιου ως μελλοτνικό δήμαρχο λαμβάνεις υπόψιν και την επαγγελματική του σταδιοδρομία, τον χαρακτήρα του κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. As eimaste loipon ligo pio diakritikoi kai exisou prosektikoi sta logia kai propantwn sti PSIFO mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αμα με την ιδια ελαφροτητα που γραφετε στα σχολια σαχλαμαριτσες κι ο διαχειριστης τις αφηνει να αιωρουνται σαν κουραδακια, χειριζεστε και την πολιτικη σας σκεψη και τις ζωες σας γενικοτερα, ΠΑΕΙ, το χασατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αναφερόμενος στον ανώνυμο που κρίνει τον κ. Μαριάνο από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, ας μας πει τι δουλειά κάνει και ο ίδιος. Είναι πολύ άδικο να καταδικάζουμε κάποιον με αυτόν τον τρόπο. Οσο για σενα φίλε ανώνυμε, αν κρίνουμε τις δική σου γνώμη, καταλαβαίνουμε γιατί αυτός ο τόπος δεν πάει μπροστά. Φτωχά μυαλά,κακόγουστα σχόλια και κακία δεν αρμόζουν σε ανθρώπους πολιτισμένους και λογικούς. Ειναι καιρός να δίξουμε τον καλό μας εαυτό επιτέλους!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. για όλα φταίει ο διαχειριστής και φυσικά και για το ότι κανένας δεν γράφει μια κουβέντα για τον Τουρισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πριν το τσιπουράδικο ο κ. Μαριάνος ήταν οικονομικός διευθυντής της ΗΡ αν δεν απατώμαι. Ψηλή θέση με μεγάλες ευθύνες και σίγουρα κάποια οργανωτικά προσόντα. Άλλωστε κάποιος με πολύ επιτυχημένη επιχείρηση με μεγάλη σεζόν ποτέ δε θα μπει υποψήφιος δήμαρχος γιατί δεν θα προλαβαίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητε The O ! Για εξηγησε μου πως απο Ψηλη θεση με μεγαλες ευθυνες και οργανωτικα προσοντα οπως λες , πως βρεθηκε Τσιπουρας και Υποψηφιος Δημαρχος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν γνωρίζω. Φαντάζομαι ότι ήταν απόφασή του να κάνει οικογένεια και να ζήσει στην Αντίπαρο μια καλύτερη ζωή, τόσο απλά. Ίσως να είμαι αφελής και να είναι διαφορετική η πραγματικότητα. Θα τον ρωτήσω. Εσύ υπονοείς κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο καθε ενας κανει τις επιλογες του στη προσωπική και επαγγελματική του πορεία όπως κρίνει. Πρεπει να αρχισουμε να αναφερουμε τη ζωή του κάθε ένα και το αναλιτικό του βιογραφικό? Μην τα σκαλίζετε πολύ πολύ γιατί δεν συμφέρει ούτε τους απέναντι. Αν αρχίσουμε το ψάξιμο θα βρωμίσει ο τόπος. Αλλωστε η ζωή έχει τα πάνω έχει και τα κάτω της. Η κακία θα σας εξωντώσει στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς τον κ. ΑΦ. Θα σας έλεγα τι δουλεία κάνω, αλλα καλυτερα να σα πω τι δουλεια ΔΕΝ κάνω: Δεν συνεταιρίζομαι φασίστες, ούτε τη σάρα και τη μάρα.

    Επίσης να σου εκμυστηρευτω και στοιχεία χαρακτηρα μου: Δεν είμαι αριβίστας, ούτε ψευτοκουλτουριάρης, ούτε γλύφω εκεί που έφτυνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ισως φτύνεις εκεί που γλύφεις... Πάλι άκυρος είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ποιος θυμάται που έφτυνε και που έγλυφε ο Μαριανός πάντως όχι
    ο Λεβεντάκης τους γλύφει όλους και ησύχασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για ενημερώστε με σας παρακαλώ γιατί είμαι νέος στο προσκύνιο. Ο συνεργάτης του κ. Μαριάνου που συχνά αναφέρεται από μερικούς ως φασίστας είναι μέλος κάποιας ακροδεξιάς οργάνωσης ή έχει κάνει κάτι που να δικαιολογεί τους ακραίους χαρακτηρισμούς ορισμένων; Σε λίγο καιρό θα ψηφίσω και θέλω να ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητε The O, δεν ζητάμε από κανέναν δήλωση φρονημάτων, ακόμα και από αυτόν που εντεταλμένα το έκανε στο παρελθόν.

    Οι υποψήφιοι για δήμαρχοι κάνουν τις επιλογές τους με τα δικά τους κριτήρια. Μοιραία βέβαια οι συνεργάτες καταδεικνύουν και την προσωπικοτητα του επικεφαλής.

    Διαμορφώνεις άποψη ελεύθερα, ακροάζεσαι, αισθάνεσαι. Και ψηφίζεις ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θέλω απλώς να ξέρω κάποια πράγματα π.χ. άλλο κάποιος πριν 40 χρόνια να ήταν 20χρονος αστυνόμος επί χούντας και άλλο στις προηγούμενες εκλογές να ήταν υποψήφιος με το ΛΑΟΣ. Δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα, απλώς να μαζέψω πληροφορίες ώστε να σχηματίσω γνώμη για τις επιλογές μου.
    Αν ο κύριος για τον οποίο αναφερόμαστε είναι όντως βασιλοχουντικός όπως διάβασα στον φιλελεύθερο, εγώ προσωπικά θα ήθελα να το ξέρω.
    Τόσο απλά,
    χωρίς υπονοούμενα,
    χωρίς εξυπνάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και οχι χουντα. Επείσης ο Βασιλιας''την εχει κανει ''από την χώρα πριν αρκετό καιρό. Μη φοβάσαι, δεν θα ξανάρθει... ΑΛΛΆΞΑΜΕ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ-ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ !!! Αλλάξτε λίγο νοοτροπία και ανοιξτε τα αυτια σας και τα μυαλά σας. Μη βιάζεστε να παρεξηγήσετε τις προθέσεις κανενός και ακούστε όλες τις απόψεις.Απορώ πώς φοβόμαστε το παρελθόν τόσο πολύ και ξαναεκλέγουμε τους ιδιους και τους ιδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγώ προσωπικά δε φοβάμαι τίποτα, απλώς θέλω να ξέρω κάποια πράγματα γι'αυτούς που θα ψηφίσω.
    Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν αυτό μερικοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητέ Τεό αντί να ψάχνεις μέσα από τα μπλογκς και τα ψευδώνυμα την αλήθεια για το ποιόν του καθενός αναζήτησε την ρωτωντας απευθείας τους υποψηφίους. Και περίμενε λίγο, ακόμα είναι νωρίς, ούτε μια ιδέα για το μετά και το πως δεν εχει δημοσιοποιηθεί. Βιάζεσαι από τώρα να δεις ποιον θα ψηφίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Επειδη διαβασα κατα τυχη τα περιφημα σχολια μερικων, καθως και τα διαφορα "κακογουστα κουτσομπολια" σας, ενα εχω να σας πω.. ειστε ολοι εκει στην Αντιπαρο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ που εχετε υποψηφιους τετοιους ανθρωπους.. και δεν ειναι αστειο. Ο καιρος θα σας δειξει ποσο τυχεροι πραγματικα ειστε. Καλη ψηφο λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και εγω πιστευω οτι ειμαστε πολυ τυχεροι...καλυτερα και απο ΛΟΤΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή