Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Κοινωνίες που δεν στηρίζουν τα παιδιά τους και τον αθλητισμό είναι καταδικασμένες

P1010434 (Large)

η αγωνιστικοτητα ,ο ζηλος για διακριση, οι ικανοτητες των παιδιων

το μερακι και οι γνωσεις του αξιου προπονητη ,η αμεριστη συμπαρασταση ορισμενων γονεων αρχισαν δειλα-δειλα να φερνουν τα πρωτα καλα αποτελεσματα σε πανελλαδικο επιπεδο πλεον.

μετα λοιπον την αξιοπρεπεστατη συμμετοχη αθλητων του ομιλου μας στα πανελληνια πρωταθληματα ιστιοπλοιας στο φαληρο και την ιτεα τον ιουνιο

ο ομιλος με μια απο τις μεγαλυτερες συμμετοχες σκαφων ελαβε μερος στο περιφερειακο πρωταθλημα οπτιμιστ νησων αιγαιου παιδων-κορασιδων που εγινε στη μηλο 5-6/9.

θεσεις οπως η πρωτη στη γενικη καταταξη του ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΜΠΑ που ουσιαστικα ανηκει στον ΝΟΑ  αφου εδω και εναμιση χρονο αυτος και ο μικρος αδερφος του ΣΠΥΡΟΣ  προπονουνται στην αντιπαρο .(οι μεταγραφες τους στον ομιλο μας τελειωνουν αυτες τις μερες). η ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ δεκατη στην γενικη καταταξη και πεμπτη στα κοριτσια, η ΝΤΟΤΣΙΚΑ ΑΣΗΜΙΝΑ τριακοστη στην γενικη. ο ΚΩΝ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ τριακοστος ο ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  τριακοστος εκτος, αλλα και τα πιο μιρα παιδια του ομιλου οπως η ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (42η) ο ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΠΕΤΡΟΣ (58ος) ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ(66ος) ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΔΗΜ.(70ος) κανουν τον ομιλο μας ετοιμο να κοιταζει στα ισα ναυτικους ομιλους με ιστορια ετων.

ενας ορφανος σχεδον λοιπον ομιλος χωρις καν υποτυπωδεις εγκαταστασεις χωρις καν τουαλετες και μερος να αλλαζουν τα παιδια τις κρυες μερες του χειμωνα στεγασμενος σαν προσφυγας κατω απο τα αλμυρικια μιας παραλιας ειναι θεμα χρονου να στειλει αθλητες στην εθνικη ομαδα ιστιοπλοιας.

το θεμα θα ειναι βεβαια λιγο οξυμωρο αφου σε αναγνωριζει η ελληνικη ομοσπονδια ιστιοπλοιας, αλλα  ταυτοχρονα σε παραμελει και σε αγνοει η τοπικη σου αυτοδιοικηση.....................!!!!!!!!!

πιστευουμε με το αρωμα των εκλογων(βουλευτικων και δημοτικων)κατι θα αλλαξει στην σκεψη μερικων αρχοντων.τουλαχιστον  να παραχωρηθει στον ομιλο ενα κομματι γη στην ψαραλυκη για την δημιουργια εγκαταστασεων.

  συγχαρητηρια λοιπον σε ολα τα παιδια και στον προπονητη μας.

και ας μην ξεχναμε οτι κοινωνιες που δεν στηριζουν τα παιδια τους και τον αθλητισμο ειναι καταδικασμενες.

                     ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

3 σχόλια:

  1. ο τριανταφυλλος κων. ειναι 26ος στην γενικη καταταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΩΝ 5 ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.......
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3 ΑΜΟΙΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΝΕΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΑΕΡΑΣ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
    Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά μην ξεχνάτε τα κορίτσια μας με τα laser
    Ντοτσικα Αγγελική 19 και Φαρούπου Βασιλική 22
    Παρεπιτοντος η επισημη ιστοσελιδα αναφέρει τον Μπούμπα ως μέλος του ναυτικού ομίκου Πάρου ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή