Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Η Πρόεδρος Αντιπάρου Μανέτα Φαρούπου Βαρβάρα σε Αργία...



Το Συμβούλιο Επικράτειας με την υπαριθμον 1255 18/11/2008 Απόφαση του απέρριψε
την αίτηση αναστολής της ποινής της Αργίας
ενός μηνός που της είχε επιβληθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών για άρνηση χορήγησης στοιχείων μεταδημοτεύσεων σε υποψηφίους αλλά και σε νυν κοινοτικούς συμβούλους.

Λεπτομέρειες σε ΛΙΓΟ....

έχουμε και την πρώτη δήλωση του κ.Λεβεντακη
..μετά απο πολύ αγώνα η νομιμότητα αρχίζει και επιστρέφει στην Αντιπαρο
οι προστάτες της κ.Μανετα απομακρύνονται και τα ψεύδη της αποκαλύπτονται
Η απόφαση του ΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...


ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ
ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1/Β

Στην Ερμούπολη σήμερα 11/12/2007 ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 στο κατάστημα του Πρωτοδικείου Σύρου μετά από πρόσκληση της Προέδρου του συνήλθε σε δημόσια
συνεδρίαση το Συμβούλιο του άρθρου 143 του Ν.3406\06 αποτελούμενο από τους κάτωθι:
1. Ευφροσύνη Σακελλαρίου, Πρόεδρο Πρωτοδικών Σύρου ως πρόεδρο
2. Ευστάθιο Μερκούρη, Πρωτοδίκη Σύρου, τακτικό μέλος
3. Φωτεινή Θεοφιλοπούλου Πρωτοδίκη Σύρου, τακτικό μέλος
4. Ιωάνvη Δεκαβάλλα, Δήμαρχο Ερμούπολης, τακτικό μέλος
5. Σπυρίδωνα Πλιάτσικα, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Παρών ήταν και ο γραμματέας της Επιτροπής Αντώνιος Καραμολέγκος, προϊστάμενος Γραμματείας της Δ/νσης Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Noτίoυ Αιγαίου.

Το συμβούλιο επιλήφθηκε του κατωτέρω θέματος της αρμοδιότητάς του: Γνωμοδότηση για επιβολή πειθαρχικής ποινής στην Πρόεδρο της Κοινότητας Αντιπάρου κας Βαρβάρας Φαρούπου - Μανέτα κατόπιν του παραπεμπτικού εγγράφου 9195/16-8-2007 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Στη συνεδρίαση παρέστη η εγκαλούμενη Πρόεδρος της Κοιvότητας Αντιπάρου με τους πληρεξoύσιoυς δικηγόρους της Ανάργυρο Θεοφιλόπουλο (δικηγόρο Αθηνών) και Κωνσταντίνο Δοκιμάκη (δικηγόρο Σύρου). Επίσης παρέστησαν οι Ιωάννης Λεβεντάκης και Κων/νος Γρίσπος, οι οποίοι κατέθεσαν υπόμνημα.
Κατόπιν ο Πρόεδρος του Συμβουλίου έδωσε το λόγο στον εισηγητή - πρωτοδίκη Ευστάθιο Μερκούρη ο οποίος ανέπτυξε την υπόθεση.
Συγκεκριμένα ότι η εγκαλούμενη παραπέμπεται για παράβαση καθήκοντος επειδή δεν χορήγησε σε Κοινοτικούς Συμβούλους της μειοψηφίας στοιχεία μεταδημοτεύσεων (κατάλογο και δικαιολογητικά) κατά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές καίτοι της επισημάνθηκε ότι αυτά πρέπει να δοθούν τόσο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όσο και από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.
Ακολούθως έλαβε το λόγο η εγκαλούμενη η οποία υποστήριξε ότι τα δικαιολογητικά που υποβάλουν οι ιδιώτες χαρακτηρίζονται από τον Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας ως ιδιωτικά έγγραφα και για να χορηγηθούν σε αιτούντα πρέπει να έχει ειδικό έννομο συμφέρον. Ότι το αίτημα από πλευράς μειοψηφίας ήταν αόριστο και όχι συγκεκριμένο, αντίθετα από τις διατάξεις του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας προβλέπεται η αίτηση του πολίτη για χορήγηση αντιγράφων να είναι ορισμένη και να αναφέρεται σε συγκεκριμένα έγγραφα. Ότι η μειοψηφία ζητούσε κατάλογο των μεταδημοτεύσεων και τα δικαιολογητικά αυτών και αντίγραφο του καινούργιου εκλογικού καταλόγου όταν έλθει από το Υπουργείο Εσωτερικών καθώς και ονομαστικό κατάλογο των μεταδημοτεύσεων της τελευταίας 4ετίας με δυνατότητα εξέτασης των δικαιολογητικών. Το αίτημα υποβλήθηκε και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου που το διαβίβασε στην Κοινότητα για να χορηγήσει τον κατάλογο μεταδημοτευθέντων επειδή οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων ήταν αόριστες - γενικόλογες και επειδή δεν επικαλούνται ειδικό έννομο συμφέρον ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημά τους, αφού στους φακέλους περιλαμβάνονται ιδιωτικά έγγραφα (δηλώσεις εισοδήματος, αποδείξεις πληρωμής λογαριασμών ΔΕΗ, ΟΤΕ, υπεύθυνες δηλώσεις κ.λπ.). Τέλος ότι ως Κοινοτάρχης έπραξε το καθήκον της και ότι δεν παρέβη με πρόθεση και δόλο τα καθήκοντά της για να προσπορίσει στον εαυτό της ή σε τρίτο παράνομο όφελος ή να βλάψει το Κράτος ή κάποιον άλλο.
Ακολούθως έλαβε το λόγο ο πληρεξούσιος δικηγόρος της εγκαλούμενης, ο οποίος υποστήριξε τους ισχυρισμούς της Προέδρου της Κοινότητας Αντιπάρου και κατέθεσε σχετικό υπόμνημα.
Το Συμβούλιο αφού άκουσε τα παραπάνω και ύστερα από διαλογική συζήτηση αποφαίνεται, κατά πλειοψηφία, ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση η Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιπάρου έχει διαπράξει σοβαρή παράβαση των καθηκόντων της από βαριά αμέλεια. Συγκεκριμένα η εγκαλούμενη, παρότι είχε υποχρέωση να χορηγήσει στη μειοψηφία του Κοινοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου τα ζητούμενα έγγραφα για της μεταδημοτεύσεις, αυτή αρνήθηκε παρά τις αντίθετες συστάσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, δεδομένου μάλιστα ότι τα στοιχεία αυτά, όπως έχει κρίνει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, δεν αποτελούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (βλ. το 70661/28-12-06 έγγραφο ΥΠΕΣΔΔΑ) και συνακόλουθα είναι προσβάσιμα διοικητικά έγγραφα, οι δε αιτούντες αυτά Κοινοτικοί Σύμβουλοι είχαν δικαίωμα να τα λάβουν στα πλαίσια της άσκησης των καθηκόντων τους και ιδίως του ελεγκτικού τους ρόλου. Η ως άνω συμπεριφορά της εγκαλούμενης να μη χορηγήσει τα παραπάνω έγγραφα οφείλεται σε βαριά αμέλειά της, αφού αυτή (συμπεριφορά) αποκλίνει από τη συμπεριφορά του μέσου επιμελή ανθρώπου, ο οποίος υπό την ιδιότητα της εγκαλουμένης και μετά τις ως άνω συστάσεις θα χορηγούσε τα έγγραφα, η απόκλιση δε αυτή κρίνεται ασυνήθιστα μεγάλη, ενόψει ακριβώς της ιδιότητας της εγκαλούμενης και των προς αυτή συστάσεων.
Για το λόγο αυτό, επί της παραπομπής 9195/16-8-07 του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Γνωμοδοτεί κατά πλειοψηφiα

Την επιβολή της πειθαρχικής ποινής της αργίας τεσσάρων (4) μηνών στην Πρόεδρο της Κοινότητας Αντιπάρου.
Το μέλος του Συμβουλίου Ιωάννης Δεκαβάλλας μειοψήφισε υποστηρίζοντας ότι η πρόεδρος της Κοινότητας Αντιπάρου επέδειξε ελαφρά αμέλεια και κατά τη γνώμη του πρέπει ν’ απαλλαγεί από την ποινή της αργίας.

Ακολουθως η Προεδρος ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ στο Υπουργειο ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κατα της αποφασης αυτης
και το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΙΘΜΟΝ 27893 5/6/2008 ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΟΙΝΗ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΑΡΓΙΑ
ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΞΗΣ

7. Επειδή, με το υπ’ αριθμ. 70661/28-12-2006 έγγραφο του Υπουργού Εσωτερικών είχε δοθεί εντολή προς τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης να μην αρνούνται τη χορήγηση ή πρόσβαση των ενδιαφερομένων σε στοιχεία που τηρούνται σε αυτούς (όπως, π.χ. μεταδημοτεύσεις) τα οποία είναι αναγκαία για το βάσιμο άσκησης προσφυγών κατά πράξεων που αναφέρονται στις δημοτικές και κοινοτικές εκλογές, επισημαίνοντας ότι η Αρχή προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει κρίνει ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στις μεταδημοτεύσεις δεν αποτελούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και επομένως είναι προσβάσιμα διοικητικά έγγραφα κατά τις διατάξεις του άρθρου 5 του ν. 2690/1999 (Α’ 45). Με το ίδιο έγγραφο δίνονταν εντολή στους Γενικούς Γραμματείς των Περιφερειών να προβούν σε κάθε αναγκαία ενέργεια εντός του πλαισίου εποπτείας των ΟΤΑ α’ βαθμού της περιφέρειάς τους και εάν συνέτρεχαν λόγοι, μέσα στα όρια των υφιστάμενων, για την περίπτωση αυτή, υποχρέωσή τους, να εφαρμόσουν τις διατάξεις των άρθρων 142 επ. του ν. 3463/2006 (ΚΔΚ).

8. Επειδή, από τα στοιχεία του φακέλου προκύπτει ότι ο κ. Κων/νος Γρίσπος υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος με τις από 9-8-2006 και 12-10-2006 αιτήσεις του προς την Κοινότητα Αντιπάρου ζήτησε τον ονομαστικό κατάλογο των μεταδημοτεύσεων της τελευταίας τετραετίας και τα δικαιολογητικά αυτών.

9. Επειδή, η κα Βαρβάρα Φαρούπου-Μανέτα, Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιπάρου, Νομού Κυκλάδων στις ανωτέρω αιτήσεις χορήγησε μόνο τον ονομαστικό κατάλογο των μεταδημοτεύσεων, χωρίς να χορηγήσει, ως όφειλε, και τα αιτηθέντα δικαιολογητικά αυτών.

10. Επειδή, κατόπιν της διεξαγωγής των δημοτικών και κοινοτικών εκλογών του Οκτωβρίου 2006, ο κοινοτικός σύμβουλος της Κοινότητας, κ. Ιωάννης Λεβεντάκης με την από 24-5-2007 αίτηση, καθώς και ο κ. Κων/νος Γρίσπος, ο οποίος δεν εξελέγη κοινοτικός σύμβουλος, με την από 16-4-2007 νέα αίτηση, ζητούσαν, ξανά τον ονομαστικό κατάλογο και τα δικαιολογητικά των μεταδημοτεύσεων της τελευταίας τετραετίας.

11. Επειδή, η κα Βαρβάρα Φαρούπου-Μανέτα, Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιπάρου, νομού Κυκλάδων αρνήθηκε και πάλι να χορηγήσει τα στοιχεία που αιτούνταν οι ανωτέρω (αριθμ. 2146/27-6-2007 έγγραφο της Κοινότητας Αντιπάρου), προβάλλοντας λόγο ότι δεν συντρέχουν λόγοι στο πρόσωπό τους που να θεμελιώνουν έννομο συμφέρον για τη χορήγηση των μεταδημοτεύσεων της τελευταίας τετραετίας, καθώς και ότι έχει παρέλθει διάστημα πέραν του εξαμήνου από τότε που είχαν δικαίωμα ως υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι να υποβάλλουν ένσταση κατά του κύρους των εκλογών για τυχόν παράνομες μεταδημοτεύσεις.

12. Επειδή, οι ενδιαφερόμενοι ως υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι είχαν έννομο συμφέρον για πρόσβαση στο έγγραφα αυτά, σύμφωνα με τις σκέψεις που αναπτύχθηκαν ανωτέρω. Το έννομο συμφέρον συντρέχει και στο πρόσωπο του κοινοτικού συμβούλου, εκ της ιδιότητάς του, ο οποίος πρέπει να έχει πρόσβαση στα στοιχεία της μεταδημότευσης. Το δικαίωμά τους αυτό έπρεπε να εξυπηρετηθεί από την κα Βαρβάρα Φαρούπου-Μανέτα, Πρόεδρο της Κοινότητας Αντιπάρου, Νομού Κυκλάδων. Επομένως πρέπει να απορριφθούν ο δεύτερος και ο τρίτος λόγοι προσφυγής, αναφορικά με την απόδειξη ειδικού έννομου συμφέροντος από τους ανωτέρω ενδιαφερόμενους.

13. Επειδή, από τη μη χορήγηση των περιγραφόμενων στοιχείων στον ενδιαφερόμενο η προσφεύγουσα παρέβη το καθήκον της διότι όφειλε να χορηγήσει τα συγκεκριμένα στοιχεία, σύμφωνα με όσα έγιναν ανωτέρω αποδεκτά. Επομένως, πρέπει να απορριφθεί ο τέταρτος λόγος προσφυγής ως αβάσιμος.

14. Δεδομένου, όμως, του περιοριστικού χρόνου, κατά τη διάρκεια δηλαδή του τελευταίου έτους που προηγείται της ημερομηνίας διενέργειας των δημοτικών ή κοινοτικών εκλογών, κατά τον οποίο το δικαστήριο δύναται να ασκήσει παρεμπίπτοντα έλεγχο σε πράξεις μεταδημότευσης, όπως ορίζεται στη διάταξη του άρθρου 67, παρ. 2 ΚΔΚ (βλέπε την 7η σκέψη) και τη νομολογία (βλ. προηγούμενη σκέψη) που οριοθετεί το εύρος του ελέγχου αυτού, η μη χορήγηση από την Πρόεδρο της Κοινότητας Αντιπάρου κας Βαρβάρας Φαρούπου-Μανέτα των αιτηθέντων από τους ενδιαφερόμενους δικαιολογητικών για τις μεταδημοτεύσεις δεν είχε ως αποτέλεσμα την αποστέρηση του δικαιώματος ένστασης κατά της δικαστικής απόφασης ανακήρυξης του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών. Το δικαίωμα αυτό μπορούσε να ασκηθεί βάσει του ονομαστικού καταλόγου των μεταδημοτευσάντων, οποίος χορηγήθηκε εμπρόθεσμα από την ανωτέρω Πρόεδρο της Κοινότητας Αντιπάρου.

15. Επειδή, όμως, η κα Βαρβάρα Φαρούπου-Μανέτα, Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιπάρου, Νομού Κυκλάδων αποστέρησε το δικαίωμα της ενημέρωσης σε κοινοτικό σύμβουλο μη χορηγώντας τα αιτηθέντα στοιχεία παρά τα υπομνηστικά έγγραφα του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (τα υπ’ αριθμ. πρωτοκόλλου 369/24-1-2007, 6264/1-6-2007 έγγραφα) καθώς και την υπ’ αριθμ. 1031/31-5-2007 εντολή του Εισαγγελέα πρωτοδικών Σύρου.

Αποφασίζουμε

Αποδεχόμαστε εν μέρει την από 4-4-2008 προσφυγή της κας Βαρβάρας Φαούπου-Μανέτα, Προέδρου Κοινότητας Αντιπάρου, Νομού Κυκλάδων κατά της αριθμ. 3081/20-3-2008 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και μειώνουμε την πειθαρχική ποινή της αργίας των τεσσάρων (4) μηνών που της επιβλήθηκε με την προσβαλλόμενη απόφαση σε πειθαρχική ποινή της αργίας ενός (1) μηνός, για τους ανωτέρω λόγους.

Η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί στο γενικό Γραμματέα Περιφέρειας νοτίου Αιγαίου, στην Κοινότητα Αντιπάρου, σε δυο αντίγραφα, με την υποχρέωση να επιδοθεί το ένα στην προσφεύγουσα κα Βαρβάρα Φαρούπου-Μανέτα, Προέδρου Κοινότητας Αντιπάρου, με την παράκληση το αποδεικτικό επίδοσης να σταλεί στην Υπηρεσία μας.

Κατά της απόφασης αυτής χωρεί προσφυγή εντός τριάντα (30) ημερών από την κοινοποίησή της στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ο Υφυπουργός
Θανάσης Νάκος
όλη η απόφαση εδω


ΤΟΤΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ

«Χωρίς έκπληξη διαβάσαμε στην απόφαση του υφυπουργού κ. Νάκου ότι η πρόεδρος

Αντιπάρου μας έδωσε τον ονομαστικό κατάλογο των μεταδημοτεύσεων και λέμε

χωρίς έκπληξη γιατί πλέον φαίνεται ότι το ψεύδος αποτελεί κύριο συστατικό του καθημερινού διαιτολογίου της κυρίας προέδρου αν και αυτό φεύγει από τα όρια του απλού ψέματος και μπαίνει στο χώρο της πολιτικής απάτης.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας. Καλούμε την κ. πρόεδρο να δηλώσει πότε σε ποιον και με ποιο αποδεικτικό στοιχείο μας έδωσε τον κατάλογο των μεταδημοτεύσεων.

Βαρβάρα Φαρούπου Μανέτα με κάθε τρόπο πρόεδρος της κοινότητας Αντιπάρου ...

Λεβεντάκης Ιωάννης

Φαρούπος Κώστας

Γρίσπος Κώστας».


ΚΑΙ


«Τον άρχοντα , τριών δει μεμνήσθαι
Πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει ,
δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,
τρίτον ότι ουκ αεί άρχει.

Ο υπουργός εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος αποδεχόμενος την ουσία της απόφασης του πειθαρχικού συμβουλίου της περιφέρειας που είχε καταδικάσει την με δικαστική απόφαση πρόεδρο της κοινότητας Αντιπάρου σε 4τραμηνη αργία για βαρεία αμέλεια λόγω της μη χορήγησης στοιχείων μεταδημοτεύσεων, επέβαλε αργία

ενός μηνός πιστοποιώντας ότι η εμπέδωση της διαφάνειας στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και η διασφάλιση εγγυήσεων χρηστής διοίκησης αποτελούν αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη.

Η σε αργία πρόεδρος Αντιπάρου αλλά και οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας οφείλουν να αντιληφτούν ότι οι εποχές της δεκαετίας του 60 έχουν περάσει ανεπίστρεπτη και ότι λόγω του εντελώς οριακού αποτελέσματος για να αποκτήσουν την δημοκρατική νομιμοποίηση του ρόλου τους ως πλειοψηφία πρέπει να ελεγχθούν οι μεταδημοτεύσεις και η νομιμότητα του εκλογικού σώματος των εκλογών του 2006 διότι διαφορετικά το ζήτημα της λαϊκής κυριαρχίας στην Αντιπάρου παραμένει εξαιρετικά μετέωρο.

Τα σοβαρότερα έπονται ...

Αντίπαρος 17/8/2008

Για τον συνδυασμό

Ενότητα ανάπτυξη δημιουργία

Γρίσπος Κώστας».




για διάλειμμα από τα ωραία της πολιτικής σκηνής της Αντιπαρου tsabounopromotarisma
απο antipariafwni




Παρουσιάζουμε ορισμένα έγγραφα για να δούμε πόσο η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ απείλησε τους
δημοκρατικούς θεσμούς την νομιμότητα και την διαφάνεια
1.ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΗ


2.ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΗ


3.ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Κ.ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ εδω

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ????


Η Συνέχεια στα PC σας που λέει και ο συγχωριανός antiparos-blog



παιδιά έχει και ΣΧΟΛΙΟΒΙΖΙΟΝ
TO ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ


ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΣΑΝΤΑΝΗ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ

117 σχόλια:

  1. hahhaaha hahaha enikikamen enikikamen o leventakis proedros!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Giati sto menetistan einai apo tin mitilini kai xeroun apo ladi.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H ΑΠΟΦΑΣΗ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ
    ΕΙΝΑΙ
    Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΤΗ ΓΥΦΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ
    ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ρε κατακαημενη αραχωβα
    τι σου μελλε να πάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. eeeeeee enstasis kirie diahirista ta parapanw sholia einai copy paste apo ton vassili leventi!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια του κλέφτη Δυό του κλέφτη τρείς και το λουρί της Μανέτας.
    Θυμήθυκα τώρα μια παλιά δήλωση του φίλου Κώστσα Γρίσπου σε παριανή εφημερίδα << θα τις δώσει και θα πεί κι ενα τραγούδι>> δεν μας είχε όμως πεί ποιό τραγούδι είχε τότε στο μυαλό του, ισως να μπορεί να μας το πεί τώρα.
    Τι θα έλεγες για το ντιρλαντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΥΡΙΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΤΡΟΧΟΣ
    ΓΑΜ..Ε ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To κανε το θαύμα του
    ο Αη Νικόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tώρα κλαις
    γιατί κλαις
    συ δεν ήσουν που γέλαγες χθές
    μόνη σου έχεις γκρεμίσει
    όσα εγώ είχα χτίσει
    τώρα τάχα γιατί κλαίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Mεταδημοτεύσεις που γίνατε
    δίκοπο μαχαίρι
    μέχρι τώρα μου δίνατε
    μόνο τη χαρά (της εξουσίας)
    μα τώρα πνίγεις
    τη χαρά στο δάκρυ
    δε βρίσκω άκρη δε βρίσκω γιατρειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΑΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΝ ΑΛΥΓΙΣΤΟ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ . ΝΑ ΠΩΣ ΤΙΜΩΡΕΙ Ο ΑΙ -ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΘΕΣΗ . ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σ αγαπάω
    μ ακους
    σ αγαπάω σου λέω

    λαικό άσμα του ΣΑΛΑΜΠΑΣΗ

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. KAΛΟΜΕΛΕΤΑΤΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    ΚΙ ΑΛΛΑ (ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
    ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΔΑΕΙ

    Μ ΑΓΑΠΑ ΔΕ Μ ΑΓΑΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΕΦΤΕΙ
    Η ΜΑΝΕΤΑ ΠΕΦΤΕΙ
    ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ
    ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΙΑ ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ , ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΩ ΠΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ . ΣΩΣΤΟΣ Ο ΒΑΖΑΙΟΣ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33 ΕΙΧΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΕΙΧΑ ΜΑΤΙΑ 13 ΜΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ . ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΗ ΑΡΓΙΑ ΘΑ ΤΗΣ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΙ - ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ !!!!!!!! ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ???????????? ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ? Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΡΙΑ ! ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ? ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ? ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΙ ΝΙΚΟΛΑ ΑΛΛΗ ΠΙΚΡΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ! ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ? ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΤV ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αρχισε τελικα να γραφεται ο βιος και η πολιτεια της ΑΡΧΟΝΤΙΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΩΠΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ
    ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΕΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ,
    ΟΙ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΕΣ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΛΑΒΕΣ ΥΠ ΟΨΙΝ ΣΟΥ

    Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ
    ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ρε παιδιά
    μην το ζορίζετε το κορίτσι.

    τι θέλετε
    να φύγει ;

    μετά με τι θα κανουμε χαβαλέ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Aπόψε η Αντίπαρος βράζει
    καλά όλοι διαβάζουν το blog ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Συγχαρητήρια κύριε διαχειριστή

    ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. MHN ENOXΛΕΙΤΕ
    ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Aύριο να δω τι θα λένε
    οι οπαδοί της ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    κάτω στον Ιάκωβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΓΙΝΑΤΕ
    ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΝΕΔΕΣ ΜΑΝΕΤΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Διαβάστε στο σημερινό Βασικό Σχολιασμό Επικαιρότητας από τη σημερινή ομιλία (πρωτολογία-δευτερολογία) του Προέδρου του Κινήματος στη Βουλή για την οικονομία και τις εργασιακές σχέσεις:


    1. Μακριά από την πραγματικότητα που ζει ο πολίτης, ο σημερινός πρωθυπουργός. Η Ελλάδα πορεύεται χωρίς πυξίδα, χωρίς σταθερό χέρι στο τιμόνι της, ακυβέρνητο καράβι, από τις ανεύθυνες πολιτικές της τελευταίας πενταετίας...

    2. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Σημαίνουν ότι την ώρα που άλλες χώρες αντιμετωπίζουν την κρίση με σχέδιο, η πατρίδα μας μένει ουραγός, παραπαίει...

    3. Ζούμε μία αλλαγή εποχής. Οι σοσιαλιστές, σε όλο τον κόσμο, θα ανατρέψουμε τον εργασιακό μεσαίωνα, θα επενδύσουμε στον εργαζόμενο, στην ποιότητα. Στην Ελλάδα, θα καταργήσουμε τους αντεργατικούς νόμους της Ν.Δ.

    4. Για να επιλύσουμε ουσιαστικά όμως το πρόβλημα της απασχόλησης, πρέπει να αλλάξουμε αναπτυξιακή ρότα ως χώρα. Να περάσουμε στην λεγόμενη "πράσινη ανάπτυξη", που θα δημιουργήσει νέο πλούτο και θέσεις εργασίας...

    6. Η Ν.Δ. πίσω από τους αριθμούς της οικονομίας δεν βλέπει τίποτα. Εμείς, βλέπουμε ανθρώπους που υποφέρουν και εξοργίζονται...

    7. Τι είναι υπευθυνότητα για έναν πολιτικό; Είναι να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου, είναι να ζητάς από τον πολίτη αυτό που πρώτος κάνεις εσύ...

    8. Το τιτάνιο έργο μας, ως επόμενη κυβέρνηση: να πείσουμε τους πολίτες ότι η Ελλάδα κυβερνάται με ακεραιότητα, ειλικρίνεια, τιμιότητα, σεβασμό, ανθρωπιά. Μόνο τότε, όταν εμείς οι πολιτικοί δώσουμε το παράδειγμα, θα μας εμπιστευτεί ο πολίτης. Μόνο έτσι θα γυρίσουμε σελίδα ως χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ
    ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ
    ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ
    ΣΤΟΝ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

    ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ
    ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ
    ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ
    ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΓΑΠΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ
    ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΡΙΟ.
    ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ
    ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ
    ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗ

    ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. O ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΕΤΑ
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥ BLOG

    ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΑΒΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ
    ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

    ΟΒΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. MH ΚΟΛΩΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ

    ΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Συνεχίστε παιδιά.

    Η ΧΟΥΝΤΑ σε μιά κλωστή κρέμεται,


    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. AΦΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ
    ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ
    ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΛΑΤΕ
    ΣΕ ΑΡΓΙΑ.

    ΜΗ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ
    ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΕΤΑ
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ
    ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ρε μπας και ολα αυτα
    ειναι κρυφος ερωτας του
    Λεβεντακη με τη Μανετα
    και στο τέλος παντρευτουν
    οπως γινεται στη Μανταλενα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. εμενα που δεν ψηφισα Μανέτα
    που θα με στείλει να ψηφισω στις επομενες εκλογες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. EIΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΑΛΛΑ
    ΝΥΣΤΑΖΩ.
    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ....και στο τέλος ο κακός λύκος
    εφαγε την ΚΟΚΙΝΟσκουφίτσα
    και ζήσανε αυτοί καλά
    και οι αντιπαρώτες καλύτερα
    εκτός από το ΝΕΝΕΚΟ που ακόμα
    ακούγεται το κλάμα του
    όταν φυσάει ο βοριάς.

    ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. TΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΘΥΜΟΣΑΤΕ
    ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΤΟΠΟ ΕΞΟΡΙΑΣ

    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΝΕΚΟ ΑΡΧΙΒΑΣΑΝΙΣΤΗ
    ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΑΠΟΣΤΟΛΗ
    ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΕΙΣ
    ΚΑΙ ΚΟΨΕΙ Η ΞΙΝΟΜΙΖΙΘΡΑ.

    ΕΧΕΙ ΚΟΝΕ Η ΒΑΡΒΑΡΑ
    ΤΟ ΚΟΜΑ ΘΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. H ΜΑΝΕΤΑ ΒΛΑΠΤΕΙ
    ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΓΙΟΥΡΙΑ ΓΙΟΥΡΙΑ
    ΣΤΟΝ ΚΟΡΒΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ

    ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΝΕΤΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. H MANETA ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ
    ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
    ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΗΘΟΣ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ .

    ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ
    ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ
    ΠΟΥ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. H ΓΡΙΑ Η ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ.
    ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗ ΒΡΑΖΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΒΑΡΒΑΡΑ Η ΑΛΕΠΟΥ 100
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΠΟΥΔΑΚΙΑ 110

    ΣΤΗ ΦΕΡΑΝΕ ΠΑΛΙ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑΣ
    ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 65

    ΤΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ 2008 ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
    ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ.

    ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. BAΡΒΑΡΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
    ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ

    ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΤΥΛΙΞΟΥΝΕ
    ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ.

    ΜΑΝΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΟΠΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ

    AYTH H KOTA ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΙ ΤΗ ΝΟΣΟ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΗΣ ΚΟΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ
    ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΟΛΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΑ
    ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. MΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ
    ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ
    ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ.

    ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΕΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΤΕ ΤΣΑΓΑΝΟ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΤΗΣ ΚΑΨΑΤΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ
    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ
    ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. AYTO TO KOΡΙΤΣΙ ΠΕΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
    ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΚΟΠΑΝΙΣΜΑ.

    ΡΙΧΤΕ ΤΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟ
    ΤΗ ΘΕΛΩ ΑΦΡΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. MΑΝΕΤΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ

    ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΡΕ ΛΕΒΑΝΤΑΚΗ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ Ο ΔΕΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΞΗΓΗΘΗΚΕ ΕΤΣΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Περί δεκαβάλα: Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει λέει ο λαός. Τώρα, για το ποιοι είναι σοσιαλιστες και ποιοι εξουσιαστές,εμεις η βάση του ΠΑΣΟΚ το ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Άραγε ποιος θα γίνει πρόεδρος τώρα? Η Αρμπελιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Και εις άλλα με υγεία.

    Που θα πάει, θα μάθει ότι άλλο Νόμος και άλλο υπόνομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Σχεδόν ξεχνάω ότι σε ένα μήνα θα γυρίσει πίσω και θα μας κοροιδεύει και πάλι και θα μας λέει ότι τη στείλανε και διακοπες.


    ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΔΕ ΡΩΤΑΓΕ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΜΑΝΕΤΑΚΙΑ
    Μ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΤΕ
    ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. φιλαρακια εαν τα νεα αυτα ειναι αληθεια οπως το αποτελεσμα των εκλογων του 2006,που ακομα περιμενει ο Λεβεντακης να γινει προεδρος,ΚΑΝΤΕ ΟΝΕΙΡΑ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. MHN ΧΑΙΡΕΣΤΕ.ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Η ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙ.Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. μην χαιρεστε.γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. μας αρέσουν τα σκληρά καρύδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Αλήθεια, η Μανέτα τι επάγγελμα εχει ασκήσει στη ζωη της? (αν έχει ασκησει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Λέγατε ότι η κα Μανετα θα εμπαινε σε αργία 4 μήνες. Λεγατε ψεματα. Και τωρα εμφανιζετε πλαστα έγγραφα.
    Η κα Μανετα δεν είναι επγγελματιας υπάλληλος να ξέρει τους νόμους απ' έξω. Την παρέσυραν οι υπάλληλοι.
    Οσο για τους συκοφαντες σχολιαστες αλλά και εσενα διαχειριστη θα επιληφθει η δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. μηνύστε μας μηνύστε μας στις δίκες ξεφτιλίστε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αχχχ το μωρακι μου θα μου λείψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. H MANETA STO ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ
    4 ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΙΑ

    ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ
    Η ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
    ΜΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΣΕ
    1 ΜΗΝΑ
    ΧΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΕΝΟΣ
    ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
    ΠΟΥ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ
    ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝΕ.

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΜΩΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.

    ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ
    ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΣΙΓΑ ΤΗ ΜΑΝΕΤΑ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΦΛΙ
    ΤΟΥ ΚΑΡΥΔΙΟΥ
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΟΥΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ.
    ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΙΟ
    ΜΑΝΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. MANETAKIA ΞΕΦΤΙΛΑΚΙΑ
    ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. TH MANETA THN ΠΑΡΑΣΥΡΑΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

    ειναι μονο 80 χρονων
    νεα κι άμαθη.

    ΕΧΕΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. EXEI EPILHFTEI H DIKAIOSYNH
    KAI THS RIJANE 1 MHNA ARGIA

    DE SOY FTANEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. E ρε βάσανα που τα χει
    οποιος θελει παρανομη αγαπη να χει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΕΣΎ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ
    ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ
    ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. PROS ΑΝΩΝΥΜΟ 7,45

    νικητης της κάλπης ηταν
    ο Λεβεντάκης.
    Δεν νομίζω να το έχεις ξεχάσει
    γιατί δεν κοιμήθηκες
    εκείνο το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Η Μανέτα δεν είναι επαγγελματίας υπάλληλος.
    Αυτό είναι σίγουρο.
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ
    ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. καλα κύριε διαχειριστά

    ΑΠ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ
    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ
    ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ
    ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ;;;;;

    εχει ελπιδα αυτος ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. AN ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΗΝΗΣΗ

    ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝΕ ΤΗ ΜΗΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟ ΜΕΡΕΜΕΤΗ
    ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΠΡΩΤΟΣ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ
    ΤΗΣ ΜΑΝΕΤΑ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. OTAN TO MANETAKI
    MILAEI GIA DIKH
    ENNOEI TO DHKKI TOY TSOBOLA ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΑΛΕ ΠΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΗΡΩΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΕΣ
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. KI EMEIS APO APENANTI
    S T O P L A I S A S

    KRATATE GERA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Μη φοβάστε

    Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε Μ Α Ζ Ι Σ Α Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. KAΛΑ ΑΠΟ ΝΟΥΔΟΥΛΑ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. MAΘΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ

    Ο ΘΕΟΣ ΑΡΓΑΕΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΛΗΣΜΟΝΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. MH ZORIZESTE BRE MANETAKIA

    MHNAS EINAI THA PERASEI
    SAN ILARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΡΕ ΒΑΡΒΑΡΑ
    ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ
    ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΔΥΟ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ
    ΣΟΥ ΚΟΥΝΗΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. MHN ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΛΥΠΑΣΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ.
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ξεσηκωθειτε
    η χουντα πεφτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΕΛΕΟΣ
    ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
    ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΛΕΚΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. KI EΓΩ ΕΙΜΑΙ
    ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΕΤΑ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΡΙΧΤΕ ΤΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙΑ
    ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. MHN MYNHSETE TOYS DIKASTES
    TH DOYLEIA TOYS KANOYNE. TWRA AN SAS XALASANE
    TO XATIRAKI KAI KATADIKASANE TH MANETA
    TI NA KANOYME PREPEI NA TO XWNEΨETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. MANETA
    MIΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΦΙΓΟΥΡΑ
    ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΕ ΦΑΓΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. H MΩΡΑ ΠΑΡΘΕΝΑ
    ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΣΤΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. πολλά έγγραφα
    κύριε διαχειριστά.

    ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    Η ΜΑΝΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.
    ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙ
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΙ
    ΕΛΕΩ ΝΔ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. H MANTAΛENA ΣTO TEΛOΣ
    ΚΡΕΜΙΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ
    Η
    ΤΗΝ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΙ ΤΟ BLOG ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ωπα και απειλές τα ΜΑΝΕΤΑΚΙΑ
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. TO MANETAKI APEILEI ??????

    GIA BAS GIA BAS RE KAKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή