Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Κτύπησαν τον Μανώλη Γλέζο

5-3-2010 4-10-32 μμ

 

χαρείτε τον νέο αστυνομικό να ρίχνει εξ επαφής δακρυγόνο στον Μανώλη  Γλέζο

glezos-thumb-medium

Παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό».

Ο κ. Γλέζος παραμένει στη μονάδα εμφραγμάτων του νοσοκομείου για προληπτικούς λόγους, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

glezos2-thumb-medium

pcp 

Χρεοκοπήσαμε!!!! Καταρρέουμε σαν χώρα!! Είναι ανώφελο να πεις γιατί ο νέος αστυνομικός δεν ξέρει τον  Μανώλη Γλέζο είναι ανώφελο να τον στολίσεις κατάλληλα που ψεκάζει εξ επαφής σχεδόν ενενηντάχρονο είναι ανώφελο να ζητήσεις ευθύνες από τον καουμπόη Χρυσοχοιδη

Καταρρέουμε.

xoirxwr

Αλ. Τσίπρας:

«Σήμερα, από τα διεθνή ΜΜΕ, θα κάνουν το γύρο του κόσμου εικόνες ντροπής για την χώρα. Αστυνομικές δυνάμεις προπηλάκισαν βίαια και έπνιξαν στα χημικά ένα σύμβολο της Εθνικής Αντίστασης τον Μανώλη Γλέζο. Τον άνθρωπο που κατέβασε την σημαία με τη σβάστιγγα από την Ακρόπολη. Δεν τιμά την χώρα αυτή η εικόνα», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε τον κ. Μανώλη Γλέζο στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μετά την επίθεση που δέχθηκε

2ceb3cebbceb5ceb6cebfcf82 .
Ο κ. Τσίπρας, πρόσθεσε: «αν η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να επιβάλλει με τη βία την πολιτική της, να ξέρει ότι ο ελληνικός λαός έχει ζήσει σε χειρότερες καταστάσεις, έχει αντισταθεί και έχει επιβιώσει. Το μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι ένα πολύ δυσάρεστο μήνυμα. Είναι ένα μήνυμα καταστολής και τρομοκρατίας. Φοβόμαστε ότι οδηγούμαστε σε επικίνδυνους δρόμους, σε δρόμους κοινωνικής όξυνσης και ελπίζουμε η κυβέρνηση να κατανοήσει την κρισιμότητα της κατάστασης και να ακούσει την οργή της ελληνικής κοινωνίας».

www.reuters.531 www.reuters.com532

www.reuters.com555 www.reuters.com533

www.reuters.com566 www.reuters.com5566

http://www.reuters.com/article/idUSTRE6242Q020100305

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1113349&lngDtrID=244

http://www.nooz.gr/greece/entasi-ekso-apo-ti-vouli--traumatistike-o-g-panagopoulos

2 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.......
    Ενας ΠΡΩΗΝ πασοκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνωμη δεν ειχα δει το βιντο ο κ. Μανωλης Γλέζος Δεν είναι γνώστό στέλεχος της αριστεράς είναι ο άνθρωπος που κατέβασε την Γερμανική σημαία με την σβάστικα απο την Ακρόπολη αυτή που τωρα μας ζητάνε οι φίλοι μας οι γερμαναράδες οι φονιάδεσ των λαών να πουλήσουμε. Ξανά ντρόπη και στους πουλημένους δημοσιογράφους και Μ.Μ.Ε.
    Ενας πρώην πασόκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή