Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Εξώδικη απάντηση


Από τον κ.Λεβεντάκη λάβαμε το εξής email

Αγαπητέ blogger
σας αποστέλλουμε την εξώδικη απάντηση μας προς την κ.Μανέτα Φαρούπου Βαρβάρα
και σας παρακαλούμε θερμά να την αναρτήσετε στο blog σας
ευχαριστούμε εκ των πρότερων
Γιάννης Λεβεντάκης

ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ιωάννη Εμμανουηλ Λεβεντάκη, κάτοικο Αντιπάρου

Κων/νου Ιωάννη Φαρούπο, κάτοικο ομοίως

Ελένη Βιάζη, συζ, Γ. Αναγνωστοπούλου, κάτοικο ομοίως

ΚΑΤΑ

Βαρβάρας Φαρούπου Μανέτα, Προέδρου Κοινότητας Αντιπάρου, κατοίκου Αντιπάρου

Σε απάντηση της από 25-1-2009 εξώδικου διαμαρτυρίας-πρόσκλησής σας, έχουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

1) Αρχικά υπήρξε προβληματισμός, για το αν θα έπρεπε να απαντήσουμε και αυτό γιατί το έγγραφό σας αυτό δημιουργεί τις σκέψεις ότι προφανώς δεν καταλαβαίνετε την απλή, σκληρή, δύσοσμη πραγματικότητα! Η απάντησή μας δίνεται, μήπως και αντιληφθείτε την δυσχερή θέση σας, μια και κανένας άλλος δε σας βοηθάει να καταλάβετε τα αυτονόητα.

2) Στον καθένα από μας και σε όλους μαζί απευθύνετε την κατηγορία ότι σας κατηγορούμε, ότι σας αμφισβητούμε, ότι ζητάμε την παραίτηση και την απομόνωσή σας, για να αποκατασταθεί η Δημοκρατία και να σωθεί η Αντίπαρος.

Πάλι δεν καταλάβατε, γι’ αυτό και το επαναλαμβάνουμε.

Τίποτα από όλα αυτά δε λέμε εμείς.

Τα λένε τα στοιχεία, τα λένε τα έγγραφα, τα λένε οι εκθέσεις των επιθεωρητών, τα λένε οι ποινικές διώξεις, τα λένε οι πειθαρχικές διώξεις, τα λέει η παράνοια στην οποία οδηγήσατε το νησί.

3) Επειδή κρατάτε σαν σημαία την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου, που από νικητές με δύο (2) ψήφους διαφορά, μας “έδωσε” ηττημένους με μια (1) ψήφο, παρά την αντίθετη άποψη, που διακριτικά, αλλά άμεσα υπέδειξε το Συμβούλιο Επικρατείας, θέλουμε να επισημάνουμε ότι και “οι κρίνοντες κρίνονται”. Και αυτή η απόφαση, παρά την δικονομική αδυναμία προσβολής της, αποτέλεσε τεράστιο Δικαστικό σφάλμα.

Η απόδειξη είναι προφανής. Όταν μια πρόεδρος μέσα από την άμετρη φιλοδοξία της, παραβιάζει το νόμο, πλαστογραφεί τη βούληση των πολιτών και προσθέτει στο “πουγκί” της 37 παράνομες ψήφους, είναι μικρό και ασήμαντο να σημαδέψει ψηφοδέλτια ψηφοφόρων, για να τους αναγκάσει να την ψηφίσουν, όπως καταγγείλαμε και όπως αποδείξαμε σε “ώττα με ακουόντων”.

Αν λοιπόν δεν υπάρχει αναστολή να προβεί κάποιος σε κακουργηματικές ενέργειες, έχει δυσκολία να “σημαδέψει” ψηφοδέλτια ψηφοφόρων;

4) Επειδή προφανώς τίποτα δεν έχετε καταλάβει από τα διαδραματιζόμενα, επιγραμματικά, σας γνωρίζουμε ότι έχετε εμπλακεί σε παράνομες ενέργειες, πρωτόγνωρες για τα ελληνικά δικαστικά και πολιτικά δεδομένα.

Και κανένας Παυλόπουλος, κανένας περιφερειάρχης, κανένα κομματικό στέλεχος δε μπορεί να σας σώσει, γιατί μέσα στην απέραντη αφέλειά σας, πιστεύετε ότι η πολιτική χειραγωγεί την Δικαιοσύνη. Λάθος, τεράστιο λάθος, γιατί στη ζωή και σε ‘μια’ ευνομούμενη πολιτεία, “εστίν δίκης οφθαλμός ος τα πάνθ ορά ” και η Δικαιοσύνη αποτελεί ανάχωμα , σε ενέργειες και πράξεις τέτοιου είδους.

5) Επειδή με το έγγραφό σας αυτό “ζητάτε και τα ρέστα”, έναντι της τεράστιας οφειλής σας, στον Νόμο, στην Δικαιοσύνη, στην Κοινωνία της Αντιπάρου, στην ευπρέπεια, σας ΑΠΑΝΤΑΜΕ ότι τα αναφερόμενα στις δηλώσεις μας ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ στην πιο θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουμε, είναι δε ελάχιστα μπροστά στο μέγεθος των αυθαιρεσιών και παρανομιών σας και ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ότι παρ’ όλο αυτά δεν έχετε την ευαισθησία της παραίτησης και της φυγής σας, ώστε να σωθεί το νησί μας από έναν άνθρωπο που διαμόρφωσε και διάπλασε απαράδεκτες καταστάσεις. Η παραίτηση σας θα ήταν ότι σας απομένει να κάνετε, θα ήταν πράξη συγνώμης και κυρίως θα σας προφύλασσε από την αποκαθήλωση σας, που προφανώς θα αναλάβει να κάνει η δικαιοσύνη.

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας αρμόδιος δικαστικός επιμελητής ή άλλο κατά Νόμο αρμόδιο όργανο να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε εκείνη προς τη οποία απευθύνεται για τη γνώση της και για κάθε έννομη συνέπεια αντιγράφοντας στην έκθεση επίδοσης του ολόκληρο το περιεχόμενό αυτής.

Δυστυχώς πριν από το κλείσιμο της απάντησής μας αποδείξατε ότι ο παραλογισμός σας δεν έχει αρχή και δεν έχει τέλος. Και αυτό γιατί ενώ είσαστε σε αργία και πρέπει να απέχετε από οποιαδήποτε ενέργεια σαν πρόεδρος της κοινότητας Αντιπάρου, όλο αυτό το διάστημα της αργίας σας βρίσκεστε στην κοινότητα, υπαγορεύετε, δίνετε εντολές, εκδίδετε παραπλανητικά δελτία τύπου με την υπογραφή σας ως προέδρου, συγκαλείτε κοινοτικά συμβούλια στα οποία προεδρεύετε εισηγείσθε και αποφασίζετε, παρά τις έντονες αντιδράσεις μας, τις διαμαρτυρίες μας και τον εξαναγκασμό μας σε αποχώρηση. Αγνοείται ότι αυτό αποτελεί κραυγαλέα παρανομία, δημιουργεί ακυρότητα των αποφάσεων αλλά αποκαλύπτει εκείνο που καταγγέλλουμε συνεχώς, ότι δηλαδή γράφετε “στα παλιά σας τα παπούτσια την έννομη τάξη”. Εδώ θα πρέπει να αναφωνήσουμε όλοι “ΖΗΤΩ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ”!!!

Πάρος, 9-2-2009

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Σπύρος Λάβδας

4 σχόλια:

  1. PO PO PO PO PO PO re paidia afto einai fwtia kai lavra......ti na sholiaseis afto pou einai sigouro einai oti i vassilisa opos tin apokalite kirie leventaki tha hasei gia liges meres ton ipno tis, mehri o tridaganas na apntisei me tin sira tou kai outo kathexis, re LEVENTAKI HRISE MOU ANTHRWPE DE TA VRISKETE NA KATEVITE ME ENA ENIAIO SINDIASMO NA TELIONOYME??????VALTE NERAKI STO KRASI SAS AFOU IPARHEI ERWTAS!!!!!!!!!POLI LOVEEEEEEEE POLI LOVEEEE OLOI OI ERWTEVMENOI TA IDIA PERNAME RE GAMOTO!!!!ade pliasiazei kai tou agiou valentinoy.......kai xekinisate apo twra na antalazete exwdika erwtikou periehomenou....ade vre kai i wra kali!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικά φύλαρχος βασίλισσα κοτζαμπάσης η πρόεδρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλές λέξεις και θα μπερδευτεί και πάλι η κα... Amelie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστεύεις ότι η λογοκρισία και ειδικά η ολοκληρωτική εξαφάνιση μιας είδησης είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα δικτατορικών, αυταρχικών, ολοκληρωτικών καθεστώτων; Συνώνυμο χωρών όπως η Κίνα, το Ιράν, η Σ. Αραβία;

    Σου δίνουμε την ευκαιρία να αλλάξεις γνώμη

    http://indy.gr/analysis/na-antistathoyme-stin-dikatoria-ton-mme-diadste-ayt-tin-eidisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή