Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Απεντάχθη απο το ΠΕΠ η Α Φάση αξιοποίησης του σπηλαίου Αντιπάρου

asfg

bhgxds

μην δίνετε σημασία καλύτερα διαβάστε τα παραμύθια του Antiparos-blog

tampela_thumb[2]

όσοι ενδιαφέρονται για την πραγματικότητα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ - ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Αριθμός Έκθεσης 134/Α/2008

ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Στην Κοινότητα Αντιπάρου Ν. Κυκλάδων

ΒΟΗΘΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ - ΕΛΕΓΚΤΗΣ Βαθρακοκοίλη Στυλιανή

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή

του άρθρου 4 παρ. 4 του ν. 3613/2007

όλη η έκθεση εδω

antiparos 7-5-09 3gkainia (56) (Large)

antiparos 7-5-09 3gkainia (85) (Large)

antiparos 7-5-09 3gkainia (121) (Large)

r03_20072559

…….Η Κοινοτική Αρχή δεν σταμάτησε, δεν απογοητεύτηκε από το άδικο μανιακό κυνηγητό μιας ομάδας, που για προσωπικούς τους λόγους, με ανεπίτρεπτη θρασύτητα παίζουν με τους θεσμούς χωρίς να σέβονται τίποτα. Όλα τα ισοπεδώνουν. Εάν το νησί θέλει να αυτοκτονήσει, δεν θα έχει καλύτερη επιλογή από το να αφήσει την τύχη του σ' αυτούς που κρύβονται πίσω από τα Μπλόγκ, και τις ανωνυμίες δυσφημίζοντας την Αντίπαρο.

Ο δρόμος της λάσπης και της συκοφαντίας, είναι εύκολος και εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους. Για το νησί σας όμως τι κάνατε; Δεν είδα να γράφουν για αυτούς που σταματούν τα μεγάλα έργα στην Αντίπαρο. Δεν είχα πρόθεση να ασχοληθώ μαζί τους και να απαντήσω στη θρασύτητα, την αναίδεια και την παραπληροφόρηση γιατί δεν μου το επιτρέπει η 20ετή πορεία μου με τα κοινά: Εμείς ουδέποτε διανοηθήκαμε να παίξουμε με τους θεσμούς. Ξεπέρασαν κάθε όριο παλιανθρωπιάς όταν δημιούργησαν e-mail δήθεν της Κοινότητας, και έστειλαν την 1η Ιουνίου δελτίο τύπου, πως είναι δήθεν της Κοινότητας με κείμενο ανορθόγραφο και ανούσιο που μόνο ένα νοσηρό μυαλό μπορεί να σκεφτεί, με σκοπό να κατηγορήσει την Κοινότητα ότι στέλνει δελτία τύπου ανορθόγραφα. Πρέπει να ντρέπονται για τα κατορθώματά τους.

Είναι καιρός να σοβαρευτούμε, τα έργα, τις προμήθειες και τις μελέτες που φέραμε στο νησί, δεν πρόκειται να τα ξαναδούμε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι διανύουμε τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση του πλανήτη μας και τις χρηματοδοτήσεις που εντάξαμε για την Αντίπαρο δεν πρόκειται κανένας να τις ξαναφέρει, Αντί να τις εκμεταλλευτούμε και να κάνουμε έργα όλοι μαζί γίνεται μεγάλος αγώνας προκειμένου να μην τα ολοκληρώσει η νυν Κοινοτική Αρχή. Γίνεται μεγάλη μάχη να λασπολογήσουν όσο περισσότερο μπορούν την Κοινότητα, γίνεται μεγάλη προσπάθεια να εισχωρήσουν και μέσα στην Κοινότητα προκειμένου να φέρουν αναστάτωση. Τέλος γίνεται μεγάλος αγώνας να απασχολούν της Πρόεδρο με ανώνυμες και επώνυμε καταγγελίες, με δικαστήρια, και να προκαλούν με τις κακοήθεις ψευδολογίες τους. …….

clapping

12 σχόλια:

  1. Εξαιρετικά γρήγορα για άλλη μια φορά τα αντανακλαστικά των μπλογκς. Αν ήταν το ίδιο γρήγορα και τα αντανακλαστικά των ιθυνόντων ίσως δεν θα χρειαζόταν να σπαταλάμε το χρονο μας για το ίδιο ακριβώς που κάποιοι άλλοι πληρώνονται, νομίμως και παρανόμως.

    Πάει λοιπον και το μέγα έργο της Β' Οικογενειοκρατικής Περιόδου, έγινε σκόνη που θα βαρύνει πλέον τους πολίτες. Τσάμπα τα πανηγυράκια του Μαΐου και οι ανάδελφοι εναγκαλισμοί πολιτικών και δήθεν πολιτικών, αξιωματικών, ιερατείου και δημοσιογράφων.

    Ευτυχώς που δεν έμαθε η κυρία Βαθρακοκοίλη τις βατραχοκοιλιές που γεμίσαν από κάποια εισιτήρια του Σπηλαίου που λέγεται πως έχουν τσεπωθεί τα τελευταία χρόνια, από γκρουπ και από βιβλία που εξαφανίστηκαν.

    Ευτυχώς τα παριανά έντυπα(;) στέκονται κοντά στις εξελίξεις στο νησί τον τελευταίο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό για τα παριανά έντυπα είναι πιο αστείο κι από τα παραμύθια του προλαλήσαντος...

    Αλήθεια θα κάνει καμια αναφορά στα θέματα των μεταδημοτεύσεων και του Σπηλαίου η αντικειμενική εφημερίς "Τα ΝΕΑ Πάρου Αντιπάρου" ή θα το παίξει πάλι τουμπεκί ψιλοκομένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο εγκαινια η μανετα ειναι πρωτη , δεν την πιανει κανενας . Για να δω τωρα τι θα πει !!!! Και αυτο ειναι συκοφαντιες ? Για να κανει λαικη συνελευση να γελασει και ο καθε πικραμενος !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρουραιε που εισαι ??? Αυτα σε Αφηνουν ΑΔΙΑΦΟΡΟ ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν καταφέρνει να απεντάξει ολοκληρωμένο έργο, απορεί κανείς γιατί απεντάχθηκε ο Βιολογικός, η αποχέτευση και δεν ξερω τι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο μηχανικός φταίει η ο Λεβεντάκης και η παρέα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. έχω μια απορία καταλαβαίνει αυτά που συμβαίνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. είναι ενδιαφέρον πόσο εύκολα εξαπάτησε ένα νησί
    κάποια που μάλλον δεν έχει διαβάσει ούτε ένα βιβλίο στη ζωή της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τι να τα κανεις τα βιβλια, ολο βλακειες γραφουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ, Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΕΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή