Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ντόρα Σαμαρά

Τι έλεγε μέχρι χθες η Ντόρα για το Σαμαρά
πηγή : left.gr

Οπορτουνιστής: 12/08/2010  ( από την προσωπική της ιστοσελίδα)
«Η Νέα Δημοκρατία, αντί να πιέζει την κυβέρνηση να κινηθεί πιο γρήγορα, πιο αποφασιστικά, πιο ριζικά, επενδύει με πρωτοφανή οπορτουνισμό στην κατάρρευση της Ελλάδας και στην καταστροφή για να αντλήσει κομματικό όφελος.»
Τζογαδόρος: 26/9/2010 ( Συνέντευξη Real News)
Στη δεκαετία του ΄90 [Ο Σαμαράς] τζογάρισε πάνω στα εθνικά θέματα για να φτιάξει ένα προσωπικό κόμμα, σήμερα τζογάρει πάνω στην προοπτική της χρεοκοπίας της οικονομίας για να κατοχυρώσει την αρχηγική του θέση στο στενό κομματικό του χώρο.
Ακροδεξιός λαικιστής: 25-09-11( ΒΗΜΑ FM 99,5)
“Η Νέα Δημοκρατία είναι σήμερα ένα κόμμα του οποίου όταν αναλύσει κανένας το κείμενο του κ. Σαμαρά στη ΔΕΘ πείθεται πλέον, απολύτως  ότι έχουμε  να κάνουμε με μία ακροδεξιά στροφή, εθνικιστικής υφής και ένα λαϊκισμό ο οποίος δεν έχει καμία λογική στη σύγχρονη Ευρώπη. Αυτή η λογική, η εθνικίστικη, η εθνικοσοσιαλιστική δηλαδή για την ακρίβεια,  η οποία καταγράφεται πλέον από τη Νέα Δημοκρατία έχει ξεπεράσει κατά πολύ την ονομαζόμενη λαϊκή δεξιά”.
Αδιόρθωτος: 21/4/2012  ( Παρουσίαση των βουλευτών της ΔΗΣΥ για Αττική)
«Οι δύο είναι αδιόρθωτοι, δεν έχουν πάρει κανένα μήνυμα από την κοινωνία.»

Αδιόρθωτος: 29/4/2012 ( Ρέθυμνο Κρήτης)

«Αν η επόμενη Βουλή αποτελείται αποκλειστικά από τα αδιόρθωτα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και τα κόμματα της λαϊκίστικης δεξιάς και αριστερής αντιπολίτευσης, συν το φασιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής, η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη.»

Συντεχνιακός: 26/4/2012 ( Συνέντευξη τύπου-Ηράκλειο)
Εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ λέγοντας ότι δεν είναι πλέον το κόμμα το οποίο αυτή υπηρέτησε αλλά μια ιδιωτική ομάδα η οποία θεωρεί ότι μπορεί να φέρει «τον κ. Συμπιλίδη μέσα στα ψηφοδέλτια της και μετά την κατακραυγή να παίρνει πίσω τον κ. Συμπιλίδη, αποδεχόμενο ουσιαστικά ότι είναι ο άνθρωπος που έριξε την πιο μεταρρυθμιστική κυβέρνηση που είχε την τελευταία 20ετία ο τόπος».
Εγκληματικός και αντιδημοκράτης: 3/5/2012 Ομιλία στο Περιστέρι
“Έχετε κολοσσιαίες ευθύνες κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που φέρατε-με την δειλία και την ατολμία σας να κάνετε ριζικές αλλαγές- το λαό στην κατάσταση αυτή. Είσαστε αδιόρθωτοι εγκληματικά, γιατί δεν διδαχθήκατε τίποτα απ' την κρίση.”
“ Δημοκράτες πολίτες που είστε ακόμη στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία: Η παραμονή σας εκεί δεν εξυπηρετεί ούτε την Ελλάδα ούτε τη Δημοκρατία.
Γυρίστε τους την πλάτη! Είναι αμετανόητοι!”
Διαπλεκόμενος και διεφθαρμένος: 2/5/2012 ( Κεντρική προεκλογική ομιλία στη Θεσσαλονίκη)
Για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι «ζουν στο δικό τους σύμπαν» και την ώρα του τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, βγήκαν πάλι να μοιράσουν προεκλογικά δισεκατομμύρια.
«Σε όλες τις πτυχές της συμπεριφοράς τους, δείχνουν ότι δεν άλλαξαν. Προεκλογικά ρουσφέτια. Προεκλογικές προσλήψεις. Χαριστική ρύθμιση των χρεών τους εις βάρος των φορολογουμένων. Τεράστιες κομματικές χρηματοδοτήσεις. Αυτά τους ένωσαν!»
Απομονωμένος και Αναξιόπιστος: 09/2011 ( ΔΕΘ)
Ο Σαμαράς κινείται στον αστερισμό των μαγικών συνταγών, είναι πλήρως απομονωμένος στην Ευρώπη και εντελώς αναξιόπιστος στο εσωτερικό της χώρας.

674tyurtyurty_984201423

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή