Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Οι Στρουθοκάμηλοι της Αντιπάρου

stroyth

Από το blog του φίλου μας kallitzakis αντιγράφουμε ένα post και τα μέχρι στιγμής σχόλια

Απάντηση της κοινότητας Αντιπάρου στο σύλλογο γονέων γυμνάσιου

Αντίπαρος 11/5/09

Υπέπεσε στην αντίληψή μας δημοσίευμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αντιπάρου να στρουθοκαμιλήζει, ότι κατάφεραν να μεταμορφώσουν τις αίθουσες και τον αύλειο χώρο του σχολείου, με προσφορές χρηματικές και υλικές, προσωπική εργασία, έφτιαξαν αξιοζήλευτους κήπους κ.λ.π. Η προσφορά κάθε ατόμου είναι προς τιμή του, αυτό δεν σημαίνει όμως Κρατική και κατ' επέκταση Κοινοτική απάθεια.

Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που μας αγνοούν, έχουμε την υποχρέωση σαν φορέας που χρηματοδοτεί τα παραπάνω έργα, να κάνουμε τη σωστή ενημέρωση. Γιατί αποσιωπάται το γεγονός ότι από το 2003 που ανέλαβε η Κοινοτική αρχή άλλαξε όψη και αναβαθμίστηκε όλο το σχολικό συγκρότημα της Αντιπάρου; Γιατί αποσιωπούν το χρηματοδότη όλων των σχολικών έργων και μιλούν για κρατική απάθεια; Θα θυμίσουμε τα βράχια και τις λακκούβες στον αύλειο χώρο, την πλάκα των ηρώων στην πλαϊνή είσοδο και την κατασκευή νέας στο κέντρο της αυλής, τα σπασμένα κουφώματα, τους τοίχους που είχαν χρόνια να βαφτούν. Η Κοινοτική αρχή πραγματοποίησε την αποκατάσταση των παραπάνω και ίδρυσε την Α' Λυκειακή τάξη, με αίθουσα. Επίσης, ανακαίνιση παιδικής χαράς, φέτος δημοπρατήθηκε η τοποθέτηση παιχνιδιών του Νηπιαγωγείου με πάτωμα ασφαλείας από καοτσούκ, προϋπολογισμού 28.000,00 ευρώ από Κοινοτική επιχορήγηση. Χρηματοδότηση για το τραπέζι της αδελφοποίησης 4.000 ευρώ Κοινοτική Επιχορήγηση, και τόσα άλλα που συστηματικά αγνοούνται.

Σας παραθέτω τα χρηματικά εντάλματα που δίδονται για λειτουργικές δαπάνες και για επισκευές του σχολικού συγκροτήματος Αντιπάρου.

19-5-2009 11-59-20 πμ Σχόλια

1.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΩ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ........ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΤΟΥ-ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΟΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΑΡΘΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ...ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

2.Ουαί υμίν αχάριστοι. Για άλλη μια φορά κάποιοι ενοχλούν τον Λουδοβίκο της Αντιπάρου και δεν αναγνωρίζουν την φιλευσπλαχνία του και το χουβαρνταλίκι του. Χθες ήταν ο Ναυτικός Όμιλος σήμερα ο σύλλογος γονέων Ενοχλούν τον αναμορφωτή της Αντιπάρου και δεν τον αφήνουν να στρουθοκαμιλήζει,(μέχρι πότε θα διασύρει την κοινότητα με τα απίστευτα ορθογραφικά λάθη ΤΟΥ) με την ησυχία του . Ξεχνά όμως ο Λουδοβίκος και ίσως δεν έμαθε ποτέ ότι οι δήμοι και οι κοινότητες έχουν θεσμικά την ευθύνη συντήρησης των Σχολείων και θα πρέπει να εξασφαλίζουν τις ανάλογες πιστώσεις, προκειμένου τα σχολικά κτίρια να μην οδηγηθούν σε σημαντική υποβάθμιση λόγω κακής ή ανύπαρκτης συντήρησης. Ξεχνά ότι .....η επιχορήγηση για την επισκευή και συντήρηση - εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΤΑ) - τη τελευταία δωδεκαετία παρουσιάζει μία συνεχή πτώση του μεριδίου της, 40% περίπου, στο σύνολο της ΣΑΤΑ. Η επιχορήγηση για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολικών μονάδων τα τελευταία δώδεκα χρόνια έχουν μειωθεί κατά 13% περίπου.....(στοιχεία ΚΕΔΚΕ) ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Ξεχνά ότι είναι ευθύνη της τοπικής αυτοδιοίκησης η στήριξη του παιδευτικού ρόλου του σχολείου μέσα από την κάλυψη των αναγκών σε υλικοτεχνικές υποδομές και τεχνικό εξοπλισμό μέσα και έξω από τις σχολικές αίθουσες Ξεχνά ότι πρέπει να αξιοποιεί τα συλλογικά όργανα όπως ο Σύλλογος Γονέων αλλά και να ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ συνεχώς μαζί τους για την αναβάθμιση της παρεχομένης εκπαίδευσης Ξεχνά ότι έγινε πρόεδρος(όπως έγινε) για ΝΑ υπηρετεί το κοινό συμφέρον των δημοτών την ανάπτυξη του νησιού και την εκπαίδευση των νέων Ξεχνά και ανταγωνίζεται ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η θλιβερή περίοδος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Αντίπαρο πλησιάζει στο τέλος της Θα υπάρξει ουσιαστική αλλαγή? Αρμοδιότεροι ας απαντήσουν επί των αριθμών και των γεγονότων.

από ανώνυμος

3.

Αυτό είναι το περιβόητο κείμενο που προκάλεσε την αντίδραση της Κοινότητας Αντιπάρου.
Στην κρίση σας (και μη χειρότερα)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
"Παράδειγμα προς μίμηση στην Αντίπαρο αποτελεί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αντιπάρου.
Το νεοσύστατο ΔΣ του Συλλόγου με τη συνεργασία αρκετών γονέων κατάφεραν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν τις αίθουσες του Γυμνασίου και τους προαύλιους χώρους. Αψηφώντας την κρατική απάθεια κατάφεραν να κάνουν το Γυμνάσιο του νησιού μας ένα ζεστό και φιλικό σχολείο για τα παιδιά και τους καθηγητές.
Σε άριστη συνεργασία με τη διεύθυνση του Γυμνασίου και μετά τις προσφορές αρκετών γονέων και κατοίκων (χρηματικές και υλικές) και αφιερώνοντας πολλά απογεύματα έβαψαν αίθουσες, προαύλιους χώρους, έχτισαν πεζούλες, έφτιαξαν αξιοζήλευτους κήπους.
Το ΔΣ εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους βοήθησαν υλικά και ηθικά στην προσπάθεια αυτή. Τελικά καταφέρνουμε πολλά όταν δουλεύουμε συλλογικά."

12 σχόλια:

  1. Συμφωνα με τα όσα βεβαιώνει η Κοινότητα Αντιπάρου, στο σχολείο τα τελευταία 6 χρόνια έχουν διατεθεί συνολικά περίπου 228550 €. Δηλαδή για τα "τα βράχια και τις λακκούβες στον αύλειο χώρο, την πλάκα των ηρώων στην πλαϊνή είσοδο και την κατασκευή νέας στο κέντρο της αυλής, τα σπασμένα κουφώματα, τους τοίχους που είχαν χρόνια να βαφτούν. Η Κοινοτική αρχή πραγματοποίησε την αποκατάσταση των παραπάνω και ίδρυσε την Α' Λυκειακή τάξη, με αίθουσα" έχει διατεθεί αθροιστικά το ποσό των 228550€ (ή 78,000,000 δρχ)? Εδώ νομίζω ότι πρεπει να επιληφθεί Εισαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν παραστατικά ότι δαπανήθηκαν αυτά τα ποσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι το περιβόητο κείμενο που προκάλεσε την αντίδραση της Κοινότητας Αντιπάρου.
    Στην κρίση σας (και μη χειρότερα)
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

    "Παράδειγμα προς μίμηση στην Αντίπαρο αποτελεί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αντιπάρου.
    Το νεοσύστατο ΔΣ του Συλλόγου με τη συνεργασία αρκετών γονέων κατάφεραν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν τις αίθουσες του Γυμνασίου και τους προαύλιους χώρους. Αψηφώντας την κρατική απάθεια κατάφεραν να κάνουν το Γυμνάσιο του νησιού μας ένα ζεστό και φιλικό σχολείο για τα παιδιά και τους καθηγητές.
    Σε άριστη συνεργασία με τη διεύθυνση του Γυμνασίου και μετά τις προσφορές αρκετών γονέων και κατοίκων (χρηματικές και υλικές) και αφιερώνοντας πολλά απογεύματα έβαψαν αίθουσες, προαύλιους χώρους, έχτισαν πεζούλες, έφτιαξαν αξιοζήλευτους κήπους.
    Το ΔΣ εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους βοήθησαν υλικά και ηθικά στην προσπάθεια αυτή. Τελικα καταφέρνουμε πολλά όταν δουλεύουμε συλλογικά."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά εκπλήσσομαι με την αυτάρεσκη και εγωιστική ανακοίνωση ενός συλλόγου που κατά το παρελθόν έχει επιδείξει αυτοσυγκράτηση και αξιόλογο έργο χωρίς κομπορρημοσύνες και "κατ' οίκον" ανακοινώσεις. Όπως επίσης εκπλήσσομαι με την άστοχη ανακοίνωση της κοινοτικής Αρχής, η οποία μας υπενθυμίζει το αυτονόητο που χωρίς προσκλήσεις πρέπει "στοργικά" να κάνει από μόνη της. Έλεος όμως κύριοι που δεν χάνετε την ευκαιρία και επί παντός επιστητού βγάζετε λογίδρια και υποδείξεις μαθησιακής ερμηνείας, μου θυμίζετε την παροιμία "βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντ' έξι".
    Όποιοι νομίζουν ότι μπορεί να προσφέρουν ας δίνουν την προσφορά τους χωρίς υστεροβουλία, άλλωστε η συμμετοχή είναι εθελοντική και όχι καταναγκαστική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΩΝ 11:49 ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
    ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ(ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ)ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
    ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ(ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΟΝΕΩΝ)ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΗ......... ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΗΤΑΝ 2 5ΚΙΛΑ ΧΡΩΜΑ, ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
    η παραιτηση μου ισως ειναι η καλυτερη λυση για ορισμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ .............! ΠΟΥ 100 % ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΟΥ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ . ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΦΑΓΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΞΟΔΕΨΑΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς, τα πράγματα παίρνουν λάθος τροπή.
    Aς το πάρουμε αλλιώς γιατί θα βρούμε.

    V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρεις γριές συζητάνε για αυτά που τους συμβαίνουν καθώς γερνάνε. Μια
    λέει:
    - Κάτι φορές σταματάω με το βούτυρο στο χέρι και δεν μπορώ να θυμηθώ
    αν πρέπει να το βάλω στο ψυγείο, ή να φτιάξω ένα σάντουιτς.
    - Εγώ σταματάω καμιά φορά στη μέση της σκάλας και δεν μπορώ να θυμηθώ
    αν ανεβαίνω ή κατεβαίνω, λέει η δεύτερη.
    - Εγώ, λέει η τρίτη, δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα, δόξα τω θεώ και
    να χτυπήσω ξύλο, (τοκ-τοκ, χτυπάει στο τραπέζι). Α, η πόρτα είναι,
    συνεχίζει. Πάω ν ανοίξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΟΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΦΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,
    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 7/5/2009 αρ.πρωτ. 315 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΖΗΤΟΥΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 1000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Ε & ΣΤ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ(23-26 ΜΑΙΟΥ).
    ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ BLUE-STAR FERRIES THN OΠΟΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.
    Η ΔΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΔΩΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΧΘΕΣ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ 75 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΑΛΛΑ 150!!! ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΖΙ.
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ .....
    ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΞΙΣΤΑΜΑΙ.
    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το δελτίο τύπου του KAPOIOS POY KSEREI μπορείτε να το διαβάσετε σε άλλα ιστολόγια της γειτονιάς ελαφρά
    λογοκριμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή