Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Τεχνικό Πρόγραμμα Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου Αντιπάρου

Untitled-1 copy

Στη σημερινή  συνεδρίαση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου  εγκρίθηκε ομόφωνα το Τεχνικό Πρόγραμμα ως ανωτέρω.Κατά την συνεδρίαση απουσίαζε ο κ.Λεβεντάκης και η Αντικαταστάτρια του κ.Βιάζη.Τα ερωτηματικά όσον αφορά την Αντιπολίτευση του Κοινοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου πλέον πολλαπλασιάζονται.

«Το ανθρώπινο είδος δεν αντέχει πάρα πολλή πραγματικότητα», έλεγε ο Έλιοτ.

Και ναι μεν η πραγματικότητα για την Αντιπολίτευση του Κοινοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου υπήρξε ιδιαίτερα σκληρή έχοντας απέναντί της μια πλειοψηφία που προήλθε  από αντιστροφή του αποτελέσματος της κάλπης στο Διοικητικό Πρωτοδικείο και το εκλογικό σώμα εμφανίζεται αλλοιωμένο μετά την έκθεση των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης ,μια πλειοψηφία που επτά χρόνια τώρα δεν έχει πραγματοποιήσει κανένα έργο υποδομής χάνοντας σημαντικούς πόρους από τα κοινοτικά και εθνικά προγράμματα και υποσκάπτοντας το μέλλον του νησιού αλλά έχει διχάσει και την κοινωνία του χωριού με την νοσηρότητα της πολιτικής της συμπεριφοράς.

ΑΛΛΑ αυτή η Αντιπολίτευση ψηφίστηκε από το μισό χωριό και ΟΦΕΙΛΕΙ να υπηρετεί την Αντιπαριώτικη κοινωνία και από αυτό το μετερίζι .

Οι συνεχείς απουσίες από τα Κοινοτικά Συμβούλια και τις συνεδριάσεις του Λιμενικού Ταμείου του επικεφαλής της Αντιπολίτευσης δεν προάγουν τα συμφέροντα της Αντιπάρου,

Ακυρώνουν την Δημοκρατία, υποσκάπτουν το πολιτικό του μέλλον, και ρίχνουν νερό στο μύλο ενός εκ των πλέον νοσηρών φαινομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των υποστηριχτών του.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΑΝΤΙΠΑΡΙΕ...
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ
    ΤΩΝ BLOGS ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.
    ΕΝΑ-ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

    ΕΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή