Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Έκθεση Παύσης για την Κυρία Βαρβάρα Μανέτα

mane.jpg

 

18-2-2010 12-54-29 μμ

Σύμφωνα με το άρθρο 147 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων

1. Δήμαρχοι, πρόεδροι Κοινοτήτων, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι επιτρέπεται να παυθούν για σοβαρούς λόγους δημοσίου συμφέροντος, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης ύστερα από ειδικά αιτιολογημένη έκθεση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας, και σύμφωνη γνώμη συμβουλίου, πειθαρχικού χαρακτήρα, που συντίθεται από έναν (1) πρόεδρο Εφετών Αθηνών, ως πρόεδρο, δύο (2) εφέτες, που έχουν τριετή τουλάχιστον προϋπηρεσία, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Λειτουργίας Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας, ο οποίος αναπληρώνεται από έναν (1) από τους αντιπροέδρους, που υποδεικνύει το Διοικητικό Συμβούλιό της. Τα δικαστικά μέλη του συμβουλίου προτείνονται από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ύστερα από γνώμη του Προϊσταμένου του Εφετείου Αθηνών. Το ανωτέρω συμβούλιο συγκροτείται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.

3. Κατά της υπουργικής απόφασης, που διατάσσει την παύση, επιτρέπεται προσφυγή στο Υπουργικό Συμβούλιο, μέσα σε προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών από την κοινοποίηση της σχετικής απόφασης. Το Υπουργικό Συμβούλιο μπορεί είτε να απορρίψει είτε να δεχθεί την προσφυγή και να εξαφανίσει την απόφαση, για την παύση ή να επιβάλει ποινή αργίας έως έξι (6) μηνών.

meta1

Οι παραπάνω εξελίξεις αποτελούν μια απάντηση επιτέλους των δημοκρατικών θεσμών απέναντι σε ένα από τα πλέον νοσηρά φαινόμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης , μια νίκη των ενεργών πολιτών στον αγώνα τους για την εξασφάλιση χρηστής διοίκησης.

Πράγματι η ελέω δικαστηρίων Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιπάρου πέραν του ότι απέτυχε να λύσει τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του νησιού και να το οδηγήσει σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης ευτέλισε το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης στον τόπο μας ,δίχασε την ευαίσθητη μικρή κυκλαδίτικη κοινωνία και αγνόησε τους θεσμούς πλειστάκις με αποκορύφωμα την νόθευση του εκλογικού σώματος των εκλογών του 2006

Η επαναφορά της νομιμότητας και η αναζωογόνηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Αντίπαρο επιβεβλημένα όσο ποτέ…

Μια ιστορική διαδρομή των γεγονότων μπορείτε να δείτε εδώ

http://antiparios.blogspot.com/2009/11/blog-post_05.html

και ο απίστευτος σχολιασμός από την antipariafwni

ΥΓ. Μάλλον εκ παραδρομής έχει γραφεί στην εφημερίδα 350 εκ  η πραγματικότητα είναι 350000

5 σχόλια:

  1. ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΟ ΝΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΚΕΛΙ ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ . ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ Η ΜΑΝΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ? ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χασαμε και τον αρουραιο . Δεν εχει να σχολιασει τιποτα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή