Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ναι γίνεται άμα δεν ξέρουμε τι μας γίνεται

 

venizelos-proti-afisa image[10] samaras beni[17]

και απο http://www.enikos.gr/stathis/29534,Petaei_o_gaidaros;_An_pisteyeis_oti_eina.html

Πετάει ο γάιδαρος; Αν πιστεύεις ότι είναι αητός, πετάει!...

 

«Ναι, γίνεται!» - το άσπρο, μαύρο..!

«Ναι, γίνεται!» - και ο λαγός στιφάδο..!

«Ναι, γίνεται!» - αυτό είναι το προεκλογικό σύνθημα του Μπενίτο και

«Ναι, γίνεται» - εξακολουθούν να μας δουλεύουν!

Για αυτούς όλα είναι «επικοινωνιακά», για αυτούς τους πολιτικούς, τύπου Βενιζέλου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη, Ντόρας το παν είναι να μας εξαπατήσουν για μια ακόμα φορά!

Γίνεται;

«Ναι, γίνεται» απαντά ο επικοινωνιολόγος που πατρονάρει τον πολιτικό – μάλιστα, εν προκειμένω με τον πιο φτηνιάρικο τρόπο, απλώς μιμούμενος το προεκλογικό εκείνο σύνθημα του Ομπάμα «ναι, μπορούμε».

Οι πολιτικοί αυτοί εξακολουθούν να μη μας παίρνουν στα σοβαρά.

Πάνω απ’τα κεφάλια μας πλανώνται κίνδυνοι, απειλές και σπάθες του Δαμοκλή έτοιμες να κόψουν από Ιούνιο, ένα ακόμα 40% των πετσοκομένων ήδη μισθών. Ακούγονται «φήμες» (διάβαζε διαρροές που προλειαίνουν το έδαφος) για περικοπή του 13ου και 14ου μισθού, καθώς και για άλλες Πληγές του Φαραώ που έρχονται καταπάνω μας.

Αν ρωτήσει κανείς τον κ. Βενιζέλο για όλα αυτά, ή τον κ. Σαμαρά, ή την κυρία Μπακογιάννη, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε (και να μας ψηφίζετε) θα λάβει ως απάντηση.

Όχι, οι άνθρωποι δεν έχουν βάλει μυαλό. Αντιμετωπίζουν τον λαό ως όχλο που μπορούν να εξαπατούν. Τους πολίτες ως πελάτες που μπορούν να εκμαυλίζουν. Και ως ραγιάδες που μπορούν να ληστεύουν.

Όχι, δεν έχουν βάλει μυαλό – αν και, δεν είναι θέμα μυαλού, ούτε ηθικής. Είναι θέμα διατεταγμένης υπηρεσίας. Τόσα χρόνια

oι πολιτικοί αυτοί και τα δύο κόμματα του συστήματος, είναι ταγμένοι στην υπηρεσίας της Διαπλοκής και για αυτό η Διαπλοκή τους προβάλει εκ νέου.

Μάλιστα ως σωτήρες!

Ποιους; Αυτούς που ξανάφεραν τους Γερμανούς!

Όμως, δεν προσπαθούν μόνον να μας εξαπατήσουν τα ανδρείκελα της Τρόικας, προσπαθούν και να μας εκβιάσουν.

Την «ακυβερνησία» επισείει εναντίον μας ως κίνδυνο ο κ. Σαμαράς, λες και δεν κυβερνά ήδη με σιδηρά πυγμή η Τρόικα, λες και δεν θα συνεχίσει να κυβερνά με ακόμα μεγαλύτερη σκληρότητα η εν λόγω Συμμορία των Τοκογλύφων, αν το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι συντριπτικό για τα δύο κόμματα που την υπηρετούν. Που σκλάβωσαν

την Ελλάδα σε ένα νέο ζυγό Οθωμανικού τύπου. Παρά ταύτα, ωσάν τίποτα να μην έχει αλλάξει,

αυτά τα δύο κόμματα, συνεχίζουν αμετανόητα στα ίδια. Σαν να μη φθάσαμε έως εδώ και εξαιτίας της διαφθοράς, ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής προσπαθούν οι ξετσίπωτοι. Μόνον τη μάνα του ταξίτζη μάλιστα μυστακοφόρο δεν έχει προλάβει έως τώρα να διορίσει ο χερ Βορίδεν.

Κάτι τέτοια προφανώς εννοεί ο Μπενίτο (και τα ΜΜΕ που τον υποστηρίζουν) όταν λέει «αρχίζουμε». Εννοεί «συνεχίζουμε» στου κακού τη στράτα – της Διαφθοράς και στην πεπατημένη – της Διαπλοκής.

Γίνεται;

«Ναι, γίνεται!», αν τους ξαναψηφίσουμε, γίνεται. Υπερψηφίστε τους κι όχι μόνο το 40% των μισθών θα μας κόψουν τον Ιούνιο, όχι μόνον θα εκχωρήσουν τον φυσικό πλούτο της χώρας, αλλά και την ίδια την Ελλάδα στο τέλος θα διαμελίσουν, όπως προσπάθησαν να κάμουν στην Κύπρο με το Σχέδιο Ανάν – ή μήπως

δεν γνώριζαν από τότε για τον φυσικό πλούτο του Μαρτυρικού Νησιού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή