Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Τ' άλογο! τ' άλογο! Ομέρ Πριόνη, το ΣΤΕ εχούμησε και μας πλακώνει

ContentSegment_11062594$W800_H_R0_P0_S1_V1$Jpg

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΣτΕ: «Ναι» για γήπεδο ΠΑΟ, «Όχι» για Βωβό

Η Ολομέλεια του ΣτΕ είπε «ναι» για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και «όχι» για το εμπορικό κέντρο και το δημαρχιακό μέγαρο Αθηναίων.

«Νόμιμα μπορεί να κατασκευαστεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού, οι λοιπές αθλητικές εγκαταστάσεις και ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στον Ελαιώνα Αττικής», αποφάνθηκε (15 υπέρ έναντι 10 κατά) κατά τη σημερινή της διάσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών, η Ολομέλεια του ΣτΕ.

Παράλληλα, η Ολομέλεια του Συμβουλίου έκρινε ότι είναι αντισυνταγματική και παράνομη η ανέγερση του εμπορικού κέντρου κοντά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού από την εταιρεία Μπ. Βωβός και η κατασκευή του δημαρχιακού Μεγάρου του δήμου Αθηναίων.

Στο τέλος του τρέχοντος μηνός αναμένεται η δημοσίευση της σχετικής απόφασης.

Αυτό που θα πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα για να προχωρήσουν όλα χωρίς πρόβλημα είναι να δώσει ο Δήμος τις απαραίτητες εγγυήσεις στους πράσινους αλλά και να πάρει τις αποφάσεις για την αποζημίωση ή την απαλλοτρίωση των στρεμμάτων που ανήκουν στον Μπάμπη Βωβό.

Πάντως υπάρχει ένα μικρό «παράθυρο» για χτίσιμο του εμπορικού κέντρου με μικρότερο συντελεστή δόμησης αλλά και πάλι σε ότι αφορά το γήπεδο αυτό που θέλει η ΠΑΕ είναι οι εγγυήσεις του Δήμου ώστε το έργο να προχωρήσει και να είναι έτοιμο στην έναρξη της περιόδου 2011-12.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ και Sport-FM

210716-Omer-Vrionis-2

2 σχόλια:

  1. ΛΙΓΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ
    ΛΙΓΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
    ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΕΡ ΠΡΙΟΝΗ ?????????
    ΜΟΝΟ ΒΑΖΕΛΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ BLOG ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή