Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Δεν καταλάβαμε

image6dert-copy

13-2-2010 3-54-55 μμ

Ο πρωθυπουργός επιτέθηκε με πρωτόγνωρη σφοδρότητα κατά της προηγούμενης κυβέρνησης, λέγοντας ότι λόγω της «εγκληματικής πολιτικής του πρόσφατου παρελθόντος», «βρεθήκαμε ξεκρέμαστοι μπροστά στις διεθνείς αγορές, τις ορέξεις τους, τις δικές του αντιλήψεις και προκαταλήψεις».

«Τα όσα αντιπολιτευτικά λέγαμε τα τελευταία χρόνια ωχριούν μπροστά στην πραγματικότητα που ο καθένας μας βρήκε στον ανάλογο τομέα ευθύνης του» δήλωσε ο κ. Παπανδρέου και μίλησε για «σπατάλη, διαφθορά, πελατειακή διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, πολιτικές υπέρ των ισχυρών και ενάντια στο γενικό συμφέρον της χώρας, ξεχαρβάλωμα της δημόσιας διοίκησης λόγω κομματικών και αναξιοκρατικών παρεμβάσεων».

«Υπάρχουν ιστορικές ευθύνες γι' αυτό τον κατήφορο και καλά θα κάνουν οι υπαίτιοι να είναι πιο σοβαροί και μετρημένοι στα λόγια τους. Να μην προκαλούν τους Έλληνες, που σήμερα στριμώχνονται, γιατί αυτοί είχαν επιλέξει να περνούν καλά στις πλάτες τους, επί τόσα χρόνια.

»Έχουν ανυπολόγιστες ευθύνες για τη μεγάλη δοκιμασία που βιώνουν σήμερα η Ελλάδα και οι Έλληνες. Κάποιοι απομύζησαν μέχρι εκεί όπου δεν πάει άλλο τη χώρα και το κράτος, και σηκώθηκαν και έφυγαν χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού.

»Λεηλατούσαν μέχρι και το 'παρά πέντε', χωρίς καμιά ντροπή απέναντι στον ελληνικό λαό, που σήμερα άναυδος παρακολουθεί τη χώρα μας να διασύρεται διεθνώς, λόγω των επιλογών τους» δήλωσε ο κ. Παπανδρέου…..

Δεν καταλάβαμε αυτοί λεηλατούσαν εμείς θα πληρώσουμε σκληρό αγόρι?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή